Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
docdecap spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Monica multumesc mult de sfaturi in privinta vopselei. Sa vad cum o sa-mi iasa, ca jumate de par il am vopsit si jumate natural (nu se vede f tare diferenta)...Cam cat tb sa stau cu ea in cap? Este bine sa-mi pun o casca din aceea de plastic, folosita la dus?
A venit Bebica!!!
30+
Alina, daca sunt toate aceeasi nuanta e ok!
eu stau cu ea in cap de la ora in sus, pe vremea cand ma faceam cu henna rosie (care, evident, iesea mai mult relfexe) stateam si 3 ore, o data am dormit cu ea asa, si nu am vazut mari diferente, asa ca tot pe la 2-3 ore am ramas. pe firele de par albe se vede diferenta, nu le vopseste, dar schimba reflexele si nu mai ies asa in evidenta. mie imi place henna, si imi palce si mirosul parului dup-aia (uneori mai pun cafea macinata fin 1-2 lingurite, si e un miros de sta sotu' numai cu nasu' in parul meu -e mare amator de cafea).
si pun casca de dus, altfel ma enervez cu el -acuma e si lung, nu mai sta altfel.
numai ca la henna sa fii avizata, iese la spalat, adica si daca se uda in ploaie! (vara aveam uneori tricouri rosiatice dupa baie in mare!) curge culoare un pic, sa nu te sperii!
si spun ei la instructiuni sa clatesti pana iese apa limpede! ei bine, sa nu exagerezi atata, risti sa stai toata ziua in baie. cat sa nu mai fie ierburi prin par si gata!
si sunt feluri care pateaza pielea, dar se duce. depinde ce marca si ce fel ai tu.
si sa se faca fata frumoasa!!
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
LaLa_20 spune:
buna zuzici!
Ana-Maria,Ellenuta...lasa-ti kg...o sa aveti timp sa slabiti...si eu am pus tot 16 kg...si am doar 30 de saptamani(aproape)...avem noi timp sa slabim...am prietene care au pus si 33 kg in sarcina si la doar 3 luni dupa nastere erau k innainte...fara nici un regim...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
LaLa_20 spune:
am uitat sa va zic k azi am fodt la cumparaturi pt...bebe:i-am luat cadita,pudra pt fundulet,perie,sapun pt bebei si clema pt suzeta...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
darene spune:
Alina multumesc pt raspuns,am citit ce ai scris.
Angelique am ras de superstitiile cumnatei;mai degraba face bube daca ii pune fusta sau bluza pe fata;cumnata ta e mamica sau nu?
Dupa am ras si de bancul scris de Ellenuta.
Aurel_Cris bea mai mult laptic/iaurt pt calciu.Trebuie sa ai grija de tine,mai ales cu contractiile pe care le ai.
Nici noi nu recoltam celule stem,ma batea gandul mai devreme dar m-am razgandit,am hotarat impreuna sa asteptam pana la al doilea bebe,am citit ca sunt sanse f mari ca celulele stem sa fie match pt frate/sora.Dar Doamne ajuta sa nu trebuiasca!
Poze
Elena
35+
AMR 5 Sapt
darene spune:
quote:
Originally posted by beinazutza
buna fetelor
am tot citit pe acest forum si nu aveam curaj sa va scriu.sunt mamica unui baietel minunat de 13 ani ,si a unei fetite care se va naste la sfarsitul lunii ianuarie ,cam 26-28 ianuarie 2008.va doresc o sarcina usoara si fara probleme
Bine ai venit Beinazutza!Primele 10 mesaje sunt moderate asa ca pt noi nu apar in timp real.
Poze
Elena
35+
AMR 5 Sapt
danonique spune:
L-am intrebat si eu pe medicul meu despre celulele stem si am ramas f surprinsa cand mi-a zis ca in Franta colegiul medicilor nu recomanda recoltarea.Mi-a zis ca daca eu vreau imi poate face.Am citit si pareri pro si pareri contra si cred ca nu voi face recoltarea.Cica aici se incearca crearea unei banci publice cu celule ce vor putea fi utilizate de toti.
Shose spune:
Felicitri Honey americanca mica pt. casutza frumoasa pe care ati gasit'o! Sa avetzi numai zile bune acolo.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura. Doamne ce putzin mai avetzi. Vrem si noi sa va ajungem din urma cat mai repede.
De vineri intram si noi la AMR dar si la prenatal.
Fetelor gata cui joaca...azi ma duc la control si sa'mi recolteze ex.de secretii. Asta inseamna ca ma suie pe masa aia odioasa...de care am reusit sa scap pana acum.
Incerc sa ma conving ca nu e incomod, ca nu e nashpa, ca trece repede...etc.
Cat dureaza controlul pe masa d'aia de gineco? Pls sa ma lamuritzi ca sa fiu pregatita sufleteste pt orice. Am auzit ca de recoltat ex. dureaza cateva secunde...dar controlul???
si mai intru...iar cu detalii ma intorc dupa 6 cand scap de la doc.
29+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by darene
Angelique am ras de superstitiile cumnatei;mai degraba face bube daca ii pune fusta sau bluza pe fata;cumnata ta e mamica sau nu?
Poze
Elena
35+
AMR 5 Sapt
Cumnata mea va naste la inceputul lui martie.
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
AngeliquedeS spune:
Shose, draga mea, in trei minute se termina toata treaba, si recoltatul si controlul. Crede-ma ca trece repede, si iti spune o persoana oripilata de controlul pe masa, cel mai fericita am fost cand am ajuns la doctorita la care sunt acum si am scapat de controlul pe masa, ea nu face decat eco intravaginal la controale (cu exceptia gravidelor) Singura data cand mi-a facut control clasic a fost acum doua saptamani cand mi-a recoltat lama. Mai mult dureaza pana te asezi pe masa aia decat controlul in sie, linisteste-te! Uite o sa-ti poarte noroc!
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
aurel_cris spune:
ANGI,NEMARY,DOCDECAP,DARENE va multumesc mult fetelor pentru sfaturi si incurajari,sa ne ajute DD pe toate sa ajungem cu bine sa ne strangem in brate odraslele.Abia astept sa avem primele poze cu ingerasi de la noi,mai este putin si trece luna noiembrie iar in decembrie cum spuneati voi odata se deschide robinetul pt bebei
In legatura cu celule stern si eu vroiam sa colectez dar dr mea imi zice ca s-ar putea sa nu aiba cine sa o faca.Aici cand nasti ai doar moasa cu tine se pare iar daca se ivesc complicati la nastere ea nu sta de celulele mele,asa ca nu prea stiu ce sa mai fac..........
Fetelor asa simt nevoia sa ies si eu un pic afara,ma uit doar pe geam ca un copil.......dar cum ma ridic tine-te incepe dansul....uffff
26+