sarutul pe strada

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai Xio, nu sesizezi chiar nici o diferenta?
Cand te deranjeaza un sarut, te intorci cu spatele si gata!
Cand zbiara unu' (una) in urechile tale, e cu totul altceva. Nu?
Oricum! Pe mine nu ma deranjeaza nici una, nici cealalata. Incercam doar sa explic :-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

am vazut un cuplu gay azi sarutandu-se in masina la semafor.
ce ar fi trebuit facut?
1) kill'em all, sarutul e nashpa pe strada
2) kill'em all, sunt gay!
3) uita-te la semafor, ca acum se face verde si te claxoneaza toti bizonii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu probabil m-as fi uitat un pic la ei, ca doar deh, imi plac barbatii... De ce nu mi-ar placea doi barbati?

(de cand am vazut Six Feet Under (Sub Pamant SRL), unde unul dintre personajele principale era gay si lua parte la multe scene fierbinti... mi-au devenit foarte dragi barbatii homosexuali )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

mai eu atuncu cand se saruta doi indragostiti pe strada indiferent ...de indragostiti n-am nici o treaba.chiar imi plac cateodata sa-i vad ca se iubesc .am insa probleme cu cei care ...sar si elefantul nu numai calul .am fost serile trecute la un restaurant ,langa masa mea un cuplu tanar s-au asezat s-au pupat...s-au sarutat ...ok ...DAR...ce a urmat...fetita se urcase efectiv pe el ...saracul...nu mai putea sa stea pe scaun...erau gramada unul peste celalalt si se uitau toti la ei.a intervenit cineva dintre angajati si i-a rugat sa se tempereze...mi s-a parut deplasat.daca nu ai unde sa te intalnesti du-te intr-un parc pe o banca mai retrasa ca asa mai e ce mai e... ,dar sa te-apuce intr-un restaurant mi se pare cam deplasat!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

faptul ca i-am remarcat e de fapt un semnal de alarma, inca in ro cuplurile homosexuale sunt ceva neobisnuit. si vazand pa
am amici care-s gay, dar nu i-am vazut niciodata manifestandu-si afectiunea in public.
e destul de trist ca pana si chestiile frumoase, semnele de dragoste sunt privite chioras de catre multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eram in strainatate la o piscina. Toata lumea se balacea, parinti, copii de la foarte mici la mai mari. 2 tineri adolescenti (18, 19 ani) - amor mare pe ei - inotau si se jucau. La inceput se inghionteau, se sarutau, intrau pe sub apa, pana cand au inceput sa se tot lipeasca unul de altul, sa se frece, sa-si maseze amigdalele (ceva gen trupa Kiss). Miinile nu mai erau decat in slipul celuilalt. Totul a culminat cand el a lipit-o pe ea de un perete al piscinei si mimau un act sexual in toata regula. Spun mimau pentru ca inca mai aveau costumele de baie pe ei. Din cand in cand mai deschideau ochii si se uitau in jur - probabil ca ii excita stupoarea si dezaprobarea celor din jur, sau poate faptul ca se holbau copilasi la ei...

Rar am mai vazut ceva atat de grotesc si scarbos! De ce n-or fi putut sa ramana la saruturile linistite si la imbratisatul de la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eu una, ultima data am fost sarutata pe strada de Iuby meu in saptamana in care ne-am cunoscut. Eheeee, au trecut anii de atinci, si recunosc, ma mai gandesc uneori la acel sarut ca la unul din cele mai frumoase momente ale povestii noastre de iubire... Nu pot sa spun ca imi e dor sa repetam gestul, ca slava Domnului, avem grija sa recuperam in casa.
Cat despre ceilalt, e chiar deragutz uneori sa vezi 2 tineri sarutandu-se (si vorbesc de sarutul frantuzesc, dar acela finutz nene). Alteori ma uit in alta parte daca incep s se vada limbile sau sa aud plescaituri. E chiar scarbos, intr-adevar!

Hai ca ma duc in pat langa Iuby sa ne sarutam un pic. Hi, hi, hi!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput