Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna ziua si la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Cu mentiune speciala pentru mamica Mariei, Andreea, sper sa ai o zi frumoasa! Mai intra sa ne scrii ce mai faceti.

Irina Noeliei, drum bun si mult succes, sa va fie bine de data asta acasa!
Bianca, sarumina de raport. Miine merg si eu.
Dana, nici eu nu-i dau Mirunei ceai, pentru ca nu beau nici eu.

Azi am avut de mers ceva mai mult pe jos asa ca am luat-o pe Miruna in carucior. Nici pis nu a zis, i-a placut. Si evident ca a adormit la un moment dat, cu tot vintul care ii batea in fata.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello pe la amiaza

La multi ani Andreelor si Andreilor!

Abia acum am reusit sa culc copilul. E clar, cand e numai cu mine isi face de cap la greu.
Ioana, stii tu bine ceva, dar am fost si eu cu Kid anul trecut la parada . Am vorbit cu Bianca despre asta la kidex.
Misto fazele cu hai/hi .

Karmenutza, brrrr. Bine ca s-a rezolvat cu Victor.

Noi de la kidex am luat un lego si o cutie cu cuburi/trenulet de lemn Heros, se potriveste pe sinele de la ikea daca le stiti. Nu am reusit sa ma uit peste tot si in liniste din motive de copil. Confirm ca au fost prietenosi copiii , nici daca erau unul langa celalalt nu se bagau in seama. Macar au putut parintii sa vorbeasca putin.

Bianca, am vazut o trusa de medic la vip bebe pe titulescu. Nu mai stiu exact ce continea, dar o sa-l pun pe Alex sa se uite, el trece zilnic pe langa magazin. Tot acolo au si truse de scule, daca vrea cineva.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ioana ce bine ca Miruna doarme in carucior.. a mea mai mult de o data nu a adormit in afara casei.

cat despre ceai, Noelia bea mult de acum vreo doua saptamani cand avea diaree si vomita (ii faceam de menta) si acum ii fac de tei si menta fiindca cere si alta cale de scapare nu am.

O alta varianta ar fi sa nu il mai pun in bibe...am citit ca din bibe au tendinta de a bea mai mult(ceai, lapte..)

o bucatarie + casa de marcat tintisem si eu pe la toys r us...dar m-am luat cu catelushul si am uitat de ea....poate ca i-ar place.

sau ma mai gandeam la un bebe cu accesorii(are bebe si carucior-bebe care plange,, rade, gangureste, zice mama si tata dar l-am lasat in Ro) cred ca i-as lua si un patut ceva pentru papusele am vazut ca deja iese la suprafata instinctul matern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, Bianca, ce copii civilizati aveti.
Irina Noeliei, cred ca trotuarele si bordurile din Bucuresti ajuta si ele la adormirea copilului.

Miruna si Maria s-au jucat duminica trecuta impreuna 'pe bune', adica nu mai stateau fiecare cu jucaria ei, ci vroiau sa se joace cu acelasi joc. De bucurie ca are partener de joaca, Miruna se suia la Maria in spate.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ruxi, merci de info...daca e aia in forma de pantof, am cumparat-o azi...dar pt ca am uitat sa cumpar cadou pt copilul aniversat maine, i-o vom face cadou...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nu mai stiu cine intreba de casa de marcat, noi am luat anul trecut de un mos din Auchan.
Poate au si anul asta, si poate si in Cora, Carrefour sunt ca tot frantuzesti sunt.

Andreia, 'La Multi Ani' si te inteleg perfect.
Noi si din cauza asta am plecat din Ro. Am crescut un copil chinuit, nu am vrut ca si al doilea sa creasca tot asa.
Acum termin la 15.30(am ales sa incep de la 7.30) si in fiecare seara avem 2 ore in care suntem lipite una de alta.

Trec asa de repede momentele astea.
Cand ajung acasa, Anca alearga pe coridor inaintea mea, Victor sta la calculator si nici nu imi raspunde la 'Buna'.

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Hop si eu la semnat condica!
1.Tocmai ne-am reintors de la doctor. Am facut testul acela pentru steptococii din grupa B.

2. BB este angajat pentru nastere(cu capul in jos) si este dezvoltat foarte bine.Este mai mare decat varsta pe care o are.

3.La controlul ginecologic am avut parte de o surpriza uriasa!Colul imi este moale si deschis de aproape 3 cm ceea ce inseamna ca, momentul cel mare este dupa colt si nu asa cum tot visez eu, sa ajung macar pana la Craciun.Partea buna este insa aceea ca interior, e' inca inchis si trag speranta ca va mai sta puisorul in burtica macar 1-2 saptamani!

4.Am stabilit ca voi naste natural si de aceasta data. Doar in caz de probleme/urgente iau/luam in considerare o cezariana.

5.Mi-am pus doctorul in tema sa faca cumva la aceasta nastere sa evite epiziotomia daca este posibil deoarece, nu-mi vreau budunica sa arate precum fata lui Frankenstein.
Ei bine la aceasta faza, am ras de ne-am prapadit insa in acelasi timp intr-un mod foarte serios, m-a sigurat ca a mea arata boboc!Sper sa ramana asa si dupa!

6.A inceput sa mi se umfle picioarele in zona rotulelor iar de aseara am inceput sa merg si sa ma simt tot mai greoaie.

7.Trebuie sa o sterg sa fac restul cumparaturilor ce au mai ramas.

8.Ma intreb cine truda o face curatenie, gati si face cozonacul propus pentru ziua de astazi in locul meu?!

9.Fetele se simt mai bine.Multumim pentru suport.

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gina, ce putin mai ai! Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

*** La noi ploua cu "butoiul' de cateva ore bune.Asa o ploaie nu am mai vazut de taaare multa vreme!
Cu toate acestea, am fost la cumparaturi pentru BB si ne-am reintors acasa incarcati cu cele necesare.Odata cu aceasta, mi s-a luat o mare piatra dupa inima si sunt adanc multumitoare/recunoscatoare fata de Dumnezeu pentru ca a fost cu noi,ne-a binecuvantat, intarit,si ne-a ajutat sa ducem si aceasta zi - cu bine la capat.
Curatenia, gatitul/cozonacul le-am lasat in truda lor pe maine daca o mai fi o zi.Caut sa o iau cat mai usurel cu treburile de acum.Va

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

GinaM sa stii cam votat,asa...si vreau sa-ti spun:Domnul sa te binecuvinteze si sa te intareasca in timpul nasterii ca sa fie totul bine.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput