Targul de Craciun din Viena
Raspunsuri - Pagina 2
blackpanterro spune:
Eu in fiecare an am cumparat ornamente de la targul de craciun.Gasesti de toate acolo si mai de calitate si mai de joasa calitate.Eu mi-am luat din toate.
De exemplu globuri mari suflate si pictate de mana de la 5 la 10 euro bucata dar mi-am luat si ieftinituri de 50 centi.
Eu nu pot sa vad toate frumusetile alea si sa nu imi iau nimic.Iar sotul merge acolo pt carnati si varza acra(sauerkraut) LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Flaflo, de ce spui ca nu se merita sa iei cadouri de acolo? Sunt mai scumpe si de proasta calitate?Eu o sa merg de Craciun la Viena si ma gandeam ca de acolo pot lua mici cadouri( jucarioare pentru copii si dulciuri si cate ceva pentru cei mari) pentru cei de acasa. Daca nu e indicat sa iau de acolo cadourile spune-mi si mie niste ponturi de unde pot sa le cumpar.
Multumesc
Dana, nu sint de proasta calitate dar sint mult mai scumpe decit in magazin. Pentru cumparaturi ti-as sugera SCS sau Mariahilferstrasse. Eu, de ex. am vrut sa-i cumpar Biancai de acolo un joc educativ Montesori care costa 29,90, pe cind intr-un magazin de pe Mariahilferstrasse l-am gasit cu 17,90.
Sint insa si chestii ok ca pret, de exemplu sfesnice, lumanari, globuri.....
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
dana p. spune:
Multumesc pentru parerile voastre.Intr-adevar este diferrenta cam mare de la 29,9 la 17,9, o sa vad la fata locului atunci ce pot sa cumpar.Nu o sa ma arunc eu la cine stie ce lucruri scumpe, dar vreau sa fie chestii dragute si sa le spun ca le-am cumparat de acolo.Nu cred ca am sa pot cumpara globuri pentru ca mie frica sa nu ajung cu ele acasa sparte, dat fiind faptul ca nu stiu cum arunca aia bagajele in cala avionului.
Laura T spune:
Am fost si anul trecut si anul acesta de 1 decembrie la Viena pentru shopping de Craciun si nu numai...e asa de frumoasa Viena in preajma Craciunului, impodobita super...targurile de Craciun...mancarea minunata...totul are un farmec aparte...si vara e super orasul asta, dar parca in ajun este asa, ceva...de poveste...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi