Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 6
BiuMil spune:
hi hi...si eu sunt tare ca nu am luat inca nimic merge cineva vineri dimineata la kidex?
Jadi, sanatate Vladului !!!
Miflore, eu nu raspund la problema pana nu o aud din gura lui Busu
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Bianca, sunt varzaune, cine e Busu???
La kidex nu merg, de ce naiba sunt 5 zile de lucru pe saptamana si nu 4?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
pai nu Busu il cheama pe ala de la tv care baga probleme pe post pe la 8 dimineata....era o gluma, oricum
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
cum nu stii cine e Busu?! radu stie mai multe decat tine: "busu - ceatza! busu - ceatza!" (acum esti mai in ceatza?)
cu natydea am rezolvat, ne-am vazut, si i-am vazut si frumusetea de copil.
si de bine ce a venit, asta e ultima saptamana de cerc recreativ. nu mai fac ca nu mai am timp fizic, nu ma pot implica pe cat ar merita ideea.
ieri am stat la serviciu numa cu lacrimi in ochi din cauza asta, zici ca-mi murise cineva, dar astazi dimineata vad ca ma gandesc ce bine va fi cand voi fi in fiecare seara acasa la radu.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
codruta_grg spune:
Neata!
va rog sa imi spuneti, fetele din Bucuresti, daca e bine asa ca sa merg la ITM, de pe Walter Maracineanu: (Jadi mi-a calculat traseul ), deci: din Gara De Nord ma urc in troleul 85 si cobor la Vasile Parvan si merg putin pe jos. Dar inapoi ce iau si de unde? ca ajung la 7 dimi si cred ca inapoi am tren pe la 13
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
neatza,
Ioana bafta cu emigrarea! Sper sa nu te mai razgandesti .
Kristinutza dupa cum stii, imi pare rau ca nu mai poti face cercul, dar iti inteleg motivele. Cred ca Radu va fi foarte bucuros sa te aiba doar pentru el in fiecare seara.
Codruta la noapte ne facem cu mana pe la Sighisoara . Eu plec sper Cluj la noapte. Din pacate vineri plec la Bologa la bunicii lui Bogdan si revin in Cluj duminica sa iau trenul inpoi spre Bucuresti. Cu traseul prin Bucuresti poate te ajuta fetele... eu stiu doar trseele pe care le fac eu prin oras .
Jada sanate multa puiutilor! Poate scapa totusi Vlad de injectabil.
Bona e ok, hotarata sa-mi faca si mie mancare . Sa spela pe jos si sa aspire... sa mature... Sper sa o tina apucatura, nu sa fie doar elan asa de inceput de job. Pentru mine vreau sa calce si sa spele vasele, in rest sa aiba grija bine de Vlad. Acum vrea sa-mi faca si prajituri .
Vladut a acceptat-o lejer, dar e calare pe mine cand sunt acasa... E teribil de mamos si iar il respinge pe tati. Sper sa fie bine si dupa ce plec la serviciu. Am plecat si i-am lasat singuri. A plans cand am plecat, dar apoi s-au jucat si su fost afara. A mancat bine cu ea si se culca cu ea. Eu zic ca e bine pentru 2 zile de bona noua... Ma distreaza ca ea zice "poponeata si cuc" si Vladut o corecteaza "cur si putza" .
Eu cadourile pentru Vladut le-am urcat pe dulap si nu ma tenteaza sa i le dau... de groaza ca nu stiu unde le voi mai pune si pe astea .
Gata ca m-am lungit destul...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Irina, noi sper sa dormim pe la Sighisoara, ca ne-am luat la vagon de dormit (sau cuseta-nu mai stiu)
Ioana, chiar asa si eu sper sa nu te mai razgandesti
Si Petra e fan Busu, doar ca acum e mai fan "Buna Dimi" de la national TV
asa crestem noi
jadi spune:
Neata dragelor, suntem la a doua injectie azi ar trebui sa vedem niste rezultate cu antibioticul asta. Azi la IOMC l-a vazut si alta dr si ne-a intrebat daca i-a facut exudat. Sa mor nu alta, am stat ieri 4 ore la policlinica si sa aud nu numai de la dr ci si de la asistenta ca era musai si un exudat! Si am intrebat ieri ca pana la urma e vorba de antibiotic si daca ii fac injectiile degeaba si apoi chiar daca ma duc azi, iese analiza abia saptamana viitoare! Asta e!
Codruta, la intoarcere la fel faci, te intorci la Vasile Parvan si iei 85 spre gara!
Multumesc fetelor pentru incurajari!
Bianca, eu as vrea la Kidex pe vineri dar sa vad cum fac, totusi cu siguranta o sa merg sambata ca sa fie si sotul, sa il fac si pe el responsabil de cheltuirea banilor. M-am tot gandit, cred ca o sa iau o nasparlie de masina electrica cu 2 locuri sa vad ce si cum, am vazut unele mai ieftine, am tot facut un tabel pro si contra si cum copilul meu uraste tricicletele, bicicletele si alte aparate asemanatoare nu cred ca o sa il vad vreodata pedaland. In plus parcarea din spate e safe, e mare si la indemana asa ca are unde sa o manevreze, sper sa nu arunc iarasi banii degeaba.
Deni & Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Irina, de ce sa nu ma razgindesc, ca sa te conving si pe tine ca e mai bine 'dincolo'? E tare Vladut cum o corecteaza pe bona.
Dana, hihi, chiar ieri ma uitam pe un site strain dupa un pocket quiz! Sa-l stapineasca sanatos.
Bianca, eu merg la kidex, dar simbata. Te rog sa-mi spui ce gasesc bun ca sa ma duc la sigur.
Ultima fitza din capul mirunei referitor la mincare: si-a ales laptele din metro. De 2 zile nu mai bea la dorna, ci fulga, si asta doar pentru ca are o cutie mult mai frumoasa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
codruta_grg spune:
Ioana Petra de aia bea Dorna, ca are vacuta pe cutie, si muntii...sper sa nu observe si ea o alta cutie, ca e buuun Dorna rosu.
Jadi si multa sanatate
asa crestem noi