Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
afibebe, crezusem ca ai castigat la loto
ligeea, eu nu gasesc pe okazii, probabil cand ai luat tu era chiar o ocazie . Incerc sa iau DVD de la vmkriss
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
sim_stoian spune:
Sabina, de care scaun vrei sa iei pana la urma?
M-am uitat pe site la Inglesina si am gasit unul pt 0-18 kg cu 6 pozitii la spatar, as putea sa il folosesc pe ala. Mai cercetez.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
luy spune:
Astazi am avut sedinta foto pentru luna decembrie din calendar Am pus o poza pe flickr, pentru cine vrea sa vada costumasul.
Cu aceasta ocazie am observat ca l-am luat de 6-9 luni, in loc de 3-6 luni . Bineinteles ca e mare si m-am necajit, imi vine sa ma duc sa cumpar altul. Offff...
In decembrie se organizeaza petrecere pentru copii cu ocazia Craciunului la serviciu, ma gandeam sa o duc imbracata asa, cred ca ar fi senzatia serii . Dar cum sa o duc in costumasul asta in care inoata ? Zau, cred ca-i iau altul. Sa vad cum il pacalesc pe tati sa ne duca sambata iar la Carrefour. L-as da altcuiva pe asta, dar n-am cui
Tomasa, a facut tati globuletul pentru Maria ?
Ma chinui si eu sa termin de facut pozele pentru calendar. Mai am nevoie de unele pentru iunie si iulie, plus poza de pe coperta. Cel putin poza pt coperta ar trebui s-o fac la lumina naturala, dar pe vremea asta intunecata n-am nici o sansa.
Multi pupici pentru vaccinatii de azi, sa treaca usor peste acest episod, fara nici un fel de urmari neplacute.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
ROXANA sper ca te simti mai bine!
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
prisi spune:
buna seara si de la noi
multa sanatate puiuzilor bolnaviori si insanatosire grabnica...
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi
am reusit sa termin de citit din urma dar am uitat pana sa scriu,
Sabina sa o stapaniti sanatoasa si sa va plimbe prin cele mai frumoase locuri..
Ana m-am distrat tare cu maine-poimaine, cred ca treb sa-i faci un carnetel cu dume
Rox i-ai luat locul lui Sim la cumparaturi....
Vmcriss tare dulce dolofanelul
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Nu prea e mare agitatie dupa cate vad eu aici.
La noi a fost o zi din "aia"!!! Incepand cu ora 0.00 a cerut papa non-stop. Noaptea mai raruc la ora 12, 3,5, apoi 7-8-9-11.30. Dupa amiaza a cerut la 2 ore si jumate (poate si datorita plimbarii), iar pe seara m-a terminat. Off...off si eram asa fericita ca-i facusem un programel...S-a dus pe apa sambetei programul meu. Sunt tare amarata! Sper sa avem o zi mai buna maine!!! Si sper sa mai si dorm...sunt chiauna!!! Azi am inceput o mie de lucruri si nu am terminat nimic...deh
isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
Bee spune:
Pinacolada, acum am vazut intrebarea ta. Fetitza mea a facut bronsiolita de 2 ori cand avea cam un an. SI de fiecare data in urma unei banale viroze. Cum spuneam, era subfebrila si nu respira prea grozav (dar parca nu aparuse si wheezingul-suieratul care e specific pentru o forma mai urata). La a 2-a tura parca a si tusit. De tratat? Am tinut-o acasa si faceam drumuri cu ea pentru aerosoli (intre timp am luat aparatul de aerosoli, dar fii-mea n-a mai facut absolut nimic). Sanatate multa celui mic.
Ai mei dorm dusi amandoi. Sunt curioasa cand se scoala cel mic, care-mi doarme de la 10.
Noapte buna!
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
prisi spune:
Luy dulcica Craciunitza, in poza nu se vede ca ii e mare ...
am fost si noi azi la Careffour sa facem aprovizionarea si i-am luat lui Miru o steluta cantareatza care proiecteaza niste ursuleti pe pereti si e fata noastra super incantata, a adormit singura in patut, adevarul e ca are o melodie care ne linisteste si pe noi si i-am luat si una bucata salopetica cu Mos, am vrut rochita da avea prea mult puf instabil pe la gat si maneci si ea baga tot in gura
am mai rezolvat si cadourile de primul Mos pentru bunici si matusica ....
poze
prisi spune:
am uitat sa va zic ca Miru la cumparaturi s-a jucat cu o punga fosnitoare si a fost super incantata, a dormit cu ea in mana si nici acasa nu a lasat-o pana la baie si era asa incantata
poze
valentina_22 spune:
Buna fetelor! Rarut, rarut dar mai bine decat deloc! De cate ori zic ' in seara asta intru si eu pe net" mereu se iveste cate ceva, sau mai cad eu lata de oboseala. In ultimul timp Alexandra a fost tare dificila. Cand doarme Alex este treaz bebe si invers.
Miercuri mergem cu bebe la Budimex, in legatura cu putica- nu cred sa fie ceva nasol, dar macar stau eu linistita. Alex este un pic racita, dar pana acum bebe a facut fata cu brio dovezilor ei de iubire. DE astazi insa nu se mai apropie de bebita ptr ca mititelul a facut conjuctivita. De dimineata s-a trezit cu ochisorul stang lipit de nu putea nici sa-l deschida. I-am dat imediat cu ser fiziologic si am fugit la doctor,iar banuiala mea ca ar avea conjuctivita s-a adeverit.Asa ca acum ne tratam. In rest crestem mari si frumosi.A inceput si el sa rada si deja avem in vocabular cateva gangureli. NU mai spun de faptul ca intr-o dimineata , la toaleta, cand m-am aplecat asupra lui mi-a zambit asa de frumos..... de m-am topit toata.
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)