Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
darene spune:
Ah Miri,imi pare rau,lasa ca trece si asta;bine ca Sacha e sanatos.Nu stiu cum e cu insulina dar sper sa nu devii dependenta de ea.
Angelique intrebam de cumnata ta pt ca banuiam eu ca nu e inca mamica cu gandurile pe care le are.
Breaz multumesc pt raspuns,ma pusese pe ganduri chestia cu bazinul mic,acum m-am mai linistit.
Lala_20 sa folositi sanatosi produsele pt bebe pe care le-ati achizitionat,a fost super sa mergi la cumparaturi pt bebe,dar sper ca nu ti-a facut rau.
Poze
Elena
35+
AMR 5 Sapt
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
fetelor, m-am intors de la medic...
nu va spun c ami s-a prabusit cerul in cap, nici cat sunt de dezamagita, si de nefericita. astept sa dorm noaptea ca sa pot relativiza, cum zice medicul meu. am vesti proaste (pt mine cel mai mult):
1. bebe sacha e in fundulets. luni de zile a stat cu capul in jos, acu s-a intors in fundulet, si trebuie sa se grabeasca sa se intoarca avand in vedere ca suntem in sapt 33.
2. acelasi bebe sacha... e foarte mare:( si-mi vine sa plang de frustrare, de ciuda si de ce mai vreti voi:( la ce mi-a folosit ca nu am pus deloc pe mine (sau ma rog, infim - 1kg pana acu) daca el e declarat cu acte "macrozom"? adica are 2840gr, procentaj de crestere 90% (nu 75% cat fu acu 2 sapt, desi pe ecografia aia nu ne prea bazam) si o dezvoltare de 35 de sapt si 3zile... estimarea este ca daca o tine tot asa, si-l lasa pana la termen, depaseste 4,5kg, lejer.
3. mai mult ca sigur va fi cezariana - nu e neaparat o veste proasta dar ma felicit ca nu m-am invershunat prea tare sa vreau sa nasc absolut natural, sau cum s-o fi zicand. cert e, ca mi-ar fi placut, sau nah, si mai bine, nu m-ar fi deranjat.
4. orishicat am vrut sa evit...de miercuri se pare ca intru pe insulina. medicul icnerca sa ma imbuneze, ca s anu trag un plans la telefon, ca nu e sfarsit de lume, dar e drept, nu poa sa-mi garanteze ca nu raman cu ea.
am si vesti bune, una: nu are probleme cu inimioara, nici cu rinichii - complicatii frecvente la bebelushi cu mamici diabetice.
bon, cu celulele stem: medicul meu a zis ca el pt cei 3 copii ai lui nu a facut, ca nu vede relevanta, s-apoi el e deja expert in centrul de fertilitate, banuiesc ca stie el ce stie.
grati.ela, dupa cum vezi, indiferent ce mananc, bebe profita. asa a zis medicul ca e un bebe profitor si ca transforma in folosul lui tot ce-i dau eu. asa ca nu cred ca e relevant ce mananc eu...dar mananc putin si cu glucometrul dupa mine:(
acu ma duc sa ma ascund cu nasu in perna si sa trag un bocet. sa scap de toti dracii de pe mine:(
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
MIRI nu fi suparici ca o sa fie bine. Vad ca bebica al tau are cu 100 si un pic de gr mai mult decat al meu la aceasta varsta. Are grija DD sa fie totul bine.
Am o rugaminte la tine. Daca poti sa-mi spui si mie cum au iesit celelalte masuratori la eco. La al tau tot circumferinta abdomenului a iesit foarte mare sau alte valori au aratat ca bebe e macrosom? Am citit un articol in care spunea ca foarte-foarte putini bebelusi se nasc cu adevarat macrosomi. In plus la echograf greutatea e intotdeauna mai mare decat in realitate. Pup si incearca sa te linistesti.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AngeliquedeS spune:
Wow, Gugu, prima programare de la Odiseea noastra! Sper sa iasa analiza bine. Dar cum naiba o sa te cari cu borcanoiul dupa tine?
Parca si LalaD se programeaza sau nu tin bine minte?
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by breaz
Greta4you, eu tot la gine 1 o sa nasc, cu Dr Cruciat.o stiu si pe Mariana Puscas, e super ok ca medic. incep deja sa fiu si eu stresata ca nu mai am mult pina nasc, sper sa fie ok si sa scapam toate cu bine.
Mie nu mi-a coborit burta deloc, intepaturi mai am jos prin burta si daca umblu mai mult simt cum mi se intareste da nu ma doare. sper sa-mi dau seama care sint contractiile. in schimb ma dor oasele bazinului, zici ca se deplaseaza si sotul imi zice ca mai nou sforai noaptea de nu poate dormi de mine. oare are vreo legatura cu starea de graviditate ca inainte nu sforaiam.
Carmen34+Carla Alexia
BREAZ iti spun si eu la multi ani cu intarziere!
In ceea ce priveste sforaitul sa stii ca de la burtica se trage. Imi aduc aminte acum ca in perioada in care am fost internata in spital nu prea am pupat vre-o noapte de somn ca lumea pt ca aproape toate grevidutzele internate pt a naste sfoaraiau noaptea de rupeau randurile si tinand cont de faptul ca eram 10 in salon cred ca iti imaginez ce "cor" grozav iesea.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
LaLa_20 spune:
Multumim darene!
miri nu fi suparata important este k bebe e bine...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
ceska777 spune:
Miri_mik,
nu plange, fii barbata! Adica plange daca te racoresti asa dar dupa sa nu te consumi fiindca va fi bine! Sacha sa fie sanatos! In rest nu mai conteaza! Sau?
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Wow, Gugu, prima programare de la Odiseea noastra! Sper sa iasa analiza bine. Dar cum naiba o sa te cari cu borcanoiul dupa tine?
Parca si LalaD se programeaza sau nu tin bine minte?
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori
la asta nu m-am gandit! Dar o scot eu cumva la capat.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
danonique spune:
Gugu ma bucur ca ai reusit sa te programezi la clinica privata.As vrea si eu sa ajung pana pe 19 dec ca e ziua de nastere a lui tati si i-as face un cadou frumos dar cred ca nu voi reusi si isi va primi cadoul in avans.
danonique 34+
miri_mik spune:
nah, c anu mi s-a aratat sa dorm:( s-a trezit bruno pe cand ma pregateam io sa alea alea:( ashea ca n-amscapat de toti dreacii, dar va multumesc d eincurajari. imi treubie timp sa prelucrez informatia:(
gugule, nush sa-ti spun de masuratori. dar toate masurile luate aratau procentaj90% de crestere, mai putin la creieras. ala corespunde varstei reale. cel mai tare si mai tare sufar ca imi daus eama ca eforturile mele au fost cam degeaba.nu uiita ca tin regim din prima zi... deci... mare frustrare. a trece cumva. l-or scoate la timpmai devreme. cata vreme e ok el, nu prea are rost sa-mi fac ganduri
si pareciez ca medicul s-a sinchisit sa ma sune sa vb cu mine la tel chit ca se pregatea de o operatie. el e increzator. doar mie mi s-au intunecat orizonturile:( fi-o-a cum a fi, ca n-o fost niciodata s anu fie nicium:)
pupizez fetele pentru incurajari. pana diseara procesez, si-mi revin pe linia de plutire:)
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
alina023 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Alina, cand iti vad AMR-ul mi se face rau Gata, ai 37 de saptamani, ai ajuns la termen!!!
Dar vad ca niste zuze lipsesc la apel de ceva vreme: Gatta, Iulia 82, Miutza, Virgo, Shobo nu au mai postat de ceva timp. Zuzeloooor! Sunteti bine??? Mai ales Iulia care spusese ca avea probleme cu colul...
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
Angi, eu cred ca nu realizez cat sunt de aproape de marele eveniment. Parca nu-s eu aia de semneaza cu AMR-ul asta. Mai bine asa ca altfel....cred ca as trimite pe altcineva sa nasca in locul meu, daca as putea .
Fug sa iau copilu' de la gradi. Puuuup!!!
Mare, Munte, Flori
Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!