LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
danutz spune:
Multam frumos de informatii A-dejule! Nu de alta, da' am apucat sa-i dau dimineata vreo 4 masuri in combinatie cu Humana 2, a rezultat un bibe de 330 ml plin ochi, pe care l-a golit in cateva minute. (golit e impropriu zis, corect este halit sau l-a ras). Cutia a fost ok, pe punga scrie in germana, termenul valabil ok, eu cu ochii carpiti de somn nu am vazut din prima culoarea, abia pe la jumatea biberonului m-am prins. Cand am simtit si mirosul, m-am cam panicat! Oricum cred ca ar fi mancat Maria-sa tot ce-i dadeam, fiindca aseara a servit doar 90ml de lapte si a dormit tun de la 9.30 la 7.30...normal ca s-a trezit cu un mare apetit!!!
Gata, ma opresc!
Ah...Diana, nici sa-mi dea aia marfa gratis si nu m-as baga in aglomeratia de la Kidex si de pe strazile de ajuns acolo!!! Initial ma rugase o prietena graviduta sa merg cu ea sa o ajut sa mai cumpere ceva lucrusoare de bebe, dar a renuntat si ea la idee cand a auzit de bulevard inchis.
Fug la munca...revin mai incolo!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
kikineata spune:
A-deju ai explicat exact cu ccc cuvintele mele de Humana 3 cu banane. Deci Danutz, nu-ti fa griji, de la banana e asa si cerealele cu lapte cu banane de la Humana tot culoarea asta o au.
A-dejule, nestle junior praf sau gata preparat?? Cum l-ai momit?? Noi inca mergem pe Humama 3 cu mar sau cu vanilie iar sucul am ajums sa fie jumate suc jumate apa.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
a_deju spune:
quote:
Originally posted by kikineata
A-deju ai explicat exact cu ccc cuvintele mele de Humana 3 cu banane. Deci Danutz, nu-ti fa griji, de la banana e asa si cerealele cu lapte cu banane de la Humana tot culoarea asta o au.
A-dejule, nestle junior praf sau gata preparat?? Cum l-ai momit?? Noi inca mergem pe Humama 3 cu mar sau cu vanilie iar sucul am ajums sa fie jumate suc jumate apa.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
junior praf. ala simplu, fara miere. cand o fi sa-i dau si miere, o sa-i pun eu direct, nu il cumpar pe ala cu miere, ca mi se pare..investitie inutila :)) la inceput si eu ii bagam lapte suc fifty-fifty. acum baga seara 150 ml lapte cu 20-30 ml suc, si dimineata 120 ml lapte cu maaaaxim 20 ml de suc. deci iti dai seama ca si mililitrii aia de suc sunt mai mult pt psihicul meu greu incercat decat pt papila lui... dar inca mi-e frica sa incerc doar cu lapte simplu.. si-asa zic tatal nostru in gand in fiecare seara cand ma indrept cu biberonu' catre camera de tortura :))))
intre timp, a iesit oricum si dintele no 7 iar 8 e in stadiul de liniuta alba, maselele pe partea stanga sunt ff umflate, adica.. ce zic eu... tot maxilarul pe partea stanga in continuarea dintilor iesiti e fffff umflat, sus se vad caninii, ca niste varfuri albe in gingie... deci e grele... chiar nu vreau sa-l stresez cu grija mea cu laptele. sunt multumita ca bea atat cat bea, in forma in care o doreste muschiul sau.. si-n rest.. sanatate si virtute!!
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
am uitat sa precizez ca noi in continuare servim laptele rece. adica ceva mai jos de temperatura camerei. valabil pt orice e lichid si servit la biberon ![]()
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
DAVID DE RALUMAT
multa sanatate! mami, asteptam povestea nasterii!
KIKINEATZO, patzii ceva? vad ca raspunzi si pleci....dc nu mai stai la vorba cu noi ca alta data? Sara Maria e bine? noi d-aici trimitem multzi
pentru amandoua!
MONICABB, ce povestesti tu acolo....
DIANOCICA, OANACAT vrea sa mearga la Kidex, n-are vreme sa intre pe forum, va rog eu daca va decidetzi sa va intalnitzi acolo anunta-ma si pe mine sa o sun sa-i zic. Ar vrea sa va vada!
Ajutati-o pe Sonia
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by a_deju
.. si-asa zic tatal nostru in gand in fiecare seara cand ma indrept cu biberonu' catre camera de tortura :))))
Esti beton !
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
madaluta spune:
monica: foarte interesant subiectul " Vorbirea, un joc in 2". multumim.
Am copiat toate articolele( cele 8 capitole traduse) si le-am trimis pe mailul comun, k sa nu mai faceti si voi aceeasi munca..
Madalina
16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by madaluta
monica: foarte interesant subiectul " Vorbirea, un joc in 2". multumim.
Am copiat toate articolele( cele 8 capitole traduse) si le-am trimis pe mailul comun, k sa nu mai faceti si voi aceeasi munca..
Madalina16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Bravo! Merci.
Editez. Nu reusesc sa deschid fisierul. Am schimbat extensia docx in doc dar tot nu merge. Verifici sau poate sunt eu... Multumesc inca odata. Voiam sa fac si eu asta dar am lasat-o pentru mai incolo.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Yagmur spune:
Salutare,
LA MULTI ANI, David. Ralumat, sa-ti creasca mare, sanatos, iubaretz puilul tau cel frumos....
In rest, jur ca am uitat tot ce am citit pe diagonala.... am fost la autoritatea tutelara pentru prima evaluare; maine vor veni si acasa... tipa a fost destul de rece, m-a luat la mii de intrebari; si-a notat ca nu stau suficient cu Luchitza (si am avut grija sa nu-i spun ca ma duc si sambata la job); mi-a dat impresia ca crede ca sint o mamica dezinteresata.... am plecat de acolo cam intoarsa pe dos, dar eu stiu ca imi iubesc minunea mai mult decat orice pe lume, dar ca sa-l cresc trebuie sa muncesc; si eu mi-as fi dorit sa stau cu el mai mult, dar ce pot face???
Sper ca maine sa fie bine si sa termine ancheta pana luni ptr a fi trimisa la judecatoria din Buc. Nu ii voi da nici o atentie... urasc chestiile astea... e jobul ei si sper sa si-l faca asa cum trebuie...
Luni noaptea plec spre Buc, stau marti acolo si marti noapte ma intorc... miercuri voi fi varza la job
Aoleu, scuze ca va bat la cap.... dar cui sa-i impartasesc povestea mea, daca nu voua...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
vroiam sa va mai spui cum ca am receptionat pozele de serban, alexia si zara, in ordinea primirii, insa nu poci sa lucrez cu ele. momental. deoarece si pt ca memoria lu' pi-siu' este plina plinuta de tot ce se poate omeneste fura di pi net
. promit sa revizuiesc in cat de scurt timp problemul, si sa-mi fac treaba corespunzator :)
Deea, mami de