Targul de Craciun din Viena

Targul de Craciun din Viena | Autor: iuliana_2007

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre acest targ?A-ti fost?

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu nu am fost, inca. Dar din cate stiu de la ceva prieteni care au fost e ceva minunat si merita mers, macar o data. Daca ai posibilitatea du-te sa vizitezi (eventual si sa cumperi ceva )-sau ai fost?!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu am fost.Pai tocmai din cauza asta intrebam ca ma gandeam sa merge pt ca am auzit ca este tare frumos si vroiam sa stiu sigur.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

stiati ca anul acesta se organizeaza targ de craciun si la Sibiu? Eu o sa merg intre 7 si 9 decembrie :-)
www.targuldecraciun.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cel care se tine in fata Primariei? Am fost, e frumos. Mi-a placut Viena in pragul sarbatorilor de iarna, mai mult decit vara.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Targurile astea se tin (si) in mai toata Germania.La noi in Stuttgart este din 29 noiembrie pana in 23 decembrie si este extaordinar de frumos, este cel mai frumos din Germania si al doilea ca marime dupa Nurnberg(asa am auzit).

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Dar in frankfurt e ceva de genul asta, stiti unde?
Und ear fi primul loc unde v-ati duce sa faceti cumparaturile de Craciun in acest oras?
Si care e programul magazinelor in aceasta perioadda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Asta e ce am primit noi de la baza .In fiecare an primim listele cu targurile din Germa.

Frankfurt Weihnachtsmarkt
26 Nov – 22 Dec 07
Monday – Saturday, 10 am – 9 pm daily
Sunday, 11 am – 9 pm
At Römerberg, Paulsplatz, Liebfrauenberg and Mainkai.

The Frankfurt Christmas market has become one of the best
known in Germany. This is attributed to the fact that the
market has grown in size (approx. 200 businesses), to the
historical background of the „Römerberg,” to a varied
assortment of goods, to the numerous special events connected
with the Christmas market, as well as to the symbol of the
season, the 30 meters high Christmas tree. The beautiful
spruce tree is imported from Norway and presented by the
German-Scandinavian Bank to the cities of Frankfurt, London
and New York. Approx. three million visitor attend the market each year.

http://www.frankfurt-tourismus.de/cms/tourismussuite/de/home.html

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Nu pot sa spun decit ca e superb, deja am fost de 3 ori si nu s-a deschis decit de o saptamina. Viena mi se pare foarte frumoasa de sarbatorile de iarna, chiar mai frumoasa decit vara. Merita sa te duci sa vezi, sa bei un vin fiert, sa ciugulesti ceva, dar nu sa cumperi cadouri, globuri si ce se mai vinde pe acolo. Uitati www.christkindlmarkt.at/" target="_blank">aici pagina oficiala a tirgului de craciun de la Viena.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by gologanii

Dar in frankfurt e ceva de genul asta, stiti unde?
Und ear fi primul loc unde v-ati duce sa faceti cumparaturile de Craciun in acest oras?
Si care e programul magazinelor in aceasta perioadda?

sandra

Da, este. In zona centrala, aproape de Zeil (principala strada pietonala cu magazine) in Römerplatz. Am vazut si eu azi ca s-a deschis, dar inca n-am ajuns. Miercuri am in program, daca nu ploua:-( Insa, din experienta anilor trecuti, itzi spun eca e frumos. Si mai sunt inca 2 frumoase in Frankfurt: unul in Nordwest Zentrum si unul in Hessen Center.

Pe cel din Stuttgard nu l-am vazut niciodata, dar cel din Nürnberg e superb si, am inteles ca e cel mai frumos din Germania.

Acum...........fiecare piata de Craciun are frumusetea ei, iar totul in aceasta perioada arata superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Flaflo, de ce spui ca nu se merita sa iei cadouri de acolo? Sunt mai scumpe si de proasta calitate?Eu o sa merg de Craciun la Viena si ma gandeam ca de acolo pot lua mici cadouri( jucarioare pentru copii si dulciuri si cate ceva pentru cei mari) pentru cei de acasa. Daca nu e indicat sa iau de acolo cadourile spune-mi si mie niste ponturi de unde pot sa le cumpar.
Multumesc

Mergi la inceput