Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
lilina spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Intrebare: le dati Bucuriilor papucei in casa sau ii lasati doar in ciorapei?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
eu ii pun lui Vladone niste pantofiori pt.ca in ciorapi aluneca pe parchet (oricum, ma dispera ca ii scoate singur din picioare, pt.ca sunt cu arici....ii scoate si ii baga in gura sau ii arunca cat colo)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
MamiLili spune:
Floricel, incearca sa-i reglezi pana maine tranzitul cu ceai de menta si mancare de orez sau morcovi. Apoi poti continua cu Biotics baby sau Enterol pentru refacerea florei intestinale, diaree, etc. De asemenea ii poti da Roxanei iaurt, e f indicat.
Ti-a vazut telefonista...sa vedem ce-o face tati peste cativa ani cand o sa vina factura.
Tanima, eu stiu de la dr mea ca Priorix a fost subventionat de stat, parintii nu plateau nimic. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu medicul tau de familie si sa intrebi daca are Priorix de la Stat sau eventual cand va primi.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
Monique_new spune:
Lili eu o tin incaltata cu ceva usor gen tenisi.
Tanima eu am cumparat priorixul, nu am auizt sa se faca gratuit.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
tanima_i2002 spune:
Noi stam cu sandalute prin casa ca fara e jale, alunecam la greu si facem buba.
Hai sa va arat cum sufla fi-miu nasul si cat de mult iubeste banii
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
mephala30 spune:
Buna!
Noi ne-am vizitat socrii (Roman), tocmai ce-am sosit.
Elenia, multumim pentru aprecieri, si Darius e un scump.
Am vazut-o si pe Maria exersand mersul.
Mirabela, e ok.
Alexutza, felicitari pentru prima maselutza!
Intrebai de cizmulitze, lui Teo i-am cumparat mai inaltutze, cu scai.
Floricel, bafta la cistografie.
MamiLili, ai mei stau fara ciorapei, fara papucei. Desculti.
Am vazut si eu filmul lui Cristian Mungiu, dar nu m-a impresionat atat de tare.
Asa-s eu, mai insensibila.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
GETY spune:
Haideti c-am googalit si Priorix-ul e antirujeolic, anti, anti. Asta ca sa nu le confund. Noua ni-l face medicul de familie gratuit, dar nu-l primisera inca. Urmeaza sa ne contacteze telefonic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
floricel79 spune:
Roxana are papucei de casa, in sosete aluneca; alunceca si incaltata si, mai nou, se impiedica toata ziua pt ca ALEARGA INTRUNA. Nu mai stie sa mearga normal, alearga non stop si cade mult pt ca nu se uita pe unde umbla. In seara asta a cazut si s-a lovit la obraz si asta dupa ce sambata si-a spart buza iar duminica si-a julit nasul.
Mephala, asa stau si pe gresie, desculti? Mie mi-e frica s-o las pe Roxi sa-i fie reci picioarele din motiv de infectie urinara, trebuie s-o tin la caldurica.
Eu am o oboseala in psihic de am inceput sa nu mai dorm noaptea. Si dormeam bustean. Oboseala... cred. Azi noapte pe la ora 1 mi-am terminat de spalat pe jos in bucatarie si adunat casa. Acum vasele stau claie in bucatarie, trebe sa spal si storcatorul de fructe (urasc lucrul asta), trebuie sa pun rufele la uscat si sa fac un dus.
Una peste alta, vreau o bunica. Cine are una de inchiriat sa ma aiba in vedere
Noapte buna la toata lumea.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
Tanima, gata, ti-ai luat de-o grija cu pompita, batista bebelusului si alte produse asemanatoare. Dar mi-a placut ca sufla nasucul si tinea banii in manuta.
Noi am fost azi afara, se topea zapada si Maria adoarme in carut, plec cu ea de acasa treaza si ma intorc cu Mariuca adormita.
Eu in casa o las fie cu sosetele mai groase, sau botosei sau adidasii care s-au vazut in poza, dar care sunt moi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
mephala30 spune:
Floricel, nu, usa de la hol e inchisa mai tot timpul. Se joaca doar in camera, unde e parchet si covor, normal.
...
si mie mi-ar prinde bine o bunica....
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">