"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Dormiti, dormiti, ca nu va deranjeaza nimeni. E de hibernat acum ;)

Am vazut Niagara, e spectaculos si iarna, intr-o zi cu precipitatii semi-solide.
Trebuie vazuta si vara, cica, pentru curcubeu. De un curcubeu am avut parte, artificial insa, de la proiectoarele nocturne.
Am fost uimita sa vad "Maid of mist", ambarcatiunea care apare si in filmul de acum mai bine de 50 de ani, cu Marylin Monroe (tot "Niagara" ii zice filmului). Oare o fi aceeasi sau i-au pastrat doar numele?

Am primit zilele trecute un mp3 song de la un prieten drag. voi auziseti de Jason Mraz?

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna dimineata
ma mai primiti pe la voi ? am avut computerul virusat ,am mai intrat din cind in cind sa va citesc dar n-am putut scrie nimic...((
acum merge mai bine,sper sa nu mai am probleme...pina data viitoare ))
noutati nu prea am,au trecut sarbatorile cu bine,ne-am reintors la munca si la scoala,frig si ploaie...abia astept vacanta urmatoare ))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

unde sunteti????? eu ce mai citesc dimineata la cafea la birou????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pfffuii, terminai tavalugu' de-nceput de an si ma pregatesc sa savurez o saptamina de liniste, pace si hibernare Mi-am pregatit teancul cu carti si filme; catelul e pe-aproape, cu forumu' vad ca nu-i asa aglomerat
Anyway, sint pe-aci :-)

PS Imi placu de Mraz!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu taman ce ma pregateam sa deretic prin poienita, dar daca s-a pus lilanda la citit nu vreau s-o deranjez :))
voiam numai sa-i spun ca am vazut 2 filme faine recent "the bucket list" si "jeux d'enfants"
diferite, dar faine amindoua, primul e cu doi actori tare dragi mie.

noi avuram o saptamina din aia ... ... printre altele cu mari incurcaturi de a ajuns Matei 2-3 ore pe zi la mine la birou, de ne jucaram toti de-a ascunselea pe sub mese

sint un pic dezamagita ca n-a intrat 4,3,2 pe lista de oscar, dar asta e, mie oricum mi-a placut.

azi fuse sarbatoare la Iasi, cu multe momente penibile - mai multe ca de obicei, cum ar veni un maaare grup de politicieni intrati ca berbecii in miezul paradei militare, de s-au fisticit cu totul bietii soldati, cit erau ei de bravi

mai ziceti ce mai cititi si ce mai vedeti

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io n-am vrut sa vorbesc singura mai ales ca am reintrat in randul oamenilor...comunicarea merge mai usor acum...

lil' sa-ti tihneasca de odihna, sa savurezi cartile cu placere...io am deja o colectie de la Polirom dar nu mai am timp de citit ...m-am afundat in cuvinte suedeze si trebuie sa ma "descalcesc" din ele.
Acum am si eu o colectie de filme Bergman si trebuie sa le inteleg in limba mamei lui...asa ca perseverez .
Ai vacanta? La noi in saptamana 9 e vacanta de sport...ciudata chestie, cica copiii vor participa la competitii sportive, noi astia marii sper ca vom buchisi acasa .

In alta ordine de idei, am primit vestea ca putem ramane in Suedia, contractul lui Ovi va deveni permanent .

In rest, numai de bine! Si io-s pe-aproape...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

ahaa, deci daca intram cu aspiratorul o deranjam pe Mihaela - spor la suedeza
si sa fie intr-un ceas bun contractul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by buli

ahaa, deci daca intram cu aspiratorul o deranjam pe Mihaela - spor la suedeza
si sa fie intr-un ceas bun contractul

...multzam, multzam!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by buli
sint un pic dezamagita ca n-a intrat 4,3,2 pe lista de oscar, dar asta e, mie oricum mi-a placut.

Ahrrr, buli, ai pus ponctu' pe i!!! Nu-shce-o fi in capul alora de la Hollywood, da' io ieri vazui (ma rog, incercai sa vad), mult adulatul si nominalizatul www.imdb.com/title/tt0477348/" target="_blank">No Country for Old Men; asta numai din cauza lui Javier Bardem (pe care il ador) si a lui McCarthy (caruia i-am citit de curind "The Road"). Va spun cu mina pe inima, ca filmul e o por-ca-ri-e. Bardem joaca rolul unui psihopat care-mpusca orice-prinde, are-o carare pe dreapta de-a dreptul enervanta si o costumatie de cowboy care se potriveste ca cocosu' si curcanu' cu aerul lui de spaniol!! Filmul, pina la trei sferturi (cit am apucat io sa-l vaz, inainte sa adorm), n-are niciun mesaj...nimic, nimicuta!! Numa' Tommy Lee Jones ce mai salveaza productia; da' oricum pe el rolul de serif il prinde!!

miha, felicitari pentru permanentizare!!! Pe-aci vacanta de sport (iarna) e-n saptamina a-7-a; da' io o am acum :-)) Ca si altii din Franta (din informatiile mele) :-)) speed, la voi cind e??

Adina, pai ce nu bei cafeaua cu noi???

Mergi la inceput

iaca 4,3,2 a fost nominalizat lawww.ecranlarge.com/article-details-7869.php/" target="_blank">cesar

mie imi place grozav tommy lee jones - dar nu m-as uita la un film prost numai pt. el - bine ca mi-ai spus

Mergi la inceput