Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 19
dana_lucia spune:
Buna dimineata, va invitam la o cafeluta,
.
Ioana, multumim ca ne remarci prezenta.....
;
pentru Miru si Sma de la Alberto!
Gina, si noi iti dorim o nastere usoara si un bebe sanatos, papacios care sa aduca numai bucurii frumoasei voastre familii! Mi-au placut mult pozele tale de la concursul gravidutelor, succes in continuare.
Ca noutate, am reusit sa ma abtin si sa nu dau lui Alberto ultimele 3 cadouri cumparate, yupiiiiii, nu mai sunt weak
, sper sa rezist cu ele pina joi!
Sa aveti un inceput de saptamina cit mai bun si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
miflore spune:
Gina, o nastere usoara iti dorim si noi, ce putin mai ai! De-abia astept sa intri sa ne arati mica minune!
Oanaa, multumim dar nu vrem varicela.
sa treaca repede!
Multumesc de sfaturile pentru constipatie,
Dana, Cristina,
, suc de prune i-am mai dat din cand in cand dar nu regulat. O sa-i fac o cura. Si o sa incerc si siropul de la Erbavita.
Mi-a venit sotul asearaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Am invatat-o pe Ana sa-l intampine frantuzeste si cand l-a vazut a tipat tareeeeeeeeee: Bonjour papaaaaaaaaaaaaa!!! Hihihihi!![]()
Nanadana, nu ne mai vizitezi deloc?
Sper ca esti bine!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Salutare
Am revenit si eu din mini-vacanta.
Vladut s-a comportat exemplar in tren. La dus a dormit cu tati in patul de sus si la intors, fiind fara vagon de dormit, a bagat un somn de 3h pe scaune. In schimb eu una nu ma mai duc in veci cu trenul... n-am putut sa dorm de zdranganeala si in plus e scuuuuump de mori. Efectif nu merita ![]()
La Cluj am prins putina zapada ca se cam topise, dar vineri la Bologa am avut parte de o zi cu o ninsoare ca-n basme. Vladut a fost super incantat de ninsoare, sanie, bulgareala, tavaleala prin zapada. Statea 15 min in casa apoi cerea afara la zapada. O sa incerc sa pun poze diseara.
Am citit in diagonala asa ca sunt cam pe langa cu raspunsurile...
Ioana bafta cu fetele pe la medici. Sper sa fie bine Miru si sa n-o doare prea tare pe Sma interventia.
Gina nastere usoara si un bb asa cum ti-l doresti!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Heloooooooooooooo
.
Irina, ce frumos ca a nins! Si eu as merge la munte dar pur si simplu nu am putere sa fac bagaje pt 2 copii, astept sa mergem de revelion la busteni.
Zino, felicitari ca a venit sotul! Iti doresc sa nu mai plece
.
Dana
, esti tare
. Miercuri noapte vine mos Nicolae, nu?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
catush spune:
DEA- inteleg perfect prin ce treci...., si mie mi se frange sufletul cand ma despart de Briana duminica serara..., ce sa mai zic de ea ca plange si intinde mana dupa mine "nuu peca mami mea!!!", si cu traficul asta nenorocit chiar daca este in Bucuresti nu ajung prea des in cursul saptamanii...
(Bria sta la mama in DR.Taberii,eu stau la pasajul Marasesti si jobul,ala fix pe la Muncii,pana la 18.00...)
GINA- nastere usoara si asteptam vesti cu kg si cm !!!
JADI- am fost si noi la Brad,ffff aglomerat,noroc ca stam aproape si am mers pe jos....I-au placut Brianei focurile de artificii..., si "badul"
catush spune:
Oana - multa sanatate puiutilor 
Dana- hai ca nu mai este mult pana miercuri seara... Be strong!!!
In legatura cu lichidele, Briana nu mai bea lapte de cand am facut trecerea de la cel praf la cel normal,doar f putin din cand in cand cu cereale..., ceai nu mai bem de prin primavara pt ca ne-a zis d-na dr sa trecem pe apa,eu ii faceam ceai de fructe granule de la Humana..., deci bem apa in timpul zilei din canuta si inainte de culcari si in timpul somnului ,din cand in cand, din bibe...
Cu KK nu avem probleme,stiu cand face ca-ci sta pe vine, nu vrea la olita,si este fff concentrata..., daca o ? "Ce faci mami" spune: "kk pute..." Dar la olita , nexam...
dana_lucia spune:
Uaauuu Ioana stii traditia olandeza deja?
Da, aici se serbeaza Mos Nicolae (Sinterklaas) pe 5 seara cind e asa-zisa "pakjesavond" (seara cadourilor). E de obicei o petrecere in familie mai ales pentreu cei care au copii, vine "Mosul" la usa si aduce cadourile sau le lasa in ghetute! Daca vreti mai multe detalii despre cum se serbeaza aici Mos Nicolae va scriu cu desigur.
Mersi de incurajari Ioana, Catush, sper saa rezist cu brio pina miercuri seara mai ales ca in seara asta mai merg inca la niste cumparaturi......
Toate bune,
Dana Lucia si
Alberto
kristinutza spune:
uau, innaa, vii? iar? de toot? 
natydea, vai, ce-o fi in sufletul tau... ![]()
si noi am fost plecati din bucuresti in week-end. a fost grozav si pt noi, si pt radu. a fost inca o ocazie sa vad cat de mult inseamna pt un copil curte mare, aer curat, animale... of
. ce jucarii... (ii luasem niste masinute la el), nu i-a trebuit niciuna; s-a jucat pe-afara cu te miri ce, a vorbit cu toata lumea prezenta... ah, a fost grozav. ca sa nu mai zic ca am shokat din nou "audienta" cu stilul inconfundabil al lui radu de a se culca: spunea "paaa" la toata lumea, se urca in pat, iar noi, parinti denaturati il lasam singur. si el adormea.
au vazut cred cateva cupluri ca nu trebuie neaparat sa sacrifici distractia ca sa ai copil. ne-am distrat de minune cu radu dupa noi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro