Bucurii de sept-oct 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri.

Noaptea ii dau lapte de 1.8, dimi si seara de 3.5 cu cereale. Citind ce mi-ati raspuns voi m-am gandit sa incerc sa-i diluez treptat laptele de noapte pana sa ajungem la apa, ceaiul e cah. Sper sa si mearga, a incercat cineva?

D calca bine, adica cu toata talpa, uneori se mai prosteste si merge pe varfuri. Mai nou a inceput sa alerge prin casa, se distreaza la nebunie.

Cristina eu am senzori de parcare la masina, e o investitie foarte buna, sa traiasca cine i-a inventat, iti spune exact la ce distanta ai obstacolul.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Florina, sa stii ca multi bebei au tendinta de a merge pe varfuri, la unii cred ca asta se datoreaza faptului ca au stat in premergator. Eu daca stau si ma gandesc putin, nu imi amintesc sa o fi vazut pe Narcisa mergand pe varfuri...
Masaj ii fac la talpi, apas usor cu degetele pe talpa, nu prea mult ca se cam gadila, dupa care trec la zona gleznei, prind glezna intre degete si le misc de jos in sus, fara sa apas sau sa o strang prea tare. E cumva cam greu de explicat, ar trebui sa vezi xact despre ce este vorba. Eu ii fac masaj pentru a-i mentine tonusul muscular, nu am prea mari pretentii la varsta asta. Cum am spus cand va mai creste vom face si niste exercitii simple, sub forma de joc.
Am scris asta deoarece vad la scoala copilasi in clasa intai (si nu numai) care nu au o tinuta corecta, nu merg corect, nu alearga corect si e de muncit suplimentar cu ei. Mai usor este sa invete de la varste fragede sa mearga corect, decat sa corectezi aceste deficiente mai tarziu.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mirabela, eu i-am dat Narcisei laptele diluat cu apa si la noi a functionat.
Iar ceaiul a inceput sa-l aprecieze dupa ce i-am pus in el miere si lamaie, dar daca il gresesc prea dulce nu-l bea, ma sacrific eu.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

LA MULTI ANI,LILI!!!!!

LA MULTI ANI,ALINA!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Hop si eu inapoi!

Intai vreau sa le urez bun venit acasa lui Sebicu si Mexxei. Sanatate multa lui Sebicu!

Apoi sa felicit mamicile Mirabelac si Floricel79 si bebeii din dotare pentru rezultatele bune la analiza.

Mamica-gravidutza Cristina sa stea linistita in privinta barei, ca sotul n-are voie sa se supere pe ea in perioada asta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Multumesc fetelor de raspunsuri.

Noaptea ii dau lapte de 1.8, dimi si seara de 3.5 cu cereale. Citind ce mi-ati raspuns voi m-am gandit sa incerc sa-i diluez treptat laptele de noapte pana sa ajungem la apa, ceaiul e cah. Sper sa si mearga, a incercat cineva?

D calca bine, adica cu toata talpa, uneori se mai prosteste si merge pe varfuri. Mai nou a inceput sa alerge prin casa, se distreaza la nebunie.

Cristina eu am senzori de parcare la masina, e o investitie foarte buna, sa traiasca cine i-a inventat, iti spune exact la ce distanta ai obstacolul.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Maria bea pe la ora 1 niste suc diluat dar intre 3 si 5 noaptea neaparat bea lapte, altfel se trezeste si nu mai adoarme. Dupa ce-si bea lapticul plescaie din limbuta si se culca la loc.

Mergi la inceput

Dupa ce a masurat peretii si usile din aproape toata casa, Maria a acceptat hamul. Mai nostim era ca eu ii ziceam sa mearga inainte si ea se ducea cand spre dreapta, cand spre stanga ca sa sprijine peretii.

Cosminuta, frumoasa jucarie ti-a cumparat mami si chiar e convenabila la pret.
Monique_new, chiar ma gandesc sa studiez catalogul cel de pe net, mai ales ca n-am perdea pentru geamul de la bucatarie si vreau si draperii pentru camere.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

floricel, multa sanatate va doresc

noi am fost ieri la dr.si am facut D3...vai ce-a mai plans Vladone....s-a suparat rau
mi-e groaza cand ma gandesc ca maine mergem la vaccin

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Lilina, eu m-am dus cu sotul. Eu ii explicam dr. cum ma doare urechea si sotul o tinea sa o intepe pe Maria. La noi mai nostim a fost ca a inceput sa planga, nu foarte tare, inca de cand am asezat-o pe patut sa-i dau pantalonasii jos. Si tot fiind ocupata ea cu plansul cand a intepat-o in piciorus a plans in continuare, dar fara sa creasca volumul.
Tinem pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

LA multi ani ALINA
LA multi ani LILI ingerul nostru pazitor,Domnul sa-ti dea numai bine tie si familiei,sanatate si numai bucurii sa ai parte ca meriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

buna seara si de la noi!

fetele, tot n-am recuperat capitolul trecut dar promit sa o fac!

eloise, merci! aseara am inceput sa scriu mesajul dar d etrimis doar dupa vreo juma de ora l-am trimis ca a trebuit s afac altceva intre timp! am apucat sa-l trimit si apoi am vazut ca tu scrisesei intre timp!
mexxa si sebi, bune revenit acasa, refacere rapida, multa sanatate si sa nu mai aveti nici o problema!
floricel, ce bine ca s-a terminat totul cu bine!
mirabela, exact aia vroiam s-ati propun si eu, adica s aincerci sa-i diluezi treptat cantitatea de lapte cu apa!
xandrutza, poate facu un film cu acele exercitii de care vorbesti! eu nu l-am vazut pe eric mergend pe varfuri si sincer nici nu-mi dua seama daca e cracanici! poate din cauza pampersului nu merg cu picioarele perfect drept! zic si eu, dar nu stiu!
sarbatoritelor de azi, le doresc petrecere frumoasa alaturi de familie! sunt convinsa ca isi iau ele maine revansa!

...de noi, ce sa va spun! am fost suspecti d eotita, dar inca n-a apucat sa se formeze! avem doar lichid in urechea stanga si am primit tratament cu picaturi de ureche si picaturi de nas timp de o spatamana! cauza: mucii! avertisment: daca face febra sa ma duc la urgentza ca inseamna ca s-a format otita!
eu sunt putin stresata ca de vineri ramana singura cu minunea aici pana la Craciun! problema cea mai mare este condusul ca numai de 2 luni experimentez asta si inca imi mai tremuta picioarele pe pedale, m-i se strange stomacul de cate ori pun mana pe volan si nu mai zic de parcari! revin dupa ce adorm piticu'!

va pup

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput