tatuaj buze

Doresc sa imi fac tatuaj la buze ,insa nu stiu cu ce fel de culoare sa imi fac conturul,hasurat sau nu,voi,cele care v-ati facut tatuaj,ce imi recomandati?
Este adevarat ca se poate fece herpes dupa tauaj?
Se poate lua ceva preventiv,pt.herpes?
astept pareri,
Raspunsuri

Ada_S spune:
Am inteles ca poti sa faci herpes numai daca ai mai facut si inainte de tatuaj.
Stiu ca nu ar trebui sa iti spun dar eu nu am o parere buna despre tatuaj, adica stiu cazuri care au aratat ok dar si care au iesit groaznic si trebuie sa se suporte asa cativa ani.Se poate intampla ca peste cateva luni sa nu iti mai placa si atunci ce faci?
De durut am inteles ca doare, dar e suportabil daca iti faci si sprancenele alea nu dor aproape deloc.
Bafta

kiwwy spune:
multumesc pt. mesaj,Ada,chiar azi am fost programata,seara la ora 6,eu mi-am tatuat si sprancenele la aceiasi tipa care imi face si la buze,e profesionista,si cred ca voi arata bine,pt.ca imi fac un contur rozaliu,abia vizibil,cat sa ma pot da cu gloss peste,pt.ca niciodata nu am timp sa ma fac cu creion si la buze,iar daca sunt tatuata,cred ca va arata mult mai bina.
In legatura cu herpesul,eu am facut anul acesta e 2 ori,deci sunt predispusa...insa sper sa nu imi apara

Ada_S spune:
Am o veste proasta si una rea, cumnata mea si-a facut acum 4 luni la noi in oras si a 2-a zi a si facut herpes, 2 colege mama si fica acum 2 ani au facut tatuajul la voi in oradea si nu au patit nimic cu toate ca si ele au facut herpes inainte.
Felicitari pt culoarea aleasa, cred ca e o idee buna.
Bafta, sper sa nu te doara prea tare.

kiwwy spune:
Am fost sa ma tatuez,sunt foarte incantata,desi inca mi-s putin umflate buzele,arat foarte bine.
Inca de aseara am inceput sa iau "Aciclovir"3 pastile,de 200 mg(pt. ca sa nu imi apara herpesul),si iau timp de 4 zile.Cred ca am sa scap de herpes.
Acuma nu ma mai doare deloc, ma dau cu unguent"Baneocin"
A durut destul de rau,mai ales ca prima data te vace "pe viu"si simti cum te doare,la fiecare impunsatura de ac...apoi m-a anesteziat cu "lidocaina"si asa am putuu suporta mult mai bine.
Ma bucur ca arata bine,si ca am scapat de durere
Va recomand si voua sa va faceti,arata foarte foarte bine,nu e deloc artificial,si am buzele mai groase.
Va pup

energy79 spune:
kiwwy,ai putea sa ne pui o poza sa vedem si noi?si eu te felicit pt culoare,e super!

kiwwy spune:
energy,tare as vrea sa stiu pune poze pe acest link,dar nu ma pricep,habar nu am ce trebuie sa fac...daca vrei iti pot trimite pe mailul tau o poza cu mine, si la cine mai doreste

rall spune:
Te duci pe www.tinypic.com , alegi poza din computerul tau, dai click pe Upload apoi vei primi niste adrese (o alegi pe ultima din lista) si o postezi aici

kiwwy spune:
rall,am incercat sa im pun poza,am facut tot ce ai spus...dar nu am reusit,ce sa fac?imi explici mai exact te rog?