"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela_s spune:
Buona sera!
Venii si eu de la a doua tura de Lucia, iaca si cateva poze...intunecate, pentru ca spectacolul s-a tinut afara in curte, farmecul au fost luminile de pe capetele fetelor. Silvia n-a vrut, ea a avut doar o coronita argintie.
Mie cel mai mult mi-a placut glögg-ul, chiar daca nu avea alcool aproape deloc, dar avea un gust...musai iau si eu, dar din ala de la system, ca sa mai circule sangele in vene .
lil', azi fu si aici Lucia, la noi circulau copiii ca la colindat in Ro, dar cu profii dupa ei...si Diana a fost la ceva batranei sa le cante, apoi la profesorii din scoala...e eveniment mare de tot.
doruleatsa, chiar ca ti-i randul acuma!
shattrath...ni hau e un salut in chineza? cred... Ce inseamna?
brad alb zici? Iei cumva globuri negre? Wow, asa fain aratau aici in magazine...m-am molipsit si eu, dar n-am putut de copiii sa-l fac asa...poate mai la batranetze!
Pupez la voi!
Mihaela si familia mea
Hobby
Sabina spune:
Miha, ce frumos! cred ca s-au simtit excelent copiii!
Noi am sarit peste sportul gradinita toamna asta, de teama virozelor.Nu pt aia mare, ca ea le-ar duce mult mai bine, dar pt newentry
si am aparat nou!!!!!
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2108976070/
primele 4 poze. Pe Galagia inca n-am conmvins=o...ieri am facut primele poze, e complicat rau,. da il dovedesc io!
Lil, felicitari si admiratia mea eterna! io tot imi fac curaj, imi spun ca pianistii sunt obisnuiti sa lucreze si cu mainile si cu picoarele...dar practic mi-e o frica de mor de orele de sofat. Insa la primavara vreau sa bifez si asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
buli spune:
iata cum m-a scos gheo al sabinei din boscheti :)
am vazut pozele cu "mosu'" si te-as intreba dc ai avea curaj sa-l "impodobesti" asa si la anu' pe vremea asta
mihalea, vrei sa spui ca fetele tale deja stiu toate cuvintele alea?
ah, oare de ce n-om ramine la fel de receptivi si la batrinete?
lil, spor la sofat!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
Buli, alea cu mosu nu-s ale mele:))))
numa primele 4 sunt, .E un cont comun de la mamici de sept-oct 2007.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
buli spune:
nu mai bine ramineam in boscheti? :)))
eu la gheo m-am uitat intii si apoi m-a furat peisajul
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
nu toate mamicile au scris exact acolo cine e proprietarul copilului iar al meu e singuru Gheorghe din gasca, si nu numai, de aia n-am scris prea multe
in general pozele sunt private, o sa le "ascund" si eu pe ale mele peste 2, 3 zile.
mihaela_s spune:
Ah ce biiiine, s-a mai inviorat poienitza!
Sabinuts, Gheo e un dulce-scump-dragalash...
M-a luat si pe mine valu' lui buli si am ajuns la bb impodobit si nush' de ce ma gandeam..."parca nu e stilul Sabinei!" , apoi m-am lamurit!
Ah, sa folosesti cat de mult si cat de sanatoasa apareiul, io abia astept sa vad pozici frumoase.
buli, si io as vrea sa mai fiu copil , macar pentru cateva luni pana invat suedeza ...
Mey, azi am fost sa cumpar cadouri, dar m-am ales numai cu privitul...am colindat 2 ore magazinele de pi shentru si n-am stiut ce sa aleg. Situatia e crunta, ca trebe sa fac munca asta by my self, is prima data pusa in atare situatiune. Mmmmm, dar imi place sa imi incat privirile, m-am dus si pe la haine, e pliiin de rochite/bluzitze/pantaloni de gala, multe imi faceau cu ochiu'. Si peste tot e muzica de sarbatoare...si stiti ce melodie am auzit cel mai des? www.youtube.com/watch?v=ihW56Xa3XGQ&feature=related" target="_blank">Feliz Navidad ...suedezii asta numai la caldurica se cred .
Si o www.youtube.com/watch?v=pg2b5sgVuSQ&feature=related#" target="_blank">dedicatie speciala duamnelor!
Mihaela si familia mea
Hobby
Irimell spune:
Seara buna, ce caldurica e in poienita, imi place. Va pup in grup, ca mi-a fost dor de voi. Ati fost harnici la scris?..ca sa stiu cit ma asteapta la citit.
Miha, multumim pentru 'boxeri', au fost simpatici de tot.
Pe aici febra sarbatorilor a inceput de prin noiembrie, odata cu colindele cintind prin magazine si pomii de craciun prin vitrine. Pe Mos nu l-am prea vazut, probabil ca e prea ocupat cu altele. De zapada nu mai zic, am si uitat cum arata. Poate aruncati cu citiva bulgari...
Va pup si voi fi pe baricade de sarbatori, ca nu plecam niciunde.
Weekend minunat sa aveti!
speed spune:
irimell,bine ai revenit,chiar ma gindeam acu vreo 2 zile ca ne te-am mai citit demult
lilanda,multe multe felicitari si la cit mai multi kilometri! nu-ti fa griji,o sa-ti intri in mina.cu cit mai mult conduci (chiar daca haotic ) cu atit mai repede o sa-ti formezi reflexele si in curind nici n-o sa mai ai nevoie sa te uiti in oglinzi ! eu cu controlul masinii si descurcatul in trafic o duc bine dar n-am nici cel mai mic simt al orientarii in spatiu,nu pot lua si memora repere,daca merg pe acelasi drum de 10 ori a 11-spea oara pot sa ma pierd fara probleme , asa ca nu ma prea aventurez in locuri noi decit daca sunt prin zona sau daca sunt foarte bine trasate pe harta.oricum irlanda cred ca e renumita pentru dezastrul semnelor rutiere... foarte rar vezi o tablita cu numele strazii sau orasului cautat iar daca chiar ai norocul sa vezi asemenea tablite de regula sunt puse cam la 100 de m dupa reperul respectiv...
mihaela,sa-ti traiasca micutele! fetita mea a avut azi specacolul de Craciun,au avut "nativity play" bineinteles (ea fiind la o scoala catolica), a fost "ingeras",a avut de spus si ea citeva cuvinte...eu din pacate nu am putut merge...nu mi-au dat unda verde de la munca...a fost in schimb jumatea mea (mai rea in cazul de fatza) care n-a fost in stare sa incarce bateriile aparatului de filmat si s-a prezentat cu un aparat foto de unica folosinta...pe care mai erau valabile vreo 2 pozitii... acuma m-a anuntat ca are de muncit pina tirziu azi,cred ca ii e frica sa vina acasa...si are de ce!!
doruletz,nu numai englejii sunt innebuniti de lapland...si irlandejii! am vrut sa pun un link cu preturile dar n-am mai gasit nimic valabil pe nici un site de turism irlandez!! oricum preturile sunt exorbitante, eu cind le-am vazut am crezut ca sunt pentru vacante de cel putin 10 zile,cind colo erau pentru o zi sau maximum 3! re-vol-ta-tor!!!!
sabina,ai o familie minunata ...
mara,spor la construit castelul in continuare !
speed spune:
ps: vreau sa zic ca sunt "chuffed sensless" ca am achizitionat ds-ul din timp,acum nu se mai gasesc iar in special cele roz au valoarea lor in aur...mai bine zis diamante..
lilanda, am luat "shantaram" in cele din urma,citesc cartea in miez de noapte dupa ce adoarme jumatea mea (ca cica e surpriza de la Santa) si pare tare interesanta,cel putin deocamdata...(am ajuns aproape de mijloc, cred ca o termin pina vine momentul sa o slobod pe semineu in jos)
edit: o mica dedicatie in prag de Craciun,una din preferatele mele, acuma de ce am ales varianta "celtic women" dintre sute de variante,search me :))) :http://www.youtube.com/watch?v=sDeXUvWbLp8