Bucurii de sept-oct 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Hei, sarbatoritelor, dati si voi ceva de beut si de mancat? Vad ca nu dati pe la noi, moare lumea de foame si sete pe aici.

Si daca tot e liniste, hai sa va bombardez cu intrebari:

Se pare ca am scapat de (cu trezitul de n ori dupa tzatza) dar am dat de tac-su, D se trezeste noaptea de 2-3 ori dupa lapte... si haleste 2-3 sticle pline de lapte simplu, daca nu-i dau face un taraboi de nu se mai poate... si astea in afara de laptele cu cereale (3-4 masuri) de dimineata si seara care-l serveste... dupa ce termina sticla adoarme instantaneu. Mama ma tot bate la cap ca ii e foame si nu se satura copilul ziua... de mancat mananca de 3 ori pe zi + gustarile de rigoare, cand s-a mai vorbit despre asta am constatat ca papa normal, ca si celelalte Bucurii. Oare nu e mult lapte? Mai papa vreo Bucurie asa mult lapte noaptea?

Am incercat sa-i dau si la 18 mancare si la 20, papa ce-i dau si tot vrea lapte noaptea. Nu stiu cum sa procedez.

Plus ca toata noaptea se foieste prin somn, nu doarme 15 min. in aceeasi pozitie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mira - zic si eu...un coproparazitologic i-ai facut??? ma gandesc ca daca tot vrea atata lapte si parca nu se satura si agitatia nocturna sa nu fie poate niste viermisori nepoftiti la el in stomacel...ca totusi cantitatea d elapte e totusi un pic prea mare...nu stiu, sau poate fi doar o reactie de dupa intzarcare...sa vedem si fetele care au intzarcat bucuriile ce zic...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mira si Patry se trezeste noaptea pentru laptic si o data pentru ceai. Ea bea seara 200ml, noaptea o data si dimineata iar o sticluta 180-200ml. Nu stiu ce sa zic daca e mult sau nu, poate ar trebui sa-i inlocuiesti o sticluta de lapte cu una de ceai sau apa.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

alex analizele sunt ok, le-am facut de curand.

Ceai nu vrea deloc, apa putina pana se prinde ce bea, apoi incepe concertul.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Si eu i-am inlocuit Narcisei laptele nocturn cu ceai, cam 2-3 treziri are si ea. Sa stiti ca ea cum a dat de laptele de vaca numai asta vroia sa bea, asa mult i-a placut. Dar treptat i-am scos laptele noaptea, tot asa mi se parea ca bea prea mult. Acum bea dimineata si seara cate 200ml si in timpul zilei ii mai dau cate un biberon mic de lapte (chiar doua uneori) pe la amiaza. Noaptea doar ceai.
Si mai vroiam sa spun ca are nopti cand aproape ca nu se intoarce de pe o parte pe alta, asa adanc doarme, dar are si nopti cand se foieste, scanceste, cere ceai...
In legatura cu mersul rareori merge cu varfurile orientate in interior, dar e cracanici si ea. In schimb imi place ca ruleaza foarte bine talpa pe sol si nu merge pe varfuri. Deocamdata ii masez piciorusele, dupa ce va mai creste putin, cat sa ma inteleaga vom face si niste exercitii simple pentru obisnuirea cu un mers corect.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

teoretic, e mult lapte. N-ar trebui sa depaseasca 600-700 ml/zi.
practic, si Teodor a avut perioade cand bea cate 1 l de lapte pe zi. La fel si Iustin.
Daca spui ca analizele i-au iesit bune, ai incercat sa-i scazi cantitatea dar n-ai putut, nu vad alte solutii decat sa-l lasi in pace.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

alex analizele sunt ok, le-am facut de curand.

Ceai nu vrea deloc, apa putina pana se prinde ce bea, apoi incepe concertul.

Mira, si Roxana bea lapte o data pe noapte; cand se trezeste mai repede de ora 3 si vrea sa bea ceva ii dau putina apa, daca e la temperatura camerei nu o vrea, daca e incalzita o bea, paote nu se prinde si crede ca e lapte.
Poate incerci si tu smecheria asta si va tine si la voi.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vladut bea foarte putin lapte, daca nu se trezeste noaptea dupa lapte - autnci cantitatea nu depaseste 300 ml, iar daca mai bea si noaptea, ajunge la 400 ml. Dar el rar cand da gata un bibeorn de 180 ml.

M-ati distrat cu stalpul ala, da el chiar n-a avut de suferit , a fost doar o usoara contuzie . Nici masina nu a suferit mare lucru, adica mai este loc de incercat parcari cu spatele +urcat borduri . Ceea ce voi face chiar diseara. Poate sa-i sugerez sotului sa incheie si CASCO pt masina , ca eu am planuri marete.

Floricel - ma bucur pentru voi ca ati scapat de cisto si ca aveti rezultat bun!

Hai ca ma duc afara cu copilul. Povestim mai spre seara! Dupa ce parchez masina

Mami 20+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Si eu i-am inlocuit Narcisei laptele nocturn cu ceai, cam 2-3 treziri are si ea. Sa stiti ca ea cum a dat de laptele de vaca numai asta vroia sa bea, asa mult i-a placut. Dar treptat i-am scos laptele noaptea, tot asa mi se parea ca bea prea mult. Acum bea dimineata si seara cate 200ml si in timpul zilei ii mai dau cate un biberon mic de lapte (chiar doua uneori) pe la amiaza. Noaptea doar ceai.
Si mai vroiam sa spun ca are nopti cand aproape ca nu se intoarce de pe o parte pe alta, asa adanc doarme, dar are si nopti cand se foieste, scanceste, cere ceai...
In legatura cu mersul rareori merge cu varfurile orientate in interior, dar e cracanici si ea. In schimb imi place ca ruleaza foarte bine talpa pe sol si nu merge pe varfuri. Deocamdata ii masez piciorusele, dupa ce va mai creste putin, cat sa ma inteleaga vom face si niste exercitii simple pentru obisnuirea cu un mers corect.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Ce intreresant mi se pare ce zici tu aici apropo de rulatul talpii pe sol si ne-mersul pe varfuri. Roxana de multe ori incearca sa mearga pe varfuri, eu am crezut ca se smechereste, acum nu stiu ce sa cred. Ce fel de masaj ii faci, poate incerc si eu. Nu stiam ca mersul pe varfuri nu e ok! Oricum, cam 95% din timp, merge bine, 5% e pe varfuri si nici ni-i iese foarte bine ca se impiedica.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI ALINA!

LA MULTI ANI LILI!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput