Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

miri_mik , nu mai plange , te rog.
ai fost o viteaza, te-ai chinuit mult , o sa fie bine pana la capat.
Capul sus

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri.Eu maine implinesc 35 saptamani deci intru in sapt 36.Sper sa mai rezist macar cateva zile.la ultimul control aveam colul deschis pentru nastere si dr mi-a zis ca la cel mai mic semn sa merg la spital ca pot naste prin masina daca intarzii.Acum stau numai in pat.Ma ridic doar pt mers la baie.Va pup.

danonique 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Miri nu mai fi suparata.Totul va fi bine si vei avea un bebe tot atat de frumos si sanatos ca Bruno.

danonique 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Am intrat azi intr-un magazin sa vad hainute(de luat iau sambata,cu tati) si m-am blocat.Ce numere sa iau si cam cate?!?Erau niste costumase dragute foc,nr.22 dar mi s-au parut mici rau...Sigur nu-s de papusi?!?Asa mic e bebe?!?Parca-s dusa cu capu...Voi cum le-ati luat?
Si inca ceva:cadita de baie o luati cu forma speciala pt.caput sau clasica?O amica mi-a zis ca bebe nu sta bine in aia cu forme,aluneca,e mai sigur in cea normala cu prosopele sub cap.Voi ce ziceti?
Pupici

Carmilia 33s1z , Alex
AMR 7 SAPT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miri, trage bocetul de rigoare ca sa te usurezi si apoi...nu zisesi soro ca bebe e bine??? Este cel mai important! Chiar daca vei face insulina, nu vei ramane tu dependenta de ea, asta-i sigur! Si ma mai gandesc asa: daca bebe creste prea mult, il scoateti inainte de termen (oricum va fi cezariana, dupa cum ai spus). Nu merge asa?
Hai iubita, capul sus! Tu esti optimista noastra si ai si tu voie sa plangi, dar nu prea mult, da? Pupam fata si asteptam mesajul de revenire (si chiar daca nu e de revenire...zi aici ce te doare si in mod sigur iti va fi mai usor).

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

salutare fetelor,

in primul rind vreau sa va multumesc la toate pt urarile de ziua mea, sinteti niste dragute si va doresc si eu voua sa aveti parte de o nastere usoara, bebe sanatos si multa sanatate. eu tocmai m-am chefuit cu colegii de la serviciu, am mincat pizza si prajituri. si eu, desi la inceput nici nu vroiam sa vad dulciuri acuma parca numai ciocolata si prajitura as minca. mie mi-a iesit glicemia 74, si m-am ingrasat 9 kg pina acuma.
Darene si eu sint mica de inaltime si f ingusta in bazin, dar te asigur ca daca prietena mea care e si mai mica decit mine a reusit sa nasca natural, vom reusi si noi.
monica(docdecap) si pe mine m-a dus sotul la vot obligat fortat, deja e a doua oara cind votez de cind sint gravida. mai si ploua afara, nu aveam nici un chef. imi pare rau ca ai o stare asa de lehamite, tu care erai plina de viata.
Gina, sper ca fetita ta s-a facut bine.
Fetelor da ce de superstitii, ca n-am auzit de ele in viata mea. bunica-mea imi tot spune sa ma leg la degetul mic de la mina stinga cu ata rosie ca sa nu ma deochi nici eu nici bebe.
apropo de celule stem si eu voi recolta tot cu cord blood, sint din cluj si mi-e la indemina. procedura e in felul urmator, dupa 6 saptamini de la recoltare te suna sa-ti spuna daca singele e ok si nu e contaminat. stiu persoane care si-au recoltat si exact la 6 saptamini de la recoltare au fost sunati sa le spuna rezultatul. daca singele nu este bun nu se plateste nimica. nici eu nu stiu ce sa zic daca merita sau nu recoltarea da vorba dr meu, asa cum stricam banii pe alte prostii putem sa o facem si pe asta ca nu se stie niciodata.
toate zuzicele.
carmen 34+[fetita} Carla Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, cand iti vad AMR-ul mi se face rau Gata, ai 37 de saptamani, ai ajuns la termen!!!

Dar vad ca niste zuze lipsesc la apel de ceva vreme: Gatta, Iulia 82, Miutza, Virgo, Shobo nu au mai postat de ceva timp. Zuzeloooor! Sunteti bine??? Mai ales Iulia care spusese ca avea probleme cu colul...

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BUNA ZUZICI! Vin cu vesti!
Tocmai m-am intors de la prima consultatia cu dr ginecolog de la spitalul privat la care speram sa nasc. M-a programat pt cezariana PE 19 DECEMBRIE!!!, insa dupa parerea lui e posibil sa ma apuce durerile nasterii mai repejor, in jurul datei de 15 pt ca bebica e mare. A ascultat in imioara si a spus ca are un "motorash" sanatos si viguros.
In ceea ce priveste diabetul gestational, mi-a recomandat o alta analiza care am uitat cum se numeste(dar scrie pe biletul de trimitere). Ideea e ca trebuie sa iau un borcanoi mare in care sa fac pishu 24 de ore si cu ala sa ma prezint la laborator pt a fi masurat nivelul glucozei in sange.Yupieeeeeeeee!!!
Totusi treaba nu e batuta in cuie. Mai astept pana lunea viitoare sa vorbesc si cu medicul care m-a urmarit pew parcursul sarcinii sa vad ce spune. Eu inca mai sper la o nastere naturala.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Greta4you, eu tot la gine 1 o sa nasc, cu Dr Cruciat.o stiu si pe Mariana Puscas, e super ok ca medic. incep deja sa fiu si eu stresata ca nu mai am mult pina nasc, sper sa fie ok si sa scapam toate cu bine.
Mie nu mi-a coborit burta deloc, intepaturi mai am jos prin burta si daca umblu mai mult simt cum mi se intareste da nu ma doare. sper sa-mi dau seama care sint contractiile. in schimb ma dor oasele bazinului, zici ca se deplaseaza si sotul imi zice ca mai nou sforai noaptea de nu poate dormi de mine. oare are vreo legatura cu starea de graviditate ca inainte nu sforaiam.

Carmen34+Carla Alexia

Mergi la inceput