"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

....asa ceva...
La multi ani poienari!

pfuai! Musai sa bem!
Rayuuuuu mama, ce mai faceti voi?????

Mihaela si familia mea
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La Multi Ani 2008, sa aveti un an mai bun si mai frumos decat precedentul!
Buli, deci asa, Matei a venit cu Anul nou? sa-ti traiasca si sa fie fericit!

Rayu... ce surpriza, asa cevaaa ! La Multi Ani si dacului si domnisoarei Bubu!

noi fuseram abia azi sa prindem ultima ocazie de a vedea vitrinele de la Galeriile Lafayette,, sunt super, anul asta au fost inspirate de iarna scandinava iar unele au ca tema principala ... lupul cel rau care devoreaza ba reni, ba iepuri, ba gaini (pt cine vrea sa vaza mai multe mai sunt si si altele cu bufnite sau ursi)

mai viu io... anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

acilea am pus niste poze de la ziua lui Matei.
putine - eu eram cu capul in nori, iar taticii erau ocupati sa se intreaca cu masinile cu radiocomanda ale copiilor

multumim mult pt. urari!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah, norc de am venit la serviciu sa ma uit si eu la poze. aca, ornamentele mihaelei, bradul lilandei, tudorica fara frica - faine de tot toate
cupiii sint dragutzi rau de tot

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

'naseara!
Fruuuumoase de tot vitrinele pariziene, Aca e o dulceata scandinava .

Iar Matei e la fel...cum ati reusit fetelor sa-i blonziti asa?

La noi veni in sfarsit iarna..nu chiar cea adevarata, dar e frigutz bine, cre' ca se-apropie geru' Bobotezei! De fapt vantul e mai nasol, ca termomentrele arata -3 grade dar cica se simt -7...in rest lancezim in casa, la caldurica. Mai avem cateva zile de relash si apoi intram care mai de care in ritmul zilnic...

edit ca sa-i spun doruletsului ca si la noi in casa sunt la moda crocs-ii .

Va tzuk, dar mai vin...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, pe 2008! sanatate si bucurii!!

revin eu cind ma simt fizic si psihic in stare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

La Muuulti Ani, encore une fois!! :-)) La Multi Ani si lui Matei

Io aterizai aseara acasa, mirosind ca tiganii cladarari a fum (asta de la caminul cabanei, al carui foc nu se aprindea nicicum cu lemnele de le gasiram: umede si mucegaite!!). In plus, in toata sederea nu scrisei decit cuvintul magic "the" in lucrarea de tre' s-o predau pina luni... asa ca azi si miine sint la regim fortat de lucru . Alminteri a fost frumos, odihnitor, insa in ultimele zile nitel cam reeece. A fost vijelie, iar plaja arata ca in desert in timpul unei furtuni de nisip. Am si poze, da' le pui io saptamina viitoare :-)
Va pupez, weekend placut !!

Mergi la inceput

lil' bine ai revenit! Vijelie mare si la noi de 2 zile...un vant rece...cica se simt -12 grade in loc de -3 cat arata termometrul...brrrrr.
Spor la scris, de luni reintri in camp? al muncii biensur!
Si daaaa, eu astept pozici!

Zapada cazuta la noi fu spulberata de vant asa ca iar e uscat si de luni se mai incalzeste si vin ploi din nou...ce mai iarna!
Am vazut ca in Bucuresti e zapada maaaaare...sabinuts v-ati intors de la munte?

liris, te asteptam cu drag! Hai, psihicul sus! Si atunci toate merg bine!

tzuk! we placut!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Cioc-cioc e cineva acasa?

Moama ce linisteeeee, v-ati relaxat destul, ia treceti la treaba!
La noi nimic nou sub soare...pardon sub cerul innorat , decat ca iarna fuse scurta si se duse, cica prin februarie va veni iarna cea adevarata , c-asai pe Gotland.
Diana incepu scoala suedeza si se relaxeaza , incepu paralel si inotul ca sa aiba si activitate ...restul suntem la aceleasi activitati de anul trecut. Io de marti intru la cursuri si sper sa fac mai multi purici decat pana acum si sa mi se despleticeasca putin limba .

lil' gata lucrarea? Io astept pozele de la cabana plina de fum .

dorulets pe la voi ce mai e? Liniste si pace?

restul?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir
Hai ca descarcai si pozele-alea putine, de Anul Nou...care fu si trecu!!! Parca fu acu' o luna :-)
Dupa consistenta mea la scris se vede clar, sper, cit de ocupata sint, daaa?? Da' mai sper ca faza asta de ocupatie sa ma tina pina in februarie, ca dupa aia nu ma mai tin pe mine puterile!!!

Anyway, avui stres si cu lucrarea, fiindca de-abia cu o zi-nainte de predare (cam pe duminica, asa), am descoperit ca numarul de cuvinte necesar era dublu decit ala la care visam, simbata, surizatoare...drept pentru care va imaginati cam ce activitati prestam io duminica noaptea! :-)) Da' trecu si asta...aparura altele...care or sa treaca si ele!!

miha, chiar ma gindeam la tine dac-ai inceput scoala!! Iti urez succes si parcurs usor :-)) Io abia astept impresii (si expresii) despre suedeza, ca-ntr-o vreme o intelegeam mai bine decit acum :-)

Mergi la inceput