Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Ereena spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, am tensiunea 14 cu 10... inca sper sa nu fie bun aparatul, dar de azi dimineata am o ameteala si o presiune in tample cum nu am avut niciodata. Sper sa ma linistesc. Maine oricum am programare la medicul de familie si sa vad ce tensiune imi iese acolo. Am retinut si apa, sunt sigura pentru ca ma strang inelele si nu mai pot sa le scot.
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
Nu te gandi ca e stricat aparatul , nu are rost sa risti.Odohneste-te dormi daca poti , bea apica, TA poate creste si pe probleme renale , piciorusele mai sus pe o perna daca sunt umflate , si rabdare pana maine la medic.Si daca ai si dureri de cap poti lua un paracetamol.
iti spune o hipertensiva
Multa sanatate
31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
Fetelor.......de cate ori va zic asa ma simt ca in reclama la nu stiu ce fond de ten ...fetelor, fetelor, prezentarea se amana , nu imi gasesc fondul de ten...
Ajuta-ti un om sarman cu un sfat .Sa merg la baby-expo sau la kidex avand in vedere ca nu imi permit deplasari si plimbari lungi si obositoare sa le onorez pe ambele cu prezenta mea . La romexpo mergeam la expozitiile de cosmetica si ma gandeam ca este mai mare , se desfasoara in 3 sau 4 pavilioane.Ma puteti ajuta?
Va pup
31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
AngeliquedeS spune:
Ereena, multumesc. Si da, am retinut apa, m-am urcat acum pe cantar si imi arata cu 3 kg mai mult decat ieri dimineata, Dumnezeule, nu am avut pana acum nici o problema, doar nu o sa incep tocmai acum??
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori
NataliaS spune:
Salut!
Eu am avut o zi pe drumuri, dar am rezolvat cate ceva din ce aveam de facut, respectiv ridicat contractele de la Cord Blood Center, finalizat bagaj spital, cumparat cadouri Mos Nicolae pt Ana...prospectat piata pentru cadouri de Craciun.
In rest toate bune - am constatat ca de cand mi s-a lasat burta mananc si eu ca omu' (doar ca prea multe dulciuri) si reusesc sa dorm noaptea binisor...ma ingrijoreaza ca ma trezesc dormind pe burta, oare nu se supara ghinduta? ma gandesc ca mi-ar trage cateva suturi...
Danonique - eu la sarcina trecuta am stat cu colul deschis de 2 degete de la 36 sapt pana la 41 cand a catadicsit sa se nasca Ana...asa ca s-ar prea putea sa stai si tu inca mult si bine
Miri - , plangi o tura, varsa-ti naduful si revino la starea ta ... sa dea DD sa fie Sacha bine, ca de iesit tre sa iasa cumva afara din burtic, iar diabetul asta nenorocit tre sa treaca cum a trecut si dupa Bruno...
Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, am tensiunea 14 cu 10... inca sper sa nu fie bun aparatul, dar de azi dimineata am o ameteala si o presiune in tample cum nu am avut niciodata. Sper sa ma linistesc. Maine oricum am programare la medicul de familie si sa vad ce tensiune imi iese acolo. Am retinut si apa, sunt sigura pentru ca ma strang inelele si nu mai pot sa le scot.
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
Angi, aparatul este electronic? Stiu ca aceste aparate electronice nu dau rezultate chiar exacte... Altminteri, de ce doctorii in spitale ar folosi clasicele tensiometre?!
Stai linistita... Daca te panichezi chiar va creste mai mult decat este!!
Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
AngeliquedeS spune:
Da, Laura, aparatul e electronic, de aceea spuneam ca sper sa nu fie bun, ca stiu ca mai dau rateuri astea si ca trebuie sa le schimbi f des bateria. Dar sunt celelalte simptome care ma ingrijoreaza, au revnit bufeurile si imi e cald de mor, de azi dimineata am baut foarte multa apa ca sa anulez retentia de lichide dar de eliminat am eliminat fff putina comparativ cu cata am bagat in mine si presiunea din tample nu ma lasa. Si repet, la cantar trag cu 3 kg mai mult decat ieri dimineata, or e clar ca nu poate fi grasime Plus mainile si picioarele umflate. Si daca nu aveam programare la medic maine dimineata tot m-as fi dus...
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori
micsunea spune:
Miri,
si eu imi pun aceeasi intrebare ca si Alina. Daca tot risti cezariana, de ce sa nu-l scoata pe bebe la 35-36 de saptamani ca inca vreo doua saptamani mai rezisti fara insulina, si in 20 de zile, BB nu e sa ajunga la 4kg!!!
Of, sper sa fie totul bine!
Micsunea,
31+
laura_dimitris spune:
Buun, acum am reusit si eu sa intru in "actualitate"...
Astazi am pierdut alte 2 ore si jumatate la CMU sa mi-am facut testul de toleranta... Vom vedea rezultatele miercuri dupa amiaza. Oricum, foame ca aseara mi-a mai fost doar in noptile de dinaintea craciunului sau pestelui cand satula de atata post practic fac post negru...
Am venit acasa si am dormit. Tare odihnita ma simt!!!
Mama a continuat curatenia de craciun cu alt dormitor si cu balconul si acum astept sa iasa de la cuptor desertul pe care ni l-a pregatit
BUN VENIT LUI BEINAZUTA ... Trebuie sa dai datele tale ca sa apari in listuta...
Alinutza, pana la urma a fost o parte din dop ?? Cum te simti ? Cred ca abia astepti ziua de miercuri sa mergi la ecograf sa o mai vezi pe frumoasa Ana !!!
Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
greta4you spune:
quote:
Originally posted by breaz
Greta4you, eu tot la gine 1 o sa nasc, cu Dr Cruciat.o stiu si pe Mariana Puscas, e super ok ca medic. incep deja sa fiu si eu stresata ca nu mai am mult pina nasc, sper sa fie ok si sa scapam toate cu bine.
Mie nu mi-a coborit burta deloc, intepaturi mai am jos prin burta si daca umblu mai mult simt cum mi se intareste da nu ma doare. sper sa-mi dau seama care sint contractiile. in schimb ma dor oasele bazinului, zici ca se deplaseaza si sotul imi zice ca mai nou sforai noaptea de nu poate dormi de mine. oare are vreo legatura cu starea de graviditate ca inainte nu sforaiam.
Carmen34+Carla Alexia
...buna fetelor..
...Breaz..am auzit si eu de dr.Cruciat..din cate stiu eu ,e ok. Fain de tine..ar trebui sa nasti mai repede,sau poate ne intalnim pe acolo...cine stie???.....eu am doar 33 si 4 zile...Important e sa fim bine cu totii .
...Cu siguranta si eu sforai de rup patul...dar inca sotul meu nu s-a plans...pentru ca si el sforaie...
...ma misc cam greoi...burtica nu mi-a coborat nici mie ,inca..dar,mai e timp...in rest ce sa spun?...sper si eu ca o sa recunosc contractiile...
...Doamne ajuta !!! pe toata lumea...
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca
Laura Ioana spune:
Fetelor mi-a fost dor de voi! Inca sunt in plina curatenie, cele care au trecut prin asta in timpul sarcinii stiu cum e Si nu am ajuns la varuit si pus parchet
Gugule nu inteleg: acum stai la Iasi, nu mai esti la Suceava
Angi atat am citit si eu in capitolul asta, ca ai tensiune. Si eu zic sa stai cat mai relaata, in pat, pana poti merge la dr. SI sa bei apa ca regleaza tensiunea.
Alina023 a fost dopul sau nu? Ma apuca toate emotiile cand vad ca se apropie
Eu la ora 8,30 am programare la ginecolog (in sfarsit a venit din China). Abia astept sa-mi faca eco si sa-mi spuna interpretarea ecografiei la Iosup.
34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007