Bucurii de sept-oct 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Florina, nu mi se deschid, ce rau imi pare! Imi apar ca poze...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

floricel79 ce m-am distrat cum vb Roxana la telefon. S-a uitat si Cosmi si punea mina la ureche si zice "tata" ca ea asa vb la tel sau "alo ". Cit despre vecini ce sa spun nesimtirea e mare , avem si noi specimene din astea.

Lili nu iesim nici noi azi afara din cauza vintului ca asa mi-a racit ultima oara. Avem si noi de facut vaccinul si nu ma risc.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by eloise

Eu am stat pana la ora asta si am vazut 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, filmul romanesc premiat cu Palme d'Or. Este exceptional dar si ravasitor.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Andra, tare as vrea sa vad si eu filmul acesta, abia astept sa am ocazia.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Chiar ca-i mortal filmuletul Floricel! Va tin pumnii pentru maine la cisto! Imi imaginez ce-i in inima ta acum, dar ca sa te mai linistesc putin, e mult mai lejer decat imi inchipuiam eu ca o sa fie!

Mami 20+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutare bucurii si mamici,

alexutza transmite-i lui Gabriel felictari pentru maseluta si sa iasa toate la fel, fara durere.

Floricel, vazut Roxi cea vorbareata. Ce dulce e. La fel ia si Patry telefonu si il pune ba la ureche, ba la ceafa si vb "aio tati" si apoi incepe pe limba ei
Iti tinem pumnii sa iasa bine maine cistografia. Cat despre vecinul vostru nesimtit ce sa mai zic, pacat ca existe astfel de oameni si nu sunt masuri pt ei.

Sephora fii barbata si incearaca sa fii cat mai calma. Astia sunt copii, normal ca uneori ne epuizeaza, dar pt ei noi suntem totul si cred ca si invers.

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Noi am fost afara, se simte aer de iarna, zapada s-a topit deja.
N-avem decat sa o asteptam pe urmatoarea.

Floricel79, ce fetita vorbareata ai! Dar si taticul ei o "starnea" la discutii. Sa dea Domnul sa fie totul bine maine la analiza.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si pe mine m-a mirat ca tantele alea care au facut reclamatie lucreaza la Protectia Copilului.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ramona - multumim, asa sa dea Dzeu - sa iasa pur simpluuu toate... ca esti o draguta!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Floricel - am vazut o Roxi vorbareata nevoie mare...e de belea cum vb ea la telefon!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare, mamici.
Sunt tare pe fuga ca imi doarme puiul de o ora jumatate si ma astept sa se trezeasca din minut in minut, eu abia am reusit sa fac un pic de ordine in casa si sa fac mancare ptr pitic, astept pe cineva sa vina sa imi dea niste gauri (helouuu, nu mie, la geam ca nu am strapunse canalele de scurgere a condensului). Rares il tin de ieri numai in funduletul gol si tare imi e teama sa nu raceasca de stat asa gol dar nu prea mai am solutii ca s-a facut carne vie la fundulet si nu inteleg din ce. Nu am mancat nici eu nimic din ce nu am mai mancat pana acum si nici el, in plus desi de 4 zile am schimbat Pampers-ul pe Libero el face o iritatie urata de vreo saptamana, deci dinainte, tot din cauza asta ieri a dormit la pranz doar 30 de min iar pe seara l-am culcat dezbracat. I-am facut un filmulet mortal aseara dar nu stiu daca sa il pun ca e in putza goala si parca nu merita sa vada toata lumea. In rest e a doua noapte cu dormit f bine, 2-3 maraieli pe care eu le aud si din camera alaturata, dar oricum este suuuuper.
Si noua ne place mult Vaca Lola, dar nu stim cum sa o inregistram pe CD. poate ne dati si noua indicatii.
Flori am vazut-o pe Roxi vorbareata, este tare simpatica cu chineza ei, m-a impresionat cu limbarita ei. Si rares vorbeste pe limba lui dar nu asa melodios.
Rares nu mai vrea sa spuna nimic de cateva zile, nici mama nu mai zice, totul este "tata" si "da da", in rest "bapa" la apa si cam atata, mai zice cah si is la caca si pisu, papa si nu imi mai vine in minte acum ce, dar f putine cuvinte, si mai spune Ela, adica sora-mea Stela pe care o iubeste tare mult, azi am fost pe la ea si a trebuit sa plecam cu ea dupa noi ca a plans dupa ea.
Noi de o saptamana avem muci si parca de 2 zile sunt toti mucii de pe pamant, asa ca am trecut la picaturi de nas si aspirat toata ziua, jale mare, insa cel mai tare lucru este ca a invatat sa sufle nasul, chiar ar trebui sa il filmez sa vedeti colil la 1 an si 1 luna cum sufla nasul mai bine ca ma-sa.
Fug acum ca am si mancarea pe foc inca si tare multa treaba, poate gasesc pe Ms Proper sa imi faca si mie curatenie in casa si sa imi spele si aragazul si cuptorul.
Va pup si numai bine la toti piticii.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput