Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 20
marinela79 spune:
Fetelor,va invit la zapada...avem atat de multa,ca sincer as imparti-o cu mare drag.Mie personal nu imi place deloc.Dimineata cand l-am dus pe Iaris amintrat pana in genunchi in zapada.
In rest...subiectul constipatie e unul cunoscut si pt noi..la noi ,cat a fost mai micut a tinut cu ceai de musetel,acum...nu mai bea ceai de nici un fel,dar daca mananca fructe e in regula,daca refuza intr-o zi fructele,a doua zi e constipat...dar tot cu fructe ne dregem.Aici mananca fructele mai bine ca in Romania...si papa morocv crud foarte mult...struguri multi si l anoi au efect
si intotdeauna daca papa ceva ce stiu ca l-ar putea constipa ii dau un suc de portocale,de mancat nu mananca citrice dar suculet facut de mine bea,asa ca ii dau destul de des.
Fetelor si eu sunt dezastru,daca ii cumpar ceva tin o zi in dulap si apoi ii dau...nu m-am putut abtine si sapt trecuta i-am dat un trenulet.....mi-e asa drag cum le desafce si cum se bucura ca nici nu e de mirare ca in fiecare zi ii iau ceva.Mihai ma tot intreaba daca nu am reusit inca sa golesc magazinele....
De Craciun insa cred ca va primi masinuta din aia cu baterie...desi el inca nu stie ce vrea.Imi spune dimineata:`Vine mosu,cu doui pour mine,pour mami ,pour tati``ądik..cadouri pt toata lumea...si eu abia astept sa facem bradul...aici si scara blocului,la intrare e deja pregatita de iarna,in blocurile vecine am vazut chiar bradut pus la intrare..poate ne pune si noua ,administartorul, unul.Oricum...atmosfera de sarbatori exista..cu atata zapada,mai trebuie doar sa punem cadourile sub brad.De abia asteptam..
Va pup de sub troiene de zapada si daca vreti zapada uitati-va pe la pozele noastre,o sa vedeti mutaaaaaa
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
anya spune:
Bravo, Cristina, sa va fie de bine plimbarea. Te rog sa ne inscrii si pe noi la parinti denaturati pt ca si copiii nostri se culca singuri (adica impreuna in camera lor, dar fara noi), ba mai mult, cand e ala micu marait, Matei (cel mare) imi cere voie sa stea cu el sa-l adoarma
. Si nici noi nu plecam fara copii.
Cat despre bagaje, in 2 ore le fac (fiecare cu geanta lui). M-am invatat, pt ca noi plecam des. Am fost si in Turcia si la Sulina si din 2 in 2 sapt la munte, ba chiar am facut si turneu vre-o 10 zile si schimbam hotelul la 2 zile. Parca am fi cu satra
.
Vreau si eu zapada la munte... ca weekend-ul viitor vom merge la Sinaia (cu satra
) ca are sotul petrecerea ce Craciun de la servici.
Dana Lucia, nu stiu cum e in Olanda, dar pot sa-ti spun ca la mine in familie Mos Nicolae venea noaptea de 5/6 dec si punea dulciuri (sau bat) in ghetute. Dimineata ne trezeam si fugeam sa vedem ce gasim in ele.
Catush, natydea ...pateam si eu la fel in vara cand i-am lasat cu bunicii la munte. Ma gandeam doar ca e mai bine pt ei decat in mizeria asta de oras.
Fetele, mergeti la Baby expo?
Gina M spune:
Va multumesc fetelor!Sunteti niste scumpe!
* Avand 12 nepoti (baietei) ce au fiecare cate 2-a nume, din cate stiti ne-a fost tare greu in alegerea pe care am avut-o de facut in privinta numelui.La mijloc au mai fost si socrii + tata din RO (fiecare a avut cate ceva de spus la acest capitol...).In ciuda tuturor insa,aseara am pus cu sotul punctul final.Numele puisorului nostru va fi/va ramane:David Jonathan
David - este una dintre cele mai remarcabile personalitati din Scripura.A fost un pastor,muzician,poet,soldat,profet si imparat.A scris aproape jumatate din Psalmi si a compus deasemeni muzica pentru ei.Este singurul David mentionat in Biblie iar numele lui apare acolo mai mult de o mie de ori!David= "Beloved".
Jonathan="A gift of God".
Biblical:the son of King Saul. Jonathan was noted for his manliness,generosity and unselfishness.He saved David's life when Saul would have killed him.
Imi place extrem de mult istoria acestor 2-a pesonaje iar numele lor cuprinse in unul,este extraordinar de frumos.Toate celelalte variante, au 'palit in fata acestuia.![]()

David Jonathan 36+
anya spune:
David Jonathan, sa fii sanatos si sa aduci doar bucurie in viata parintilor si fratilor tai.
Nastere usoara, Gina!