Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
La Multi Ani de ziua Romaniei
.
Eu am incercat sa distrez copilul cat mai mult chit ca mi-a sarit sotul in sus de fericire... asa ca a fost la parada, a vazut avioane si elicoptere de care e innebunit si alte animale de parada: tancuri, jeepuri, etc.
Dupa care la ora 19 am fost la Unirii sa vedem copacul pardon bradul. Doamne, era o multime acolo, nici nu ne-am incumetat pana la brad, am stat in partea dreapta a magazinului si am vazut din departare cum s-au aprins luminitele si artificiile. Si atat, ca era asa de aglomerat, om langa om, circulatia oprita... omor!
Gina, nastere usoara, cand o fi sa fie. Sa il rogi pe sot sa ne scrie si sa ne anunte! Lasa cozonacii si alte munci, la atatia copii trebuie sa iti angajezi ajutor ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Gina M spune:
Jadi - Multumesc pentru urare!![]()
Referitor la acel "ajutor' suplimentar,m-am scutit pana in momentul de fata caci, mai tare ma incurca decat sa ma ajute.
La bucatarie cel putin,nu stiu pe nimeni care ar putea gati dupa gusturile mele la fel de gustos si sanatos iar, cu doi copii de: 4 inclusiv 2 ani + nu-i chiar asa greu.
![]()
Ceva mai dificil a fost pana atunci cand micuta Jessica a inceput sa mearga in 4 'labe' insa a trecut si ne-am descurcat pana acum de minune!
Cum o fi cu 3, ramane de vazut insa sunt sigura ca Dumnezeu ne va da o data cu puisorul, tot ceea ce v-om avea nevoie pentru a putea face fata(intr-un fel sau altul) noii situatii.Va

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
oaana spune:
Buna dimineata.Vrea cineva varicele si de la Aaron?![]()
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
jadi spune:
Cum mai Oana, a facut si Aaron varicela? Pftttt, mama ei de boala! Sanatate multa si sper sa ii treaca repede!
Deni &
Vlad & Tudor
miflore spune:
Buna fetelor!
Vad ca mai sunt copilasi care fac cacareze de oaie...multumesc pentru raspunsuri!
Daca gasiti vreo solutie, pleaseeeeeee, bagati aici solutia salvatoare!
Dea, off, cred ca ti se rupe inima...cu siguranta va trece si perioada asta doar ca pana atunci...
Norina, si pe mine ma enerveaza cuvantul ortopedie. Te rog frumos, daca nu ti-e greu, poti sa-i faci Teodorei o poza incaltata si una desculta? De fapt ma intereseaza mai mult poza desculta sa vad ce intelegi tu prin x pronuntat. Ca nu mai stiu cu Ana mea, o trebui ceva, n-o trebui...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Dana_Lucia, Ioana, nici Ana mea nu bea ceai deloc. Dar Ana mea n-a baut niciodata ceai. Eu beau doar daca sunt bolnava.![]()
Aaa, si-am pus-o si eu pe Ana in carucior si ce i-a mai placuttttt!!!
Dar n-aveam voie sa opresc, imi zicea: mergi, mami, mergi, haide, nu pe loc!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
dana_lucia spune:
Va salutam si noi pe ziua de azi si nu Oana, multumim dar nu dorim varicela. Insanatosire grabnica copilasilor tai.
Miflore, legat de kk "bobite-shape"
, cum cu Alberto nu am avut astfel de probleme dau si eu aici exemplul nepotelului meu care a avut des astfel de probleme si ce l-a ajutat mult de tot a fost sucul de prune. A baut si in forma de sirop de prune (cel de la Olvarit e f.bun dupa parerea mea) si dupa o cura sistematica de vreo 2 luni nu a mai avut cam deloc astfel de probleme.
Miflore si la noi la fel, Alberto nu a baut vreodata ceai,am incercat o singura data dar nici vorba sa incerce. Dar cum nu ma pot plinge deloc la capitolul mincare (maninca in continuare f.bine variat si sanatos as zice eu) sau baut lapte, apa, sucuri consider ca e OK si fara baut ceaiuri.
Duminica placuta in continuare si toate cele bune de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
Ioana75 spune:
Buna seara! Au fost socrii asa ca am profitat si am mers prin oras fara Miruna
. Am mai luat o sacosa de carti pentru Miruna. De mos Nicolae o sa-i dau doar dulciuri, restul de mos Craciun. Daca v-ati 'inchiriat' deja mos pentru ajunul Craciunului, va rog sa imi dati si mie date de contact!
Dana, imi place ca scrii asa des
.
Oana, nu vrem
, dar va dorim sanatate si sa treaca repede.
Gina, nastere usoara, mai e asa putin.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Gina, nastere usoara, mai e asa putin.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Multumesc Ioana.
Cand va fi sa fie,o sa va anuntam.
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
cge spune:
Fetele, vedeti ca exista un sirop de la Erbavita pe baza de plante LaxBaby parca il cheama. (la farmaciile HelpNet).
Cu Victor am avut si eu astfel de probleme.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005