Gravidute si mamici din IASI(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

miha felicitari..refacere rapida...sanatate multa si la printesa sa creasca mare si frumoasa!

fetelor da nu mi-a raspuns nimeni..a facut cezariana?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Stefania eu nu stiu cum a nascut Miha de asta nici nu pot sa-ti dau un raspuns.
Cred ca incep si la tine emotiile nasterii caci esti urmatoarea pe lista
Abia astept sa ajung si eu ziua in care sa va anunt ca ma pregatesc pentru nastere

poze
BIANCA ANTONIA
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Stefania iti raspund eu: da, a nascut prin cezariana Miha. Hai ca mai ai si tu un piculet.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare mai pe seara

MIHA, FELICITARI SI RECUPERARE USOARA SI RAPIDA!!!
BINE AI VENIT AMIRA IOANA!!!

CRIS, SA VA TRAIASCA MICUTA CRESTINA!!!
Imi pare rau ca nu am putut ajunge la botez, dar sunt cu gandul la voi doua! la ora asta cred ca deja e botezata.. mie mi-a plecat sotul pana duminica si nu am avut cum sa ies, nu am avut cu cine s-o las...

Eu i-am facut program Alessiei..ii dau san din 3 in 3 ore..desi dupa vreo 2 ore cam plange si cauta sanul.. e mai bine si pentru stomacelul ei..si poate se mai imputineaz#259; si crampele..numai ca e cam lenesa, cand vine ora de mancare trage cu foc la inceput de se inneaca si dupa vreo 10 min isi pierde interesul..si cam adoarme cateodata..tre sa o mai trag eu de falcute, de picioruse, s-o gadilca sa manance bine..i-am bagat si ceiut, desi nu ii placea, dar acum de bine de rau, trage putin..am laptele gras si sunt sigura ca ii face bine putin ceiut..

Stefania
, sa completezi listuta cu proaspata mamica!

Oana, nu stiu cum tie ti-a zis ca e grasunica..la mine la aproape 38 sapt avea aprox.3050 gr si mi-a zis ca e micuta..
oricum ecograful poate avea marja de eroare 50-100 gr..cateodata si mai mult daca nu e performant..la mine s-a potrivit caci dupa o sapt s-a nascut Alessia cu 2950 gr..

o seara placuta!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

IOANA_77, LA MULTI ANI MARIEI!! SA FIE SANATOASA!!!

Stefania, adaug-o si pe Maria de Ioana_77 la sarbatoriti:n.29/11/2005 si pe Stefan tot de Ioana_77 n. 31/10/2007.

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

amira ioana, bine ai venit! sa fii sanatoasa si sa aduci numai fericire parintilor! miha recuperare usoara, laptic si crestere usoara!

ella ai rabdare ca o sa vina si ziua si in care o sa punem pentru tine...nu te grabi! bucura-te de saptamanile de sarcina care au mai ramas!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
cu , cu ceai, cu lapte cu tot ce-si doreste fiecare, eu una va zic ca m-am saturat de ceai, mi-e greata de el
Mi-a mai trecut raceala dar am ramas cu un pic de tuse si sunt si fornaita dar sa speram ca scap si de astea
Diana o sa am rabdare, doar ca de fiecare data cind mai naste careva ma apuca emotiile si gindurile la ziua in care o sa nasc si eu si atunci imi pierd rabdarea, dar sa dea sa stea fetita pina la termen sa fie probleme

poze
BIANCA ANTONIA30+

Mergi la inceput

multumim ella de cafea..o savuram cu placere... si eu eram asa ca tine..si inca mai sunt... de' nu sunt inca mamica ..si sincer zilele acestea ultime ma termina...tocmai pt. ca sunt ultimele...si nustiu exact cand se va produce minunea...e f.nelinistitor..dar vor trece si astea ..parca cat mai e.. mult a fost..putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata .
vad ca s-a dat.
Eu va invit la tort,fripturi,placinte..
Astazi ne sarbatorim. E prima noastra sarbatorire. pacat ca puiul nu papa tort.(va papa mama mai mult)

celor care se sarbatoresc azi.

Mi-a trimis SMS Miha ieri.Era bine si ii era foame.

Mergi la inceput

monica la multi, multi ani ferici incontinuare...multa sanatate si numai bucurii

Mergi la inceput