"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)
Raspunsuri - Pagina 8
doruletz spune:
mihaela, ce culori pui in brad pana la urma? renuntasi la ideea de negru cu alb?
Io venii mai mult sa zic Lilandei Bafta pentru maine, tinem pumnii!!
mai viu io
lilanda spune:
Pofiti, va rog!!
Saru'mina pentru incurajari si pentru pumnii strinsi :-))
Am luat testul...si avui numai doo greseli
Acu' is ocopata iar cu tranzistorii, dar viu mai pe seara!
Pupe
mihaela_s spune:
lil' ...felicitari!!!! Ai sa fii o soferitza pe cinste, ai sa vezi! Spor la "tranzistorit"!
dorulets, nu fac bradul alb-negru, copiii au avut alte dorinte, asa ca am ajuns la rosu-argintiu. Da' mie tare raaaaau imi pare...am vazut atatea ornamente alb-negru...pana si lumanari, fata de masa...noa dar parca e prea sobru pentru o sarbatoare asa vesela...
Mihaela si familia mea
Hobby
mara03 spune:
lilutza, felicitari!
eu sunt cu gura in pioneze asa ca n-o sa vorbesc foarte mult... las pozele sa vorbeasca...
si in albumul casutzei gasiti poze cat de cat recente. acum punem tigla si gata! ne oprim pana in primavara.
mihaela_s spune:
Ah mara, n-ai trecut tu prin poienitza sa dai de beut..tztztz!
Sa va traiasca Tudorelu', e un frumos...s-a facut asa de mare...si-ti seamana atat de bine! Va doresc toata bucuria din lume alaturi de scumpul vostru de 4 anisori!
Mihaela si familia mea
Hobby
lilanda spune:
La Multi Ani, frumuselului 4 ani!!...pffffui cum trece vremea!! Mara, casuta voastra din poze seamana a casoi adevarat:-)) Chiar cite camere aveti??? Avurati ceva ritm al constructiei...forte!! :-) (io ziceam ca numai in Dk am vazut case ridicate in trei luni...da' uite ca se poate si la noi!!)
mihaela, teoria ca teoria, da' praftica ma omoara!! Nu stiu cit de grozav o sa sofez, da' macar sa sofez
Noi pin' la urma inchiriaram, cu niste prieteni, o casa de vacanta, aci in Nord, asa ca o sa facem Revelionu' acolo...azi ma gindeam ca sint mai putin de doua saptamini pin'atunci...si io inca mai am de lucru cu tranzistorii In schimb cumparai cadourile!!
doru, da' tu faci brad?? Adica ai loc si de brad?? :-))
Pupaturi
doruletz spune:
mara, oau, 4 ani deja! sa va traiasca majestatea si sa fie fericit! vad ca e inca fan de trenulete, a trecut la nivelul superior?:)
liluta, bravo! Daa, facem si io bradut mic, il inghesui io pe undeva... desi presupun ca n-o sa aiba zile linistite cu piticosenia care darama tot.
io vazui o stire acilea despre moda "day trips"-urilor la Rovaniemi ,in Finlanda, la casuta lu mos craciun de la Polu Nord, cica e la mare moda la engleji. Sejurul dureaza... 7 ore la fata locului,adica timpul pt o inghetata, o turta dulce si o poza cu Mosu.
vreau si io la Polu Nooooord
mai viu
mihaela_s spune:
Hej,hej!
Trec si io repede sa va spun ca ieri am avut serbarea Dianei, taaaare draguti au fost! La sfarsitul albumului am pus 3 clipuri cu cantecele...
Pozele nu-s foarte reusite, blitzul nu bate foarte departe, iar trepiedul nu l-am carat dupa mine . Dar se intelege cam ce a fost pe-acolo...
Dupa serbare s-a lasat cu "tratatie"-turta dulce, bulle cu sofran si glögg-pentru noi, astia marii .
Azi are Silvia serbarea, sunt curioasa ce vor face piticii...ieri Silvia canta cantecele deodata cu copiii la serbare, deci le stie .
Va pup, mai viu!
Mihaela si familia mea
Hobby
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
io vazui o stire acilea despre moda "day trips"-urilor la Rovaniemi ,in Finlanda, la casuta lu mos craciun de la Polu Nord, cica e la mare moda la engleji. Sejurul dureaza... 7 ore la fata locului,adica timpul pt o inghetata, o turta dulce si o poza cu Mosu.
vreau si io la Polu Nooooord
Tocmai ce avui o discutie azi cu Niels, despre Mos Craciun!!Cica tot Nordu' stie ca Mosu vine din Laponia, mai putin finlandejii care zic ca vine de la ei...adica de la Rovaniemi Insa acolo chiar merita de mers (asta stiu de la o prietena de-a mea, tot din Anglia)...cica e fain tare...da' nu pentru 7 ore, bre
miha, misto poza asta :-)) Pe-aci azi, fu Santa Lucia si e prima oara cind am vazut (din coafor) o procesiune de cintaraeti cu luminarele, umblind pe strazi si cintind "Saaantaaa Luciaaa"!!
doru, hai ca-i rindul tau la postat
shattrath spune:
ni hau
Ca tot vorbiti de masini mie mi-a expirat permisul international si pina dobandesc altul circul in ilegalitate.Nu ma intrebati ce se intampla ca nu am nici cea mai vaga idea dar din ce am inteles risc vreo 3 ore de dat cu subsemanata si vreo 2000 RMB amenda.Dar tinand cont ca e singura mea sansa sa ajung la office,sa fac cumparaturi si sa imi iau odrasla de la scoala,merita riscul.Oricum la cit de haotic se circula aia e greu de crezut ca eu sint aia care voi gresi ever
Carti am luat si eu de la Polirom prin primavara si au venit repede,despre taxe nu mai retin exact dar au ajuns in 6 zile ceea ce este un mare eveniment,tinand cont de faptul ca din 3 colete trimise in romania prin China Post a ajuns doar unu.Bine ca a ajuns ala important
V-am pupat,ma duc sa iau brad alb de plastic,aici naturali nu prea sint si materialele aferente impodobiri lui.
Pupex all