Cum v-ati anuntat familia ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

mi-ai rascolit amintirile...anul trecut cam pe vremea asta aflam ca sunt insarcinata in urma unui test si nu-mi incpeam in piele de bucurie, nu-mi venea sa cred ca minunea se intamplase.Sotul era plecat din tara, asa ca am pus mana pe tel si ...mi-am facut programare la doctor ca sa fiu sigura ca nu visez.Cand i-am ascultat bataile inimioarei am zis ca mor de emotii.Eram insarcinata.Am asteptat sa vina sotul in tara pe 22 dec si in mijlocul cadoului de Craciun, am pus testul cu cele 2 liniute.a fost de vis momentul.
Familiile le-am anuntat la masa de Craciun, cadoul nostru (pe langa altele) a fost vestea ca vor avea un nepot in 9 luni.
Si acum ma emotionez cand imi aduc aminte si cred ca si la 70 de ani ma voi emotiona.
Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos

Crisu + Alex-22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sotul meu era la parintii mei, pe terasa, 40 metri mai incolo de casa noastra. Mi-am facut testul (inainte de pranz) si, super incantata si emotionata - nu ma asteptam deloc!! - am scris pe o hartie A4 "Suntem insarcinati!! Maria Ilona, Maria Ilona!!". Si am pus testul alaturi. A venit, a vazut, iar a vazut, s-a uitat la mine, iar la hartie... Pana la urma, a izbucnit! Si ma intreba daca e sigur! Apoi i-am chemat pe ai mei la noi, le-am aratat si lor hartia si testul. Mama mea a sarit in sus de bucurie, ma intreba si ea daca e sigur, tatalui meu nu prea ii venea sa creada. Apoi sotul meu a sunat-o pe mama lui. A vorbit doar el la telefon, pentru ca mama nu a scos aproape nicio vorba. Eu am sunat-o pe prietena mea (viitorii nasi) si i-am spus. Si apoi pe fratiorii nostri, unul al meu, unul al sotului. A fost bucurie generala! Toata lumea a venit instant la noi si am sarbatorit impreuna!

Evident ca nu stiam ce copilas vom avea, dar acum suntem siguri! Va fi fetita si va purta numele de Maria Ilona.

Creata 1 cu Creata 2 in 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Mamicilor,

chiar am lacrimat citind ce ati scris voi, cred ca e sigur de la prea multi hormoni :) sunt o graviduta de 11 saptamani, tare emotionata!
eu dupa ce mi-am facut testul l-am sunat pe al meu sa-i spun ca va fi tata, saracutu' de el nu a inteles pt ca era prins intr-o sedinta si doar a realizat ca eu eram super incantata de ceva, atat mi-a zis "bravo, te sun cand termin" :) nici nu va spun ce a fost in sufletul meu, ma gandeam ca s-a suparat ca nu ii convine, ma rog au fost cateva minute de cosmar in care eu stateam efectiv in baie si ma uitam la test cu frica parca sa nu dispara a doua liniuta care era mai pala...
pana la urma m-a sunat si m-a rugat sa-i povestesc ce s-a intamplat, cand am inceput sa-i zic m-a oprit si m-a intrebat "ADICA O SA FIU TATA" :) era in delir, m-a intrebat daca sunt sigura, apoi cand ne-am intalnit mi-a zis sa nu ma supar dar el le-a zis la toti prietenii lui:) eu ii spusesem doar nasei mele!
ideea este sa ai mei inca nu stiu, marti ma duc la dct si sper sa-mi spuna ca totul este ok si sarcina decurge bine, apoi cred ca de craciun am sa le dau vestea cea mare ca vor avea primul nepotel!
abia astept!

ps.super tare subiect bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

pt lcazangiu: ai grija sa nu afle ai tai inainte sa le spui tu, cred ca s-ar supara si s-ar simti jigniti!
al meu sot de cand a aflat ca vom avea un baietel spune la toata lumea,,,, :) desi inainte nu recunostea ca isi doreste baietel! spunea "nu conteaza, ce o fi,,, sanatos sa fie, fetita , baietel, nu are importanta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Foarte interesant subiectul... la mine nu a fost foarte spectaculos cand i-am zis sotului ca la vreo 2 zile de la ovulatie ii tot ziceam ca am ramas insarcinata, asa ca terstul pozitiv nu l-a surprins, am hotarat sa nu zicem nimanui pana mergem la eco dar pana seara stiau toti prietenii ca sotul era pre fericit sa tina secretul,iar parintilor ...mi-am facut atatea scenarii... am vrut sa asteptam pana la Craciun cand mergem acasa, dar cum stiau toti i-am anuntat prin telefon, va fi primul nepotel si pentru ai mei si pentru socri, la fel i-am anuntat si pe nasi...dar la urmatoarea sarcina voi face cateva scenarii pe care sa le urmez intocmai

Karina22
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Haideti sa va povestesc si eu cum a reactionat lumea din jurul nostru in acel moment fericit: era prima luna cand incercam sa avem un bebe si lucrasem la el cu drag si spor toata perioada. Ca sa ne destindem si sa ne plimbam plecam un week-end la munte la verisoara mea care era gravida in 4 saptamani. Menstruatia trebuia sa-si faca aparitia in mod normal, dar in schimb apar niste greturi si varsaturi de nu puteam sa stau nici in picioare. Verisoara mea deja incepe cu pronosticurile, sa vezi ca o sa ai baiat si asa mai departe..... Venim in Bucuresti si facem testul care iese negativ, al doilea la fel, noi deja ne gandeam ca doar intarzie..... Al treilea test (Surecheck) ne dezvaluie doua liniute buclucase si deja tati se convinge ca e pe bune.....
Merge el cu testul in bucatarie la mama soacra (noi stam impreuna cu socrii in apartament) si o intreaba daca stie ce inseamna - stupoare ea se uita la noi cu uimire si ii spune tata socru ce inseamna....... un viitor bebel in casa ... el ne felicita, ne pupa si ne zice ca era si timpul, dar mama soacra ramane in continuare uimita si fara glas (abia a doua zi ne-a felicitat si ne-a zis ca nu se astepta asa repede.......).
O sunam pe nasica care ne ureaza numai de bine si e tare incantata...
Vine randul alor mei pe care ii sunam si mama imi zice ca a visat cu o noapte in urma o fetita mica si ca sigur va fi fata!!!!!!!! Tata nu prea reactioneaza pt ca se astepta ca sora mea mai mare sa dea startul si nu eu.......
Mai sunam niste prieteni care deja se infiinteaza pe la noi si incep sa se cinsteasca cu viitorul tatic cu vin rosu ghiurghiuliu!!!!!!
Pana la urma fetita visata de mama mea va fi de fapt un baietel, primul lor nepotel!!!!!
Pupici multi si povesti frumoase pentru toate aspirantele!

Miky 35+ cu bebe Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Au mai ramas maxim 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Eu n-am batut tobele... dupa ce m-am trezit din anestezie generala (cezariana)am rugat asistenta sa-mi caute telefonul prin geanta.
prima oara am sunat o prietena pe care am rugat-o sa anunte pe forum ca am nascut (ea stia ca eram insarcinata)
a II-a a fost sora mea care mi-a zis ca nu crede
a III-a a fost mama mea care nu m-a crezut, zicea ca glumesc.
Acuma sunt in 22+ stie sotul si cativa colegi de la servici.

Adriella 22+ si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

RalucaS,Creata 2008, Miky[,Ralukm nastere usoara si sa va traiasca minunile!
Puisorul imi pare rau ca a trebuit sa trecui prin asa ceva. Din cauza asta nici eu nu vreau sa stie prea multa lume... mi-ar fi foarte greu sa dau atatea explicatii daca... Doamne-fereste!
Lcazangiu sarcina usoara si greturi cat mai putine!
Nici eu nu m-am incumetat pana acum sa sparg gheata. Deseara am programare la dr si ma gandeam ca daca totul o sa fie bine sa le spun macar parintilor... dar cu cat se apropie momentul parca imi dispare curajul. As vrea sa le spun, mai ales ca locuim impreuna si deja m-au "lovit" starile de greata pe care nu o sa le mai pot ascunde mult timp.
Karinasarcina usoara si tie! Am vazut ca te-ai inscris la Odisee...bravo! Nu ne impartasesti cateva dintre scenariile viitoare?
Adriella esti fantastica! Tu nu i-ai anuntat ca esti insarcinata, le-ai spus direct ca ai nascut? Tare!
Sarcina usoara si sa-ti traiasca minunea Octavian Radu!
Va multumesc tuturor pt povestile emotionanate, mai astept si altele, ca stiu sigur ca va face placere sa va amintiti de astfel de momente fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adriella esti belea! Cum nu i-ai anuntat!? Cum ai rezistat? Esti tare!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am aflat de mos Niculae, ca mai astept un bb. Am deja o fetita de 10 luni. Cum diferenta este prea mica, nici acum nu imi revin din soc sau mai bine zis, imi revin si apoi iar incep starile de intrebari si panica "oare chiar fac altul, cum o sa ma descurc, etc?".
La prima sarcina a fost un anunt simplu, "sunte insarcinati" ... la familii prieteni, nimic iesit din comun. Felicitarile de rigoare, pupaturi, emotii, etc .. Era o sarcina mult asteptat, dupa vreo 2 ani de incercari, analize, tratamente, nervi, lacrimi, etc.
Acum, sunt convinsa ca va fi un soc pt toti, asa ca vreau sa fac anuntul cadou de Craciun.
O sa fac o poza cu fiica-mea, imbracata in rochie rosie, de craciunita, deasupra careia voi scrie "Voi fi sora mai mare - aug 2008". Si asta o sa o imprim pe un magnet de pus pe frigider. Si vom oferi parintilor, nasilor cate unul. Si strabunicei, care este in Germania.
Abia astept mutrele socate si entuziasmate .

Alte idei ar mai fi tricouri, felicitari, insigne cu mesajele:
"Viitor bunic/a, mama/tata"
"Grandma in training"
"100% insarcinata"
"Baby on Board"
"Ghici cine e insarcinata?"
"Un alt miracol s-a intamplat"

Puteti pune si poza voastra sau a viitorilor "surprinsi".

Se mai pot inventa o gramada, dar cred ca v-am inspirat pt un mod deosebit de a anunta noul miracol.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput