***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 6
ericmihai spune:
Buna, sunt o mamica care am nascut in iunie 2007. Ma primiti si pe mine?
Va dau datele de identificare:
Numele meu este Nistor Gabriela si sunt nascuta in 17.06.1983
Baietelul meu se numeste Eric Mihai si este nascut in 08.06.2007 la Curtea de Arges judetul Arges cu doctorul Ali. Etic a avut la nastere 3,6 Kg si lungime 52cm.
Multumesc
chiquitita spune:
Buna buna!
Dupa lauda cu lingurita de ieri, nu am mai avut acelasi suuces, iar aseara a acceptat-o din nou. Poate o vrea doar seara...e absurd ce spun probabil. A mancat putine cereale cu lingurita si apoi am cedat si i-am dat cu bibi. De mandarina sa nu mai auda, tot asa doar seara o vrea. Noi de la diversificare am scapat de constipatie, ce bine...
Legat de cantitaea de mancare, Livia nu s-ar opri din mancat cred ca niciodata. Acum ii dau 150 ml lapte dar pe cand ii faceam 120 i-am dat 180-210 odata si i-a ras efectiv. In afara de suc de morcov si mar ras topeste tot. Supica papa cam 260 ml, o fac mai lichida sa curga prin tetina cu flux variabil si contine morcov, pastarnac patrunjel si telina (radacini si foarte putina telina) dovlecel la care scot semintele (mai nou nu mai gasesc la piata)si cartof dulce. Cand e ceva nou se opereste dupa prima inghititura si apoi se pune pe un supt....ma si intreb cand si cu ce s-ar satura.....
Pepsi, iti sta extraordinar cu parul scurt. Are volum de felul lui sau era coafat special? Ti-am mai rasfoit si frumusetea de album cu ocazia asta!
Vali, nici noi nu avem dinti desi suntem agitate si balim la greu! Lauda-te cu pozicile ca ai cu ce!
Didi, ma bucur, am mai scris unele lungi si erai taman in Romania cu botezul! Am vazut si pozicile tale, unele le mai vazusem. Ai copilasi super!
raluca am ras citind mesajul tau, nu te supara pe mine, imi inchipui ca esti chinuita! Sa stii ca si Livia e uneori asa. De felul ei ar dormi noaptea daca nu are o frichineala, dar cand e treaza nu sta neam singurica deacat in brate, ridicata la tavan (mor de maini), indoita, maimutarita, plimbata, vorbita etc. E un chin. Eu dadeam vina pe familion ca a rasfatat-o dar vad ca si tu patesti la fel !
Vraeu sa va intreb ceva: cerealele de la Nestle au gluten? Pe cele de la Humana scrie clar ca nu, la Nestle nu am vazut, poate nu am citit bine. Desi ii voi da Nan in continuare, nu vreau cereale de la nestle. (si eu am morcovel de la Pepsi) Nu glutenul e motivul, de gluten intrebam asa. Momentan ii dau cereale cu mere fara lapte de la humana.
Mami de Livia (08.06.2007)
chiquitita spune:
POZICI NOI http://flickr.com/photos/12188734@N03/?saved=1
Mami de Livia (08.06.2007)
roxicucu spune:
Am lipsit duminica si luni dar daca aduc scutire ma iertati? Ieri a fost ziua sotului meu si am robotit o gramada pe la bucatarie ca s-a sarbatorit la munca cu gasca si a vrut ciorba de burta si sarmalutze.... Cam ciudat, dar n-am comentat nimic, am prestat si gata. Bine ca am gasit castronele de unica folosinta pt. ciorba....
Ieri i-am facut vaccinul lui Andrei si e cam marait. astazi a facut si putina febra.... Ce m-a speriat putin a fost ca e cam slabutz, are 6.5 kg si 64 cm. Desi la faza cu cm mi se pare cam ciudat ca are doar atat, chestia cu care il masura se hatzana din toate incheieturile asa ca nu cred ca e reala valoarea. Voi ii masurati acasa pe bebelusi ca as incerca si eu dar nu stiu cum sa fac? Oare de ce creste asa de greu ca de mancat mananca chiar bine...?
Vreau si eu sa ii cumpar lui Andrei niste cereale gustoase (si bineinteles sanatoase) dar fara lapte pe care sa i le dau cu linguritza sau sa i le pot amesteca cu fructe. Ce-mi recomandati? Andrei papa laptic Milumil, ar trebui sa cumpar cereale cu lapte tot de la Milupa ca sa nu aiba vreo reactie nasoala? ca oferta la cereale fara lapte e destul de redusa. La masa de seara ii dau deja fulgi de orez dar pe aceia ii pregatesc pe foc ca sa poata curge prin biberon.
Maine este ziua mea si as vrea sa fac un tortuletz. Ma ajutati si pe mine cu ceva retete rapide si nu foarte complicate? As vrea tare mult sa arate bine, sa fie fatzos, ma-ntelegeti voi....
Uitati aici un filmulet cu Andrei pedaland http://www.youtube.com/watch?v=s1YkIUjURyk
Mai citesc si revin
mica0307 spune:
liviana multumesc. Cred ca tot duminica o sa ajungem si noi la kidex da nu stiu la ce ora. Vorbim. Voi cum stati cu supica? Maya nu a vrut nici azi sa manance. Maine o sa incerc dovlecel + pastarnac + ardei+ un pic de morcov (ca m-am cam saturat eu de el) + rosie. Poate avem succes.
chiqui vazut poze frumoase .
ralucamiesti super tare.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
roxicucu spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de astazi!!!!!
Ana Teodora de Madi
Mara de Graviduta
David de Alynta27
Teodora Ioana de Florina
Alexia de Ramsy
La multi ani Kid!!!! Sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi
arcadia spune:
Roxicucu, e un scump Andrei biciclist
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Alyna24 spune:
Roxicucu, mie nu mi se pare ca e slabut sau micut pitikul tau!E chiar bine!Super tare biciclistul!Credeam ca numai al meu face kilometri dar vad ca nu e singurul!Eu i-am dat de la mai multe firme cereale si sa stii ca si eu am cautat cam mult sa gasesc unele care sa i le fac cu lapte(asta pt ca nu bea f mult in 24 ore).Acum i-am luat si de la Humana sa vad cum sunt si dc ii plac.Cele de la nestle sunt bune dar ma enerveaza ca se fac cocoloase!Bebelacul nu-i place!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Roxicucu, sa-ti traiasca sotiorul si..."petrecere frumoasa" maine!
Intra pe culinar.ro si cred ca gasesti tu ceva pe acolo.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
miniuta spune:
roxicucu, uite aici linkul unui tort diplomat, cu explicatii si imagini. se face repede, este aspectuos, ii dai pe toti pe spate. eu am crezut ca e cine stie ce mare poveste, si cand colo....murdaresti vreo cateva castroane dar iese o bunatate.
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6841/Reteta-mea-de-tort-diplomat/" target="_blank">tort diplomat
mamica lui david(21.05.2007)