Caut Marcellino Panivino
Daca stiti desenul animat... Despre un baietel crescut de niste calugari... As vrea sa gasesc filmul, pe CD, orice, numai sa-l cumpar..
N-am DCC+ sau cum s-or numi...
L-am cautat pe google dar nu-l gasesc de vanzare..
Stie cineva unde as putea sa-l mai caut si sa-l gasesc?
Mersi
Raspunsuri
adriana spune:
Chiar nimeni nu stie?
Eu am gasit un film, cu personaje, dar nu il vreau pe acela, vreau desenul animat...
As incerca la compania care l-a facut, japoneza, dar nu cred sa-mi raspunda... televiziunile de ce nu-l vand oare?
ML spune:
M-ai facut curioasa. Intreaba la arte, poate gasessti pe cineva.
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
anasia spune:
si eu l-am cautat pe net, dar nu l-am gasit...
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Buburuza-shop spune:
E vorba de Marcelino Pan y Vino de José María Sánchez-Silva
Cauti versiunea realizata de www.nippon-animation.co.jp/na/marcelino/index.htm" target="_blank">Nippon Animation? Uite-o in limba spaniola, pe DVD: www.moviesdistribucion.com/?TBSQ=ficha&VBSQ=12670&FBSQ=dvd" target="_blank">Marcelino Pan y Vino
Si pentru pasionatii de carti vechi, se stiu ei care-s, iata si o varianta italieneasca, www.cartantica.it/pages/marcellino.asp" target="_blank">Marcellino Pane e Vino si o colectie de www.collezione-online.it/cartoline_collezione_scene_cinema.htm" target="_blank">ilustratii
manumanu spune:
pentru o traducere in limba romana extrem de reusita, va recomand cartea Parintelui Constantin Necula, "Marcelino - o minune de baietel", aparuta la editura Agnos in 2007.
adriana spune:
Vai, Buburuza, multumesc fooooarte mult
Sa incerc sa gasesc si o varianta in limba engleza...
Multumesc si pentru carte manumanu
ML spune:
Si eu multumesc.
Manu ai cumva cartea? Cum este traducerea si carei grupe de varsta i se potriveste?
Multumesc.
Inca o intrebare: este ilustrata? Frumoasa, devreme acasa... ?
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
lucky_strike spune:
Buna tuturor!am gasit discutia pe acest forum legata de filmul si animatia Marcelino pan y vino;eu am reusit sa descarc filmul pe net si e in curs de descaracare si animatia,dar nu reusesc sa-i gasesc titrarea :( Ma poate ajuta cineva???
Multumesc anticipat!
lucky_strike spune:
quote:Am dat pe aceasta adresa postata de tine dar se poate si donwloada?eu pe torrents am gasit filmul si exista si animatia dar nu gasesc titrarea in limba romana
Originally posted by Buburuza-shop
E vorba de Marcelino Pan y Vino de José María Sánchez-Silva
Cauti versiunea realizata de www.nippon-animation.co.jp/na/marcelino/index.htm" target="_blank">Nippon Animation? Uite-o in limba spaniola, pe DVD: www.moviesdistribucion.com/?TBSQ=ficha&VBSQ=12670&FBSQ=dvd" target="_blank">Marcelino Pan y Vino
Si pentru pasionatii de carti vechi, se stiu ei care-s, iata si o varianta italieneasca, www.cartantica.it/pages/marcellino.asp" target="_blank">Marcellino Pane e Vino si o colectie de www.collezione-online.it/cartoline_collezione_scene_cinema.htm" target="_blank">ilustratii
Cu drag de copii,
Buburuza