"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Irimell
Mai vin, sa nu mincati toate ciocolatelele!

Hehe...io la trufe nu pot sa ma abtin :-))
Yupiiii...is in vacanta ...asta dupa ce azi avui o zi din aia, plina ochi, cu doua prezentari plus iesitul cu masina la autostrada!!! doru' si avu' dreptate, Alain, sa stii, sa zica ccc ca pina si maimuta conduce pe freeway
Irimellu, io-s de-acord cu iubi sa nu-ti ia scuter, ca-ti stiu norocul!! Traseul cred ca am sa-l dau la sfirsitul lui ianuarie (asta daca n-oi uita in urmatoarele 3 saptamini, toate manevrele de le-am deprins).
Marox, iti urez si eu drum bun, multa sanatate si Sarbatori Fericitie!!
miha, nu prea stiu cum sa ma exprim in legatura cu 4,3,2...mi-a placut, insa nu m-a zguduit, terifiat, asa cum m-am asteptat, tot citind impresii. A fost, mai degraba, o experienta familiara, ceva cunoscut, ceva de care mai auzisem. Cu siguranta, daca as fi mai tinara as vedea altfel filmul...sau dac-as fi trait aici dintotdeauna. Mi-a placut insa la Mungiu modul in care si-a construit filmul...cumva detasat, obiectiv; deloc inchizitoriu sau vindicativ. E un film meritoriu!!
Va pup ma duc la cina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna! Cam asa arat dupa o zi de cumparaturi...in 2 ture si cu kupiii dupa noi. Sotul e deja disperat si imi tot arata ca nimeni nu e cu copiii la cumparaturi! Ha, ha si io ce sa fac cu ei? Sa-i incui in casa la TV? Noa mai am maine o tura-de data asta doar cu Ovi, cand copiii is la scoala si gradi-pe care cu greu o s-o strecor intre spalat de haine si geam(am fost harnicutza , mai am doar unul de spalat!) dar o scot io cumva la capat...

Asaaaaa...
irimell, tot la trufele tale am venit si io! Abia astept sa ma apuc de turta dulce si de prajituri!
Nu eu mi-am luat aparat foto(adica nu recent, al meu e din aprilie) ci Sabina...cred ca lil' a incurcat putin mesajele .

lil' sa stii ca aceleasi sentimente le-am avut si eu cand am vazut Moartea domnului Lazarescu, parca ma uitam la clisee din ceea ce traisem, vazusem la stiri, nimic iesit din comun sau senzational. Sunt si eu curioasa de 4,3,2...nu stiu cand voi apuca sa-l vad...tu de unde l-ai descarcat?
Sa-ti tihneasca vacanta! Si spor maxim la sofat, ai vazut ca-ti vine curajul?

marox, multumesc de aprecieri! Silvia, cea micutza, are 4 ani impliniti in septembrie. Eu mai citesc pe la copilasii mai maricei, de iunie-iulie, te stiu de pe acolo...cu Alex mai intai si apoi cu Julia. Sa-ti traiasca, sunt niste isteti!
Drum bun si petrecere frumoasa la munte, sa veniti relaxati si plini de energie!
Cu cadourile...poate le duceti in masina dupa ce adorm copiii, cu o zi inainte de plecare...le pititi cumva in portbagaj, eventual acoperite cu ceva sa nu se vada cand descarcati bagajele si apoi duse in camera la munte tot asa, cand ei dorm.
Sanatate multa la toata familia!

Va tzuk apasat, o seara frumoasa!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

miha, daca ai Azureus, poti descarca filmul de-aici :

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

miha, daca ai Azureus, poti descarca filmul de-aici :
"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Tack, tack! Dau o bere daca reusesc sa-l incarc...ca cica mai are 14 ore si io mor de somn...cred ca-l inchid si incep dimineata iar, poate il tine in memorie...

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Eu vreau sa va urez tuturor Craciun Fericit, sarbatorile cu bine, tot ce va doriti voi in anul ce vine, multa sanatate voua si puiutilor vostri, bucurii multe si necazuri deloc!

Sper sa am mai mult timp la anul sa revin in poiana. Va pup pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Si io cica sint in vacanta...de gatit. Anul asta am taiat de pe lista si cozonacul si tortul diplomat si muuulte altele, dar tot mi se pare mult de gatit...Dar o turta dulce tot as face, Miha ce reteta ai? Daca ai timp, poti s-o scrii?

Pegasis, sarbatori fericite si un an nou muuult mai bun decit asta care tocmai a trecut. Craciun fericit!

Aha, mi-ati lasat si mie 2-3 trufe. Am venit cu cafeluta de Brazilia, buuuna si aromata, cine mai doreste?

Lil, sa-ti priasca vacanta. Il scoateti pe Ilie la munte?

Miha, cum a fost la cumparaturi?

Spor la pregatiri, va pup!

Mergi la inceput

Bonsoir :-)
Azi am trindavit toata ziua, n-am facut mai nimic in afara sa citesc, desi imi propusesem sa dau o tura de orinduiala prin dulapurile cu haine...cica miine. Da' tot miine vrem sa mergem sa taiem bradul, sa-l impodobim, sa pun niste vinete pe gril...hehe...la stersul de geamuri deja am renuntat!!!
Irimell, da' il scoatem si pe Ilie, da' din pacate, nu la munte. E mai in nord, pe-aci, da' tot la mare
Voi ati vazut www.patriarhia.ro/Site/Stiri/2007/171.html" target="_blank">asta??? Eu nu pot sa cred, ca e posibil asa ceva Fahrenheit 451, nu alta!!
miha, sa-mi spui cum iti placu filmul!!
Pegasis, Sarabatori Fericite si un An Nou bun si plin de impliniri...si poate cu mai mult timp liber

Mergi la inceput

Seara buna!
Huh, am terminat si eu cu zapaceala pe ziua de azi...cumparaturi, spalat, cumparaturi,facut mancare, spalat...cam asta fu ordinea . Mai dus copil la camin, adus, apoi trebaluiala marunta din casa...a ramas geamul meu nespalat, sa soidarizeze cu ale lil'utzei . Cumparaturile fura OK, am gasit aproape tot, exceptie facand o rochita pentru Diana pe care ne-o aratase zilele trecute si acum nu mai era. Asa ca a ramas sa mergem maine sa-si caute alta rochita, ca de-i iau ce-mi place, mi-i ca va trebui sa o imbrac eu .
Sper ca maine sa apucam sa aranjam casa si bradutul, sa simt si eu ca vine Craciunul. Mai ramane sa mi se mureze varza(am pus cateva frunze intr-o saramura, oare ce-o iesi?) si sa ma apuc si eu de prajitura, turta dulce si sarmale. Nu cozonac, ca am avut doua tentative nereusite in anii precedenti, ceva tort am sa fac de Revelion...

irimell, eu cumpar aluatul de turta dulce, daca il gasesc gata de ce sa ma obosesc? Dar am sapat putin cu gugal si am gasit 2 retete de turta dulce suedeze, in engleza: 1 si 2. Turta dulce de aici e ca biscuitii, subtire si crocanta, dar foarte aromata si gustoasa. Nu stiu ce fel de turta dulce iti place, mie asta imi place mai mult decat ce gaseam in Ro, ca de facut n-am facut niciodata. Sa-mi spui daca faci cum a iesit...
Yamiii, cafelutza braziliana...ce buna e....

lil', sa-ti fie de bine leneveala, e buna si asta cateodata, mai ales dupa o perioada incarcata, nu?
Filmul nu l-am oprit peste noapte si s-a terminat azi la ora 13 de incarcat. Am vazut doar inceputul, cateva minute, de proba. O sa-l vad mai tarziu dupa ce se culca fetele, ca Diana sta calare pe computer sa vada si ea, cred ca nu e chiar indicat.... Tu ai reusit sa-l salvezi pe DVD? Sau l-ai vazut pe computer?
Multam fain! Acu' Ovi isi salveaza ceva joc de strategie, asa ca ai 2 beri!

Pegasis, Craciun Fericit si tie, sa aveti parte de bucurii, sanatate si toate cele bune!!! Un An Nou cat mai prosper, cu mai mult timp liber decat anul acesta, sa ne "auzim" sanatosi!!!!

dorulets, tu cu ce te pregatesti? Ce mai face Aca? A reusit bradutzul sa ramana pe picior?

Pup pe toti .

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
ah, nici io nu rezist la trufe de ciocolata, acu insa m-am chitit pe niste www.petitedouceur.fr/upload/170407_101904_PEEL_y2U44s.jpg" target="_blank">melci.
Apropos de trufe luaram si noi niste urme de d'alea adevarate (adica astea) pentru preparatu tipic frantzuzesc, claponu umplut cu foie gras si cu (urme de) trufe, va spui io daca ne-a iesit ceva
Marox, vacanta placuta!
Pegasis, ma bucur sa te vaz, sarbatori fericite si voua si sper sa vii mai des p'acilea
Lilut, vazui si io stirea aia, or fi si alaturi de musulmanii care-l condamnara la moarte? nu m-as mira prea tare, nu stiu de ce. Apropos de iubitorii de desene (si de copii), vazuratiwww.unicef.de/foto/2007/english/index.htm" target="_blank"> poza care a luat premiul Unicef?
Mihaela, aca turuie toata ziulica, noi intelegem doar o mica parte da' asta nu e important pentru ea.

mai viu io

Mergi la inceput

Is pe fuga...ma duc sa-mi bucataresc cate ceva...voiam sa-i spun lui lil' ca am vazut azi noapte 4,3,2...m-a impresionat foarte tare, daca nu chiar shocat duritatea cu care au fost prezentate faptele. Stiu ca e cruda realitate, poate ma asteptam eu sa fie ca un film, putin mai "soft". Impresionant insa modul de realizare, regia si jocul actorilor. Cred ca pentru cei care n-au trait perioada aceea si pentru cei straini e ca un film SF...pentru mine insa a fost mult prea scos din realitate. Nu stiu sa spun daca mi-a placut, cert e ca inca o data nu ma simt in stare sa-l vad...

pupi, spor la treburi!

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput