Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 13
darleena spune:
baaaiii...pai ce v-am zis eu? tot despre asta vorbiti?
il trimit pe sot la amanta ca altfel nu stiu ce ma fac 
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
bb_yasmi spune:
buna dimineata!! mai e careva treaza?? noi suntem bucurosi ca a facut bb singura kk, fara ajutor!!! e un progres!! in schimb intre 5 si 7 dimineata nu are chef de nani....![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Vasari spune:
Neatza. Eu m-am trezit sa-i dau sa pape, ea nu. Asta-i o noutate. :) Am pupat-o, se-ntinde si adoarme la loc. 
Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
bb, felicitari. Cred ca s-a chinuit rau saracuta.
Poate intra in normal de-acum. Adica eu asa iti doresc.
Maria - 3 NOV 2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by dany26
of am fost si noi azi la dr si bb a luat 200g....in 12 zile...mie mi se pare putin nu???!!!!
si da, are inca icter si cica sa il tin la geam la lumin...si sa merg peste inca 2 sapt....dar nu va fi prea tarziu??????stiu ca daca are mai mult de 3 sapt e garava treaba chiar si pt creier...de ce nu mi-l pune la lampa??!!!
mi-e asa frica....COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Nu ti-am spus eu ca lumina solara e solutia

Nu cred sa aveti vre-o forma grava ca altfel il trecea pe tratament.
Probabil voi parintii aveti incompatibilitate de grupe sangvine sau RH de unde si forma mai pronuntata de icter.
La noi asa a fost.
Expunerea la soare a facut minuni.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
Lala_D spune:
Si nu mai vorbiti de sex mai 

...e ca si cum ati vorbi de funie in casa spanzuratului
....pana in februarie mai am ....muuult si bine 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
Lala_D spune:
Am uitat sa va dau si buna dimineata si cafeaua !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
slimatei spune:
neata,multumim lala...am venit sa facem prezenta si noi ..dar si azi suntem pe fuga... astia sau gandit ei asa sa mai accelereze cursurile de pregatire pt. nastere...asa ca sa le prind si eu pe toate..pana nasc..(cred ca la mine s-au gandit
)...asa ca saptamana asta mai tot timpul sunt pe drumuri..acum sper ca bebelina sa nu se supere prea mult pe ma'sa si sa vina mai devreme vazand ca toata ziua o plimb...
ieri am vizitat salile de travaliu si de nastere... in timp ce eram (cu grupul acolo)a venit o gravida cu niste dureri..si se stramba in mod impresionant... nustiu daca avea asa de mari dureri..dar daca te uitai la ea... aveai impresia ca chiar doare asa tare...de ziceai ca moare atunci..la care ostetrica,ne-a spus sa nu bagam in seama chiar pe toate caci unele se mai si fac..adica sunt femei care nu suporta de nici un fel durerea...
acum la cata teorie am facut..nu ramane ca in momentul respectiv sa o pun in practica...deci..relax...respiratie profunda..etc... ce usor e de zis...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Stefi, si eu am inceput cursurile de prenatal aici in sapt.32 si mi se par foarte utile.Sunt cursuri teoretice si practice, care aduc multe informatii folositoare. Din pacate aici, sunt doar o data pe saptamana. La voi se fac in fiecare zi?
Eu am vrut sa ma inscriu si la cursurile de aguagym(gimnastica in apa), dar m-am trezit un pic cam tarziu.Moasa ne-a sfatuit sa nu urmam cursurile acestea in ultima luna din cauza riscului de aparitie a infectiilor, care se iau mult mai repede in contactul cu apa. Ce sa zic? Eu as fi mers, dar daca nu e indicat in ultima luna, am lasat-o balta. Oricum, pe copil vreau sa-l duc la cursuri de inot, de prin luna a 6-a, cand incepe vara.
Tu cat mai ai pana nasti?(teoretic)
pupici.
Crisstiana37+
in teorie cursurile sunt o data pe saptamana..dar pt. ca exista unele probleme..schiba astia aici si cladirea..si mai multi factori..sau gandit sa accelereze ....prima o faceau de 2 ori pe sapt...iar acum aproape in fiecare zi...mie imi prinde numai bine asa incat poate sapt. viitoare le temin numai la tanc...si vine si bebelina cand mamica e pregatita..psihic...
cat despre aquagym...chiar daca exista riscurile respective..nu as fi ratat..din totdeauna mi-am dorit sa fac in timpul sarciniii..dar n-am avut parte..asta vara ma mai duceam la piscina..o data pe saptamana..la baile temale...(cele care erau mai aproape de mine)..dar neavand compasnie(caci nu prea ma riscam sa merg singura..erau cam departe de mine...si nu aveam nici mijloc de transp. adecvat...)a lasat perdere totul...imi pare rau..mai mult pt. kilele luate....caci daca as fi facut poate nu luam decat strictul necesar de kile..dar asta e...ce ti-e 10 kg..ce ti-e 30kg....

si cand ma gandesc ca imi doream si travaliu ion apa...cica solia de durere se diminuiaza enorm...dar asta e..cum o vrea DD..sper sa fie totul bine...desi(acum ca am vazut pozitiile in care tb sa nasti) nu cred(nu-mi imaginez) cam cum o sa pot sta eu pe scaunelul ala inghemuita toata...oi vedea eu...cred ca in momentele alea..nu o sa mai bag de seama..o sa vreau doar sa iasa si gata...ma consoleaza gandul..ca tati o sa-mi tina mana si o sa ma ajute moral...si ca poate ii mai scap si o injuratura...
Stefania X 2

Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
... mai e cineva care naste natural sau va ganditi toate la cezariana? Ce bine ca in Romania poti alege.Aici insa nu te lasa.![]()
Pupici la bb-i , mamici si burtici!
Crisstiana37+
nustiu de ce tii asa de mult la cezariana..eu una ma gandesc mai cu groaza la cezariana decat la natural..dar din pacate am auzit vrute si nevrute..si ca astia aici la cea mai mica prob..prefera sa te taie..si sa nu se complice prea mult..eu am zis ca ii omor ..ma ridic asa taiata..
Stefania X 2

Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!