"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doru, spune-i lui Alain ca e genial si ca noi suntem de acord cu el
pe noi ne streseaza pana si www.toysmall.ro/images/FPL8416---1.jpg" target="_blank">catelusul vorbitor al lui Gheorghe, pe care l-a acaparat deocamndata Sofia.
i rest, ponei, ponei, ponei! e boala nationala.
M-a innebunit caprita.
asa ca noutati culturale nu prea am ce sa va zic, decat ca am acumulat oaresce frustari de la statul acasa, nici la Sofia n-am fost asa izolata, ca eram anu 5 si trebuia sa merg la facultate.
Miha, sunt in totala admiratie in fata Dianei!!! eu nu sunt in stare sa fac asa ceva.

restu? ati fost cuminti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by lilanda
da' shrimpii nu e carne?? ori e doar fruct (de mare)??
pe-aci nu se gaseste brinza speciala de racletta, da' daca zice bombi ca in Germania e, am sa ma uit dupa ea...
miha, noi cu muraturile ne-am scos, de la raionul rusesc Real din Germania ...si gogosari murati gasim acolo!!

shrimpii, fiind nevertebrate, nu sint considerati carne, posibil sa fie fructe , dupa cum zici tu.

Deci cunosti Real-ul... Atunci e simplu. Brinza pt raclette au la theke-a the brinza; e mai scumpa decit gouda / emmenthaler, dar arta cere sacrificii. Acum, fiind sezon, au chiar si o oferta speciala cu un pachet cu brinza, 2-3 x carne. Anul trecut am vazut brinza pt raclette si impachetata in frigider, nu doar la theke.

Si muraturi (castraveti) inseamna moare (naturtrueb), nu otet, da?

Turcii si rusii au muraturi cit de cit asemanatoare cu ale noastre; au fost ok gogonelele si varza, harbuzul - nu.
quote:
Originally posted by doruletz
Io vazui azi in magazin www.amazon.com/Hasbro-FurReal-Friends-Squawkers-Parrot/dp/B000OV7A62" target="_blank">papagalul ala de ni-l arata Mihaela, primul loc in top la jucarii. E interesant da' intradevar scrie pe el varsta +5 ...adevarul e ca piticania nici n-ar avea ce cuvinte sa-l invete, abia balmajeste ea cateva (in schimb stie sa "chie" ).

Ciiiiiiiiiit costa?!?! (ma mir de pretul de la amazon, adica, nu intreb )
Eu l-am vazut ieri din intimplare la un magazin oarecum mai ieftin cu 80 EUR !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bombi, o sa incerc atunci muraturile turcesti...
Da' cum socotisi tu pretul papagalului? 55$ mie-mi iesi aprox. 38 Euro .

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

magazinul respectiv are preturile mai mici decit alte magazine. si acolo costa 80 eur, ceea ce e mai mult ca dublu fata de amazon.
sper ca acum s-a inteles.

Mergi la inceput

'tzeles! Io citii ca l-ai vazut mai ieftin cu 80 de euro decat pe Amazon...deh, neuronu' meu lipsa .

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

pfuii, ce zi avui azi ...iar ma luptai cu chinezii De data asta cu o tipa pe care, efectiv, n-o intelg cind intelege ceva si cind nu, tot ce pot scoate de la ea e "a-ha, a-ha" si apoi, cum mi-o fi norocul!!! :-)
Marox, da incepui Je l'aimaias-u in franceza, m-am chinuit asa, vreo 30 de pagini cu limba asta ("Y v'nait souvent en foret") si m-am hotarit ca e mult prea patetica pentru gustul meu...deci, am renuntat! doru, io personal, cartea asta nu ti-o recomand, mai cu seama drept cadou de Craciun!! (e si subtirica rau.,..cere si tu una mai voluminoasa!!! )
bombi...de muraturi, muraturi vorbeam :-) Pepene insa n-am vazut!!
Miha, ce zice Diana de clasa ei cea nou??? Ii placu??
Sabina, io as face-un schimb cu tine, asa de vreo saptamina...ca io am prea multa activitate!!! Da' mai mult de-o saptamina, nu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shattrath spune:

Hello

Iaca am ajuns si eu inapoi acasa si ca de fiecare data maimuticile astea mici fac tot posibililul ca spiritul Craciunului sa fie prezent si toti turisti sa nu simta lipsa lui, numai ca de cele mai multe ori incercarile sint hilare si grotesti cateodata.Un Santa chinez,mic si slab parca nu iti da nici un ghes sa i te asezi in poala.Cel putin brazii sint reusiti si frumos impodoboti.O sa va fac citeva poze numai ca nu stiu cum sa vi le arat, dar probabil o sa ma invatati voi :)Oricum imi e dor de sarbatorile petrecute acasa in Romania,de spiritul ala si atmosfera pe care o genereaza zilele alea, asa cum le-am cunoscut odata.Sint curioasa daca mai regasec aceasi atmosfera si acum....
Lilanda, pe tine te inteleg cel mai bine cind spui ca nu te intelegi cu chinezii
Va pup si va mai vizitez

Mergi la inceput

Ah Sabina, catelush din acela a avut Silvia cand era mica, mie mi-a placut...dar era de la sora mea, vorbea in engleza si avea o voce atat de duuuulce de bb mic...

dorulets, da' Dora aia ii mai presus de voi? Adica n-o puteti face sa off...offf, macar pe we...

Noi pe aici n-am adus nimic vorbitor, au ramas toate jucariile in SM, au "scapat" doar cele de plus care erau usor de carat. Iar aici am inceput sa luam jocuri "inteligente", vad ca si Silviei ii plac deja www.igu.ro/latrecut/wp-content/uploads/2006/05/marocco_4565474.jpg" target="_blank">marocco (vi-l mai amintiti?), un fel de sheptica cu carti, dar mai simplu, Pacalici, si uite asa am scapat de galagie. Acu' isi doreste o masina cu telecomanda sau un tren cu telecomanda. De Craciun...

lil', ati gasit ceva pentru ski? Cum stai cu soferia? Dar cu teoria?
Daaaa Dianei i-a placut tare mult la scoala noua, abia asteapta sa vina de tot aici. Ieri avea emotii ca nu va intelege in clasa ce vorbeste profa, daca o intreaba ceva si ea nu pricepe...i-am zis sa spuna cand nu intelege, sa nu dea raspunsuri aiurea. Dar a fost OK, a zis ca n-a avut probleme, a inteles. Iar maine la bucatarie cu ea! Abia astept sa mai vina cu ceva "meniu" acasa...in we o las sa gateasca .

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Lilanda, pai d'aia presupuneam ca poate si "Je l'aimais" e scrisa in "limba vorbita" la fel ca si Impreuna si e mai greu de inteles pentru un ne-practicant. In schimb vazui si io ca e cam subtirica, o sa ma reorientez. da un semn daca gasisi racletta.

Sabina, e simpatic cainele ala (bine ca in poza n-are sonor), imi place mai ales cum scrie "burtica" in romaneste (Aca zice "buchica" )

Mihaela, pe papusoiu Dora il uit deschis si doar cand incepe sa turuie dimineata imi amintesc de el. In schimb vestea buna e ca piticania a parasit-o pe dora, de o luna jumate nici nu si-a mai amintit de ea . Am incercat sa-i mai punem un DVD zilele trecute dar nu a mai avut nici un succes, dupa 1 minut si-a gasit alta ocupatie. Asa ca, fratilor, in sfarsit "we did it!", am gasit solutia sa scapam de desenele enervante: saturatia. E dificil de suportat o vreme dar rezultatul e mai mult decat satisfacator, am scapat de fetita cu maimute plus ca s-a dezinteresat brusc de orice alt desen animat ba chiar si de tv. Doar la Diego (asta e varul Dorei ) se mai uita din cand in cand dimineata cand il dau astia la TV dar nesemnificativ. Acu, e adevarat ca am lasat-o sa-si faca de cap cu Dora asta, cele 3 DVD-uri pe care le avea nu a apucat sa le vada "decat" de fro 999 de ori pe fiecare, le invatase pe dinafara (si noi de asemenea). Insa nu i-am interzis sa se uite la ele, nu i-am facut program, ba chiar le-am carat cu noi si in concediu. Mai mult, i-am cumparat tone de cartulii, reviste, figurine si papusi Dora asa ca saracu cupil a sfarsit prin a deveni alergic la personajul respectiv

Gata, maine sunt in 'vacanta' (adica ii tin locu lu Fransoaz ceea ce numai 'vacanta' nu se poate numi )
Astia acilea iar fac greva, cica incepe pe 12, care aveati shoppinguri de Craciun de facut la Paris mai bine stati acasa

Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hello, hej, bon jour, ziua buna

recunosc ca am mai citit, desi nu chiar tot cand aveti voi timp sa mai si scrieti nu stiu

intai sa-mi motivez absentele - fost in vacanta la eilat, am profitat de valul de caldura (39C) sa-mi incalzesc augustele-mi ciolane, ne-am scufundat putin in eilat si mai mult in taba, trecand granita per pedes dimineata si inapoi seara cand invariabil eram intrebati daca ne-am facut prieteni in egipt (n-am rezistat tentatiei si le-am spus ca da - niste pesti mari si multicolorati)

apoi ne-am intors la frig si prompt am facut amigdalita - 2 saptamani am stat pe antibiotic... asa e cand ai dop la inima - cica tre sa iau antibiotic de cate ori stranut...

cum mi-am mai revenit am avut sedinta cu parintii la colegiul fiica-mii acum e din nou in criza de personalitate prost inteleasa si sta pe la prieteni in loc sa invete pt examenele din ianuarie, of!! ma consolez cu ideea ca in loc sa-i cumpar masina si lectii de soferie la vara raman cu banii in buzunar clar ca fiica-mea e specimen de exceptie daca nici morcovul asta balabanit in fata ei nu o motiveaza

nu am reusit sa ajung la 4,3,2 in londra inainte sa plecam in israel asa ca m-am dus la intoarcere pana la brighton sa-l vad, in cadrul unui cine-festival, m-a ravasit de la prima scena si am avut frisoane cat a durat si o vreme dupa... cat de bine a redat starea de spirit... dupa film, la bar, la un vin, le-am spus lui ivanov (dl bebe) si lui chirilov ca in primii ani dupa ce am iesit din romania mi-am dorit sa fi fost cineast sa fi facut filmul asta... mie una mi-a mers la suflet... englezii au priceput cate ceva dar cu intrebarile pe care le-au pus mi s-a demonstrat din nou ca-s paraleli si in acelasi timp am rasuflat usurata dandu-mi seama cat de bine am iesit noi din ceea ce potential ar fi putut fi atat de traumatizant incat sa ne arunce direct la 'veseli' in grupuri-grupuri. englezii nici nu pot sa inceapa sa-si imagineze cum este sa-ti puna cineva stapanire pe minte (ma rog, sa incerce in mod agresiv) si in acelasi timp si pe carcasa... eh! acum mi se pare aproape ireala amintirea anilor '80...

daca tot fu festival m-am dus sa vad si 'occident' a doua zi... chiar asa - ia sa ma duc pe la generale sa-l recomand unora

in spiritul lunii asteia am intrat cu 'taraf de haidouks' la un gig in basingstoke (aka 'another gate to hell')... (si pe astia i-am ratat in londra ca fusei la inca un bal)... mi-a placut programul, mai putin cand au luat-o pe aratura cu boleroul lui ravel in deschidere am avut 'forty thieves orkestar' - cu prelucrari absolut inteligente, per total s-a meritat excursia din plin.

si acum sa revin la smotrul de la care chiulesc ca vine mama saptamana viitoare (cu tot cu varza de sarmale, nu ca nu se gaseste aici, dar nu e ca aia din piata obor).

Mergi la inceput