Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Gabrielo! Sa ai parte numai de bucurii!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Vrem si noi sa uram la multi ani sarbatoritilor de ieri(cu intarziere),dar si celor de azi.
Ieri, citeam ce ati scris, cand ma apucam sa scriu si eu, baiatul meu se supara....

Raportam un bb cuminte, care ieri a fost carat de o mami nebuna pe vremea aceea dupa ea, sa caute cadoul de mosi.Da,am fost sa ne uitam de masina, vrem sa schimbam masina, in piticul meu(matiz) nu mai am loc si baiat si carut si scoica parca as merge cu casa dupa mine, asa ca tati a hotarat sa schimbam. Inca nu ne-am hotarat ce sa cumparam, oricum tb sa vand masina mea, ceea ce inseamna ca raman o sapt poate chiar doua fara masina si in prag de sarbatori, adica la mana lui tati.......urat moment.

Am vazut poze cu bebici frumosi.....cred ca trebuie sa-i cer acordul lui Luy sa merg in petit, stiu ca avem concurenta, dar incercarea moarte nare......ti-am spus Luy ca m-am indragostit de craciunita ta? eu ca fecioru meu mai tb sa creasca.(nu pare sa-i fie mare costumul, ii sta super bine)

Mi-au placut cadourile pe care le-ati cumparat, vrem si noi steluta, ati mai vazut si in alta parte in afara de Carf...e prea greu pt mine sa ajung, nu am nici unul pe aproape.

Azi pare sa fie frumos afara, deci program de iesit in parc cu baiatul, Sim esti amatoare????????

Gata merg sa mai dorm putin cu baiatul....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Ma duc sa ma fac frumoasa si sa imi rezolv niste acte. Sunt obosita si ma cam doare capul, Andrei nu cred ca e pregatit de 5 mese, taica-sau a plecat asta noapte si a facut galagie si a trezit baiatul de la ora 4. S-a foit bietul pana la 6 cand i-am dat sa pape.

Andreea, dulce Vladi!

Revviiiin ca urla fie-mea. Tre sa o duc la gradi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabrielaaaaaa La Multi Aniiiiiiiiiiii!

Revin... s-a trezit mister grasunel.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza si de la noi !
Azi noapte a dormit bine pitica, s-a trezit la 4, a papat constiincioasa si la 4.30 a adormit din nou. S-a mai trezit la 7.30. Eheee, de-ar deveni chestia asta obicei, ce fericita as fi !
Craciunita noastra va multumeste si mi-a soptit ca a vorbit cu Mosul sa va aduca multe cadouri frumoase, ca ati fost parinti cuminti
Sabinelu, nu te mai necaji de hainutze. Ai acu' motiv sa-ti reinnoiesti garderoba cu ultimele tendinte
Prisi, vad ca tie iti place schimbul 3. Mai ai si energie sa mai faci una-alta la ore inaintate. Bine, si eu azi-napte pe la 00.30 ii spalam printesei niste dresuri ( ca doar nu era sa le bag la masina ).
devylla, sanatate multa iti dorim. Ufff, si tu tot in clasa muncitoare. Noroc ca o ai pe mama ta. Cat o sa mai stea la tine ? Dupa aceea o sa-ti fie greu...
carpatina, hai ca mai ai putin si scapi ! Tinem pumnii pentru mamica silitoare !
Cecilia, e mai bine sa incep sa fac listuta cu pretendenti eu decat sa vina ea cu cine stie cine la usa noastra
Gata, nu mai are stare, tre' sa o distrez cumva. Si mi-e o foameeeee ( deh, ei ce-i pasa, a papat )
Sa aveti o zi buna !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Gabriela !!!

Sa fii fericita alaturi de comoara voastra si de tati !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Revenim si noi, actualizam fisa tehnica cu ultimul cantar oficial inainte de trei luni: ta, ta ,taaaaa avem 7060 gr!!!! Mi-a rupt cocoasa. De masurat nu l-am masurat inca.

Asa...

VmKriss, am vazut pozele. Sunteti super frumosi. Pe asta cu asezatul pe jos in biserica n-o stiam.

Alina Clau, ieri mi-a venit si mie ciclul, desi Vlad e alaptat exclusiv, si mananca, nu se joaca. Nu ma doare nimic insa si nici n-am sesizat sa-mi fi scazut laptele.

Sim, eu am pus-o pe Miruna invers de la 4 luni, in scaun normal de masina. Primisem unul super meserias, american cu mega protectii si alte alea, si scria in prospect de la trei luni. Nici Vlad nu e super incantat in scoica in masina, si ma gandesc sa scot scaunul din pod, sa-l repun in functiune. Hi, hi, ce lungan e Stefan!

Rox, nu-i nici o suparare, stai linistita. Si eu am cautat multe variante de siguranta in masina pentru Miruna, si asta e super simpla si super usoara. Ai vazut ca reductiarele astea au un fel de sprijin pentru coate. Centura se prinde asa: partea de jis se trece pe sub aceste btare, iar partea de sus se trece peste umarul copilului si apoi pe sub bratul din stanga al scaunului. Apoi inchizi centura si gata. Are mai mare mobilitate copilul decat in scaunul normal, dar e in centura. Miruna a agreeat tare varianta asta. Deh, se simte si ea importanta si om mare. Cat despre centuri, nu-ti fa probleme. Cat am avut masina in service am mers cu o masina care nu avea centuri reglabile in spate si ii venea bine peste umar. La noi centurile pe spate culiseaza pe un suport in sus si in jos, la fel ca cele din fata. Asta-i marea reglare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
Gbriella multa sanatate si numai impliniri

Cecilia stelute sunt si in farmacii, noi ieri stateam in fata raftului cu jucarii si ne uitam pierduti si ne-a vazut o mamica si ne-a recomandat stelutza si nu o vedeam pe raft si ne-a zis ca o gasim in farmacii, apoi am reperat-o

Luy eu bag tot la spalat la masina, mai putin rochitele colorate, ca majoritatea sunt din catifea si risc sa iasa culoarea si sa se umple de scame...
ciorapeii in cel mai rau caz intra la apa, dar ai nostri oricum erau maricei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Alina Clau, ieri mi-a venit si mie ciclul, desi Vlad e alaptat exclusiv, si mananca, nu se joaca. Nu ma doare nimic insa si nici n-am sesizat sa-mi fi scazut laptele.

si mie de vreo saptamana, iar lapticul e ok

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Tomasa, iti dai seama ca o sa o oblojesc cat pot de bine, insa deocamdata nu am "acces" la benghiul din frunte al Mirunei, pentru ca din cinci in cinci zile ii schimba pansamentul si ii pun ei nus' ce solutie cicatrizanta. Abia peste vreo trei saptamani e "la liber". Tu spuneai de cicatrizant pentru cezariana. Atunci n-am retinut care era, ca deh, nu ma interesa. Dar acum, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai recomanda ceva.

Mergi la inceput