Gravidute si mamici din IASI(14)
Raspunsuri - Pagina 9
byu spune:
Felicitari Miha....bine ai venit Amira, sa fii sanatoasa si sa asculti de mami ![]()
Pe de alta parte fetelor, sunt chioara de somn, nu stiu ce are Casian dar de vreo doua nopti incoace ma termina cu somnul, se trezeste des si plangeeeeee (pana acum imi dormea f linistit se trezea, papa si nani), stau cate o ora sa-l adorm inapoi ca dupa o ora rar doua sa se trezeasca iar in plansete si se suceste pe o parte si pe alta si se inconvoiae de zici ca vrea sa faca podul, si plange pana il iau in brate si ma plimb cu el zdruncinindu-l(numai asa tace).Noi il tinem in pat cu noi si cand se trezeste , pac ii bag tsitsica si gata...nani dupa ce papa dar acum nici cu tsitsica nu mai tace , mai rau, o respinge parca , se simte ca il doare ceva, dar nu stiu ce...
si plange ca un om mare...si cu suspine la greu apoi...
ma simt asa neputincioasa...

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Eu am venit acum de la echo, avem 37 de saptamani si 3160 g. E cam grasa domnisoara mea. Ma mai duc joia viitoare la dr. Si mai sunt 2 sapt
Oana37+
Alexandra
Oana, sa fiti cuminti in cele 2 saptamani... Si... nu intra in panica!!!
ralnied1 spune:
off-topic:
Byu... am retinut bine ca tu pastrezi legatura cu Andreea-mexxa???
Pe unde mai este acum? Ce mai face? Te rog frumos sa-i transmiti "La multi ani" din partea mea pentru maine si sa-i spui ca imi este dor de ea. Saru'mana!
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
byu spune:
Ralnied da , pastrez legatura, Andreea este finuta mea, impreuna cu sotul si copilul ![]()
Multumesc in numele ei pt urari, am sa ii transmit, apropo... azi boteaza...o fetita.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by byu
Ralnied da , pastrez legatura, Andreea este finuta mea, impreuna cu sotul si copilul
Multumesc in numele ei pt urari, am sa ii transmit, apropo... azi boteaza...o fetita.
a.... stai asa... eu credeam ca ea l-a botezat pe Casian... Asa aveam impresia... Si cand colo era exact pe dos...

Doamne, ce v-am amestecat! Merci, oricum...

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
byu spune:
Nici o problema Ralnied...
poti sa te uit prin albume ca sunt poze si cu ei de anul acesta
de la nunta si cred ca mai e si de pe la motul lui Sebi...vezi si tu pe acolo.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
anymony spune:
MIHA!!! SA ITI TRAIASCA FETITA!
asteptam povestea nasterii!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
saryta spune:

AMIRA IOANA

SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR.
MIHA REFACERE RAPIDA.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
Danelutza spune:
Bun venit pe lume, Amira-Ioana !
Cuscra sa va traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, sa fie mincacioasa iar tu sa ai laptic mult sa-i dai sa suga. Refacere rapida si te asteptam cu povestea nasterii si poze.

37+
Alexandra