Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
xandrutza_76 spune:
Alexutza, nu mai stiu daca l-am felicitat pe Gabriel pentru maseluta, asa ca il felicitam acum si ii dam un pupic!
Gety, si aici vad ca incepe sa se duca zapada, din pacate...
Tanima, felicitari lui Rares, stie sa-si sufle nasucul, ce bine!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Felicitari Gabriel-maselosul, Narcisa-balerina si Bucuriilor ce merg in marsarier.
Sephora, eu strang numai seara in urma taifunului Mathias. Uneori ma uit la casa si ma mir ca mai am pe unde calca.
I-am gasit azi lui M cizmulite cum imi doream, total impermeabile si imblanite. Tare-s bucuroasa. I-am luat marimea cea mai mica, 21, si-i sunt un pic mari, se cam impiedica. Sper sa-i creasca laboantza repede si sa i se potriveasca perfect.
Intrebare: le dati Bucuriilor papucei in casa sau ii lasati doar in ciorapei?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
floricel79 spune:
Mie mi se pare super ca un copilut de 1 an si-un pic sa stie sa-si sufle nasul. Bravo Rares!
Multumim mamici de aprecieri la adresa telefonistei sefe de la noi din casa
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Intrebare: Stiti cumva s-a propus ca priorixul sa se faca gratuit? Am auzit un zvon si nu as vrea sa mai dau banii pe el daca ar fi adevarat, nu ca ar fi scump, dar de ce?
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007
alexutza_26 spune:
Xandrutza, Lili - multumim frumos
Noi purtam 24 la picior, a mers la o ghetuta si 23, dar 22 clar ne este mic...nu stiu unde ajungem in ritmul asta....
Intrebare - cum ii incaltati cu cizme???? - sunt cizme gen ghetuta doar la baza gleznei sau sunt oleaca ridicate pe picior??? Am incercat si eu sa-l incalt - poate nu stiu eu cum, dar la cizmele clasice, chiar si cu arici - nu-i pot baga piciorul!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
floricel79 spune:
Mamilili, daca esti pe faza, ce sa-i dau la ROxi ca face caca moale din cauza de antibiotic. Ii tot dau biotics dar i-as da ceva mai "tare" ca maine mergem la cistografie si n-as vrea sa avem surprize pe acolo?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
alexutza_26 spune:
Fetele - dar Carmen vad ca azi absenteaza...pe unde o fi umbland???
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Lili, depinde de cum e in casa, daca mi se pare cam racoare ii dau niste papucei, in rest ii pun sosetele. Mai e o problema, cand se satura de papuci si-i scoate singura.
Alexutza, noi avem ghetute cu siret si cu fermoar pe lateral, deci se incalta relativ usor (adica depinde de cum colaboreaza Narcisa ).
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Lili - nu sta incaltat in casa si-i da jos, in schimb i-am luat sosete cu talpa groasa gen mushama(cauciucate), cum erau cipicii nostri cand eram mici
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Alexutza, noi avem ghetute cu siret si cu fermoar pe lateral, deci se incalta relativ usor (adica depinde de cum colaboreaza Narcisa ).
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)[/b]
poze cu noi
Noi avem cu arici 2 randuri, se deschid destul de mult...dar fiind laba piciorului ff grasa, intra ff greeeuuuu, trebuie sa-i cant ceva ca sa-l fac sa suporte alea 5 minutele cat il incalt....
PRINTZUL