LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
danutz spune:
La multi ani David!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!
Ralumat, felicitari pt implinirea primului anisor al puiului tau! Sa-ti traiasca si numai bucurii sa-ti aduca!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Fetelor, intrebare urgenta!
Am cumparat o cutie de lapte HUMANA 3, banane si vanilie, in premiera.
Praful ala e mai inchis la culoare fata de celelalte feluri de lapte de la humana, iar dizolvat in apa calda, rezulta un lapte de culoare alb-gri. Si nici nu miroase la fel ca celelalte feluri de lapte.
E normal sa fie asa??? Stiu ca Eric de A-deju servise toate felusile posibile de lapte Humana, dar poate mai sunt si alte mamici care l-au incercat!
varsta rares
desiree spune:

DAVID DE RALUMAT
sa cresti mare si voinic!
avem si noi nr 3
..mi-a dat trezirea la 7...cu chef de joaca...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
dianocica spune:
danutz raspuns clar n am, evident...
, dar ce gust are? e ok? tu l ai manca?
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
danutz spune:
Gustul e ok, cel putin pt mine! Dar nu-mi place nici mirorsul si nici cum arata la culoare. A mai servit Humana 3, fara banane, alta culoare, alt miros, gust mai dulce si aroma mai puternica de lapte.
Mai astept si alte pareri inainte sa arunct cutia!
varsta rares
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
acum pe seara a facut o criza de isterie...,din pricina faptului ca am luat-o de la oglinda din baie unde vorbea cu o fetita dragalasa si am dus-o in dormitor la imbracat,a inceput sa ma loveasca cu ce apuca...,ba o crema in dinti,ba un picior in burta,ba o palma peste fata...,bai nene...,are o putereeee, de ma uimeste...,am incercat sa-i vorbesc ,explicindu-i de ce am luat-o...,nimic...,nu s-a calmat...,a duarat ceva pina am reusit s-o domolesc...si tare urita a fost experienta...,pai daca acum,cit este micuta...si pot cumva s-o mai pacalesc?!?...,nici nu vreau sa ma gindesc cum va face mai tirziu...,sa speram ca nu va face...
Mai tarziu va intelege mult mai multe cuvinte si comunicarea va fi cu totul alta. Nu, nu, nu se vor intampla chestii din astea mai tarziu si chiar daca se vor intampla va intelege mult mai usor ca are altceva de facut. Eu stau foarte linistita in privinta asta. Si noi avem parte de crize de astea din cand in cand.
Ma bucur mult ca ati dormit mai bine. Acus' o sa doarma toata noaptea, o sa vezi, si o sa-ti fie dor sa te mai trezesti. Mie asa mi se intampla. Daca se trezeste parca ma bucur si abia astept sa-l iau langa mine.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
In seara asta am primit de la tatal meu 1 mil sa-mi iau o bluzita frumoasa, asa mi-a zis el. Cred ca ma pot lipsi de o haina noua...
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Vai cat de dulce. Tatii astia sunt ceva! Tot fetitele lor suntem.
dianocica spune:
mergeti la kidex? aveti chef sa ne vedem pe acolo? vineri si sambata o sa fie inchis kiseleff deci se anunta aglomerat. asta asa..ca sa stiti cand plecati la drum.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Monicabb spune:
Donia, povesteai de mama aceea care are copil infiat bolnav de schizofrenie...
Ei, sa va povestesc eu de nasii mei. Ei au de asemenea un baiat infiat care acum are vreo treizeci de ani. Baiatul asta bolnav, nu stiu exact ce are, ca nasii nostri mereu spun de el ca e bolnav, de cand s-a imbolnavit..., nu exprima exact numele bolii, oricum tot ceva la cap. La un moment dat el era la spital iar doctorii le-au recomandat sa-i spuna ca e infiat ca cica o sa aiba un soc si o sa-si revina. Din momentul ala a inceput nebunia. Pleca de acasa, venea numai sa le ceara bani (multi bani) si ii lovea mereu. Groaznic, groaznic. Ziceau ca si-au schimbat nu stiu cate perechi de ochelari. Deci va dati seama... Intr-o zi parintii i-au spus ca nu o sa-i mai dea bani ca efectiv nu mai au iar atunci baiatul a plecat definitiv. Saracii, atat sufera de mult acum si atat se invinovatesc de ti se rupe sufletul. Acum, dupa vreo zece ani de cand nu s-au mai vazut, i-a dat in judecata. Nu ma intrebati pentru ce ca nu ne-au spus. Vreau sa va spun ca ei desi sunt foarte suparati ca li se intampla asa ceva in acelasi timp sunt fericiti ca traieste si spera ca il vor vedea. Doar e copilul lor...
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danutz
Fetelor, intrebare urgenta!
Am cumparat o cutie de lapte HUMANA 3, banane si vanilie, in premiera.
Praful ala e mai inchis la culoare fata de celelalte feluri de lapte de la humana, iar dizolvat in apa calda, rezulta un lapte de culoare alb-gri. Si nici nu miroase la fel ca celelalte feluri de lapte.
E normal sa fie asa??? Stiu ca Eric de A-deju servise toate felusile posibile de lapte Humana, dar poate mai sunt si alte mamici care l-au incercat!
varsta rares
da, e normal. si e si mai gros decat orice alt tip de lapte, dar asta e valabil pt humana in general... cred ca e din motive de combinatie cu banana (care si in stare naturala, cand e pisata marunt marunt, devine mai gri spre cenusiu). daca termenul de valabilitate nu e expirat, cutia era in perfecta stare (nu avea semne ca s-ar fi umblat pe la ea), si are stampila aia "made in germany" (asta pt cutiile pe care scrie in romana) sau scrie direct in germana pe ea, si la productor e trecut humana deutschland, e totul bine. orice humana produs in alta parte decat de. nu l-as recomanda, ca motanul mi s-a umplut de bube de la un humana polonez...
in afara de asta, va urez succes, ca fi-miu a trantit gratios cu butelca de perete cand i l-am servit. singura forma de humana 3 acceptata a fost cea cu mar. pt vreo saptamana. acum suntem pe nestle junior si mergem tot inainte, m-as risca chiar sa zic ca-i place. foarte mult :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

si