pachet in anglia?

pachet in anglia? | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

sora mea munceste de vreo 2 luni in anglia si acum vrea pachet ea lucreza in Norfolk - kings lynn, si nu poate ajunge asa usor in londra, stie cineva cum ii pot trimte pachet la destinatie? s nu trebuiasca sa se deplaseze in londra sau alt oras mai mare, eventual cit costa un pachet de vreo 10kg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nu ai incercat la cei de la atlassib pentru ca stiu ca ei aveau curse spre Anglia?Eu una asa trimit din Franta sau invers mama din Bucuresti.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

atlassib duce coletul doar pana la londra in victoria coach station.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

ai incercat cu un curier rapid? UPS, DHL?

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu il am pe fratele meu plecat in Anglia, Londra si acum vreo 2-3 ani i-am trimis un pachet prin posta. Nu stiu din ce localitate esti, eu sunt din Bucuresti si i-am trimis de la posta de la Bucur Obor, trebuie sa fie o posta care are si vama nu orice posta si daca eram prin zona, pe acolo lucrez eu, imi era in drum. Ce sa-ti spun, am scris adresa unde locuia el, asa presupun ca trebuie sa faci si tu, trebuie sa fie si o posta in localitatea unde se afla sora ta. Dar iti dau un sfat, oricum te costa, pregateste-te cu bani k lumea, mai ales la un pachet de 10 kg. Eu i-am trimis atunci un CD si cateva pietre de bricheta si m-au costat mai mult taxele decat continutul. Daca trimiti medicamente sa ai prospectul la tine, eu asa am patit cu acele pietre de bricheta, credeau ca sunt medicamente, ptr ca erau in folii din acelea ca medicamentele si prinse cu un elastic, asa mi le-a dat din piata, daca stiam mai bine ii ceream un prospect ceva. Oricum le-am trimis, dar era cat pe ce sa mi le interzica. Oricum acolo le impachetezi, inarmeaza-te cu o cutie mare, hartie si banda adeziva. Mergi la posta si intereseaza-te.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Diablette

ai incercat cu un curier rapid? UPS, DHL?

audiatur et altera pars

la preturile DHL sau UPS mai bine iti iei bilet de avion si le duci personal....

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D

Mergi la inceput