Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Carpatina, apropos de masuri....ieri am facut ordine prin haine si am dat unele...la care tineam...dar in care nu voi mai intra niciodata...

Nu mai plange Sabinescu.. ca decizia-i inteleapta. Decat sa-ti creezi psihoze vazandu-le in sifonier si amintindu-ti.. mai bine lipsa.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

de ce nu ajungi la cumparaturi Sabinescule? Ti-ai luat haine pentru botez? Ca maine poimaine se face 16 decembrie..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in aceeasi nota pesimista, madam Sabinescu s-a hotarat sa-si cumpere haine abia cu 3 zile inainte cine stie, poate mai slabeste un kil(maine) doua poimaine,sau Doamne fereste de ingrasare:))
am reusit sa rapun fecioru, uuuuf.
Ioana doarme toata noaptea?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Io' abia astept sa scap de examenul asta (sper cu bine) ca sa pot sa colind un pic. Ca in Ro nu prea am eu sanse sa gasesc..

Ioana se trezeste o data noaptea.. in jur de 3 (cu plus, minus). Ca trezirea de la 6-7 nu se mai pun ca e noapte.. ci dimineata.. nu?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihi, eu aia dela 6, 7 tot noapte o consider:))))

vai, cand ma gandesc cum era la Sofia...acu 5 ani ....cu invatat, examene, scoala...ma apuca jalea

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by Sabina

sunt asa invidioasa pe cumparaturile voastre...eu nu apuic sa ies din casa.
mai au doar asa:

uite asa te ambitionezi sa iei carnetul , sa nu mai fii la mana nimanui
multa bafta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata de la o familie cu nasul in batista.

Ca de obicei la munca.
Ieri a fost groaznic...mai aveam putin si cadeam pe jos.Mi-am bagat piciorul si m-am dus in pat,am dormit doua ore neintoarsa...am auzit plansetele Erikai...bine ca era mama prin zona ca altfel...si ca sa fie tacamul complet spre seara am tras o cearta si cu un sotz batut in cap...in fine,o noua zi,noi forte.
Azi ma simt mai bine,nasul ma mai supara nitel...sper ca pana maine sa imi mai revin.Erika e mai bine de ieri,nu am mai fost nevoita sa ii scot mucisorii,e vioaie si face vocalize.In schimb...a luat-o pe mama raceala mai rau...sa vad cum fac sa ma duc sa stau cu Erika sa o las si pe ea sa se odihneasca.
Am observat un lucru...cand plecam in plimbari sau iesim din casa...asta mica le doarme de n-ai treaba...cum te intorci acasa cu ea incepe spectacolul cand adoarme doar cate 10-20 minute.
Am fost duminica la nunta cumnatei...a fost un ingeras...a dormit non-stop,si-a luat biberonul sforaind.
Chiar daca a fost racita...a dormit noptiile si pot spune sigur ca nu se mai trezeste noaptea.Isi i-a ultima masa la 11 noaptea si aia prin somn,iar pana dimineata la 7:30 nu se mai trezeste.A devenit asa usor si dorm si eu ca lumea.
Ma duc sa mai citesc din urma.

Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu am mai facut niste treaba ,acu' ma duc si eu in pat sper sa adorm repede ca pe la 3-4 se trezeste fomila
somn usor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani mamicilor care si-au serbat ziua de nastere:Bee,RGE,jojo-miha si nu in ultimul rand Gabriela77.
La multi ani papanasilor si dulcetilor de 1,2,3 lunisoare
Pinacoladasper ca Rares sa fie bine si sa nu fie chiar bronsita.
Ca tot vad ca ati vorbit de masina si scaunul lui bb.A mea face urat in scaun.Acum trebuie sa ii fie tare incomod.Pana la trei luni scaunul trebuie sa stea culcat si nu este o pozitie tocmai confortabila.Sper sa il ridicam si noi in curand sa mai priveasca si ea pe geam,poate incepe sa ii placa.Scaunul l-am pozitionat in spatele soferului.Aici astia sunt foarte vigilenti in privinta asta,mereu se arata cate un caz la televizor legat de copii si bebelusi implicati in accidente rutiere.
Nici sor'mea nu e normala,ii lasa pe copii fara centura de siguranta si se tot fatanesc prin toata masina.Chiar acum cateva zile i-am atras atentia in mod serios...spunandu-i ca Doamne fereste de un accident....nu neaparat din vina ei...intra altul in ea si patesc copii ceva...ca nu si-o iarta niciodata.
TomasaMa bucur ca testul este negativ.
Mai revin.

Poze

Mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata de la fomila somnoros care a supt rapid cate o jumatate din fiecare tzatzi si a adormit la loc, nu inainte de a va multumi de aprecieri pentru mosulet. Pupici nocturni pentru schimbul 3.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput