Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
ramomar spune:
quote:
Originally posted by floricel79
Am venit de la spital: nu are reflux!!!
Sunt foarte fericita! Acum ii mai dau cateva zile 2 ml de antibiotic, seara si pe urma analize la urina din 2 in 2 saptamani, multe lichide si sa fie bine.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
Florina, ma bucur tare mult pentru voi
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
oare unde sunt sarbatoriltele zile? nu ne cinstesc cu nimic, ne lasa aici sa murim de foame si de sete
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ramo - bine ca ai zis tu.....asa fac de la un timp sarbatortiii (sarbatoritele) zilei...se dau cu treburi toata ziulica si seara cand marea mojoritate se baga la nani, apar si ele cu sprituri si dulcegarii.. - pai nu se poate asa ceva....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Monique_new spune:
floricel79 casuta e ok. Mie imi place. Are 3 bile care se duc pe un tobogan, diverse forme de introdus pe culori, o usita care se deschide cu o cheita ( aia a atras-o cel mai mult in prima faza). Cind are chef chiar se joaca cu ea o atrage.
Iar catelusul este luat de la Metro Bulgari. Am vazut si la noi intr-un pliant la Carrefour parca, dar era mai mic.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
AdinaF spune:
Buna ziua la mamici!
Floricel, ti-am spus eu c-o sa fie bine, nu m-ai crezut :). Ma bucur ca esti mai usurata.
Monica, am vazut-o si eu pe Cosminuta dragutza, ce incantata e de noua jucarie!
Eu sunt fericita c-am fost azi la vaccin, si totul s-a petrecut precum m-am asteptat: Fabi a urlat ca din gura de sarpe (inca de cand dezinfecta dr. locul), iar Alex n-a zis nici "mac" (io nu stiu copilu' asta chiar nu simte durerea??). Mai mergem in ian si apoi pauza o perioada...
Cristina, chiar si eu cred c-a crescut stalpul ala exact in momentul cand incercai tu sa parchezi ...
Pe mai tarziu! (ca io tot mai sper ca ccc capatam ceva de-ale gurii...
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
eloise spune:
La multi ani, multa sanatate si numai impliniri le doresc sarbatoritelor zilei, Lili si Alina !
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
xandrutza_76 spune:
Si eu pe aici
Florina, ma bucur pentru voi, va doresc multa sanatate.
Adina, pupam gemenii, sper sa nu faca febra dupa vaccin.
Alexutzo, bine zici, eu tot pentru sarbatorite am intrat , nu-i nimic, le mai astept.
Beatrix, ce mai face Eric?
Andra, ti-am lasat un PM.
Mephala, Elenia, Ramo, Monique, Cristina, Lilina, Mirabela, va pup si va doresc o zi buna!
Lexi, voi ce faceti?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Nu stiu ce se intampla pe site, ieri apareau 2 poze cu Teodor al mephalei iar azi apar 2 cu Teodor al sympai, sper sa nu se supere fetele pe mine, diseara incerc sa remediez.
Ma bucur ca Roxana nu are reflux, sanatate multa!
Lili papucei de casa sau sosete groase.
Eu am alta problema: in afara de faptul ca D este usor cracanat, merge si stramb, adica duce labele picioaruselor spre interior in timpul mersului, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Ai vostri cum merg?
Zilele trecute vazusem la tv o emisiune unde spunea ca e normal ca bebelushii pana la 3 ani sa fie cracanati si ca scobitura piciorului se formeaza de la 1 an jumate. Voi ce stiti?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
tanima_i2002 spune:
Fetelor, sunt de-a dreptul revoltata pe dr astia din Pitesti, niste nenorociti.
Am o vecina care a facut fetitei vaccinurile gratuite si ei i-a spus ca ROR-ul nu il mai au si ca sa il cumpere ei sau mai bine o anunta ei cand primesc si il cumpara la cabinet si il platesc acolo. Ce sa inteleg, ca de fapt ele il primesc gratuit si percep taxa? Mie din start mi-a spus ca sa il cumpar, adica mi-s zis ceva de genul:" Priorixul vi-l cumparati tot singura, nu?" ca stie ca eu il iau direct de la distribuitor si nu ma incurc cu ea. Sunt revoltata de-a dreptul. O sa ma duc sa o intreb macar, desi stiu ca ma duc degeaba, mai scarba mi-e de statul 3-4 ore pe la coada pe acolo.
Eu noaptea trecuta as fi putut avea noaptea perfecta, Rares s-a culcat tarziu, pe la 23.30, a fost cam agitat in somn pana pe la 12.30si apoi m-am apucat si eu in sfarsit sa fac baie, ca intai linistesc bine copilul sa nu se trezeasca cat timp sunt in cada. M-am pus pe imbaiat si s-a oprit apa rece de 2-3 ori (am centrala asa ca am zacut in cada pana a venit iar sa ma pot dessapuni) si m-a luat un frig dupa aceea de nu ma mai puteam incalzi deloc, am dat centrala tare si cand simteam ca ma ia somnul am dat de belea. Sunt in saptamana aia naspa si m-am trezit cu sangele siroind pe picioare, desi era deja a doua zi, aveam un tampon extern (de obicei folosesc interne dar noaptea nu) si nu s-a imbibat nimic in el, a curs pe langa. Toata noaptea am patit-o asa, m-am schimbat de haine de 2 ori, abia pe la 4.30 am reusit si eu sa adorm. Rares s-a trezit prima oara la 7.30 si a adormit dupa ce i-am dat tzitzi pana la 9 dar eu abia am mai reusit sa atipesc, asa ca sunt chiauna acum.
Am stat si azi afara vreo 2 ore pe un frig crancen, la un moment dat ne incalzisem la soare dar pe mine m-a luat asa un frig ca parca sunt -20 de grade in casa, stau cu centrala data tare, am 25 de grade.
Fug sa ma bag si eu un pic in pat cat doarme baiatul, poate reusesc macar sa ma incalzesc un pic.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Xandrutza, suntem bine, multumim! Ieri am fost cu Cristi s-o trecem pe Maria pe pasaportul lui. Inainte de asta a mers el cu fii-sa sa-i faca poze. Cica a plans de i-a exasperat, era cat pe ce sa nu-i mai faca nicio poza. Pana la urma au reusit cu chiu cu vai sa-i faca o poza in care a iesit plansa si cu ochii rosii de parca ar fi cel mai chinuit copil din lume
Andreea, bun venit acasa! Ma bucur ca Sebicu s-a vindecat complet! flo]
MamiLili si Alina Morostes, la multi ani cu fericire, sanatate si tot ce va mai doriti voi!
Floricel, am vazut si eu filmuletul cu Roxana, dar fara sonor, cred ca cu sonor e muuult mai haios! Oricum Roxi e o scumpa!
Monique, exact casuta asta i-am comandat-o si eu Mariei. Cosminei vad ca-i place si ma bucur, sper sa-i placa si Mariei. Asteptam sa soseasca.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)