Micro-dermabraziune

Micro-dermabraziune | Autor: ramiris

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Am 37 de ani si parca tenul meu ar cere sa fie bagat mai mult in seama.
Riduri nu am, in afara de un ionecput de rid de expresie pe frunte si unele extrem de fine, aproape invizibile la ochi, insa tenul incepe sa-si piarda din fermitate si nu mai e atat de luminos cat mi-as dori.
Ma gandeam la microdermabraziune, am auzit la TV de o varianta cu vacuum, care curata si porii in profunzime insa nu stiu mai mult de atat.
A facut cineva? Unde se face in mod profesionist in Bucuresti (as preferea la dermatolog, nu la cabinet cosmetic), care sunt preturile si daca e nevoie de o oarecare recuperare (adica o zi doua in care nu se poate iesi din casa si/sau sta in frig, etc.)

In plus care sunt rezultatele, cat de multumite sunteti cele care ati facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Chiar nimeni nu si-a facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista13 spune:

Ziua buna, eu nu am facut microdemabraziune dar une dintre prietnele mele a facut procedura cam de vreo 3 ori pe an pe parcursul a 5 ani. Rezultatul? Daca initial a fost f. multumita, in cele din urma a trebuit sa o opreasca. I s-a subtiat pielea prea tare si i s-a facut hipersensitiva. O alta consecinta nefasta a fost aparitia a niste venisoare de sange f. subtiri pe care a trebuit sa le inlature cu tratament laser. Sfatul ei: daca o faci fa-o nu mai mult de 1 data pe an si nu folosi exfoliante. Acestea afecteaza balanta naturala a pielii de a se regenera. Deci, ca multe altele, daca decizi sa o incerci, e o chestie de moderatie si ati gasi propria balanta pentru tenul tau.

Mergi la inceput