Cum v-ati anuntat familia ?
Raspunsuri - Pagina 3
carissma spune:
Iris27
felicitari mamica fericita! Sunt extraordinare ideile cu magnetii de frigider si cu tricourile. Astazi ma duc si eu sa caut un loc unde se inscriptioneaza tricouri. Sa-ti traiasca fetita si minunea din burtica!
mcrissa spune:
La mine a fost putin mai altfel.
Intr-o sambata mi-a fost tare rau, ma durea burta ingrozitor si am ajuns la doctor.mi-a facut un test rapid de urina si mi-a zis ca am infectie urinara.mi-a luat si sange pentru analize suplimentare si am plecat acasa cu indicatia sa beau multe lichide caldute , sa ma feresc de frig si urma ca luni sa-mi dea tratament mai puternic dupa ce avem rezultatul analizelor.
Luni mi-am uitat telefonul acasa si ma suna sotul pe telefonul de la birou si-mi spune "M-a sunat doctorul si-mi spune ca nu raspunzi la telefon.Mi-a zis ca am tras lozul castigator:esti insarcinata"Eu nu eram sigura daca chiar asa e sau face glume cu mine.Eu i-am zis "Nu eu ar trebui sa-ti spun tie ca sunt insarcinata?"
Cristina in asteptarea mormolocului
Tecky spune:
Foarte emotionante povestile voastre viitoarelor mamici.Acum am sa va spun si povestea mea.Sunt o graviduta de 11 saptamani si sunt la prima sarcina.Sunt casatorita de 1 an de zile si avand in vedere ca am fost la inceput de drum eu cu sotul meu am hotarat ca mai intai sa ne facem o casa,o masina,un serviciu bun...ca fiecare... si dupa ce am pus la punct tot ce ne-am propus am hotarat ca e timpul sa avem un bebe si am facut toate analizele premergatoare sarcinii,care au iesit bine,doctorita mi-a calculat perioada fertila si am zis sa incercam desi sotul meu lucra in perioada aceea 24h cu 24h,sincera sa fiu nu credeam ca va prinde ceva.La 2 sapt dupa per fertila mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ si la cateva zile mi-am mai facut unul care a iesit pozitiv.Am fost foarte fericita doar ca sotul meu lucra si nu aveam cum sa-i dau o veste atat de importanta prin telefon asa ca m-am hotarat sa fac o placinta cu mere,sub pretextul ca am sa-i trimit la serviciu si numai eu stiu cum tremuram cand am facut acea placinta.A venit un coleg de-al sotului sa-i duca pachetul cu placinta si langa pachet am pus o punga cu o pereche de botosei albi si intr-un botosel am pus testul si in celalalt i-am scris un bilet:Oare o fi fetita,oare o fi baietel?...orice...numai sa dea D-zeu sanatos sa fie!! La primirea pachetului sotul meu a crezut ca e vorba despre o gluma dar cand a vazut testul si-a dat seama ca va deveni tatic.M-a spunat sa-mi spuna ca a avut noroc ca statea jos cand a desfacut pachetul.
oana8188 spune:
Oaaaauu!!! Ce povesti frumoase...
Eu mi-am facut testul singurica acasa; era vreo 5 dupa amiaza; si a iesit pozitiv!! Am facut ochii cat sarmaua.. hi hi... si m-am suit urgent intr-un taxi sa caut un cabinet cu echograf, oricare, ca sa confirm sarcina, ca testele astea mai dau si gres...
Am ajuns inapoi acasa cu vestea cea mare si sotul inca nu se intorsese, era la un prieten; il sun si il intreb cat mai sta... saracu'....Acum pandeam si eu geamul sa vad cand apare masina, iar emotiile erau uriase, ma gandeam cum o sa reactioneze, ca nu planificasem nimic. Cand a ajuns acasa a intrat val-vartej pe usa si a dat drumul la televizor ca el vrea sa vada emisiunea cu Basescu care tocmai fusese suspendat
. Eu i-am zis sa dea mai incet ca am ceva sa ii zic; a ramas tablou sarcul de el...... si s-a bucurat enorm!!! La 2 saptamani n-am rezistat si am spus familiei; a fost ceva spontan...
Oana
39+
Alexandra