Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Karmenutza, multumesc pentru explicatii! Cred c-ai tras o spaima atunci...Ma bucur ca Victor s-a refacut complet!
Codrutza,, Petra are tendinte de constipare sau n-am inteles eu bine? Ca si Ana ar avea ceva in sensul asta, chiar daca face zilnic sau aproape zilnic. Doar ca face graunte de consistenta unei plastiline, adica nu face o placinta. Si cand si cand, am vazut cate o vinisoara de sange ascunsa...am vorbit cu doctorita despre chestia asta si mi-a zis ca nu-i asa o problema dar sa incerc sa corectez alimentar; ori Ana mananca destul de ok din punctul asta de vedere, adica mananca iaurturi zilnic, pere, ciorbita. Mananca ce-i drept si banane si branza care constipa, i-am mai redus din ele, in fine. De cateva saptamani ii dau miere de albine pe stomacul gol, dimineatza. In fine, nici nu stiu daca o pot cataloga drept constipata din moment ce face aproape zilnic...cine mai are problema asta?
Aaa, si cand face o cunosc, ca i se inrosesc ochisorii uneori. Se screme ea ceva dar in cateva minute rezolva problema.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Sunt trista rau de tot si nu stiu ce sa fac.
Aseara am avut treaba la birou si am ajuns acasa la copii la ora 22.30. Darius ma astepta saracutul si s-a culcat la 24.30 si bineinteles cu mine in pat. azi dimineata cand s-a trezit si nu m-a gasit mi-a spus mama ca a plans in hohote o ora, merge prin casa cu pijamaua mea in brate si batea la toate usile. Saracul copil. Cel mic inca nu intelege dar Darius.
Am inceput munca tot ca sa le fie lor bie, sa am ce sa le ofer si sa le satisfac toate poftele, dar acum nu stiu ce sa mai zic. E atat de greu. Iar azi sper sa ajung si eu macar pe la un 19 acasa, dar eu stiu.
Pup, Dea, darius si Denis
La multi Andreelor si Andreilor! adica si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Si Noelia are uneori probleme cu constipatia..face bobite mici si tari(atat de tari incat se aude in olitza poc poc.) insa incerc din alimentatie sa ameliorez problema.
Mihaela e bine ca ii dai miere pe stomacelul gol...si eu stiu ca o ajuta.

ca tot veni vorba de probleme de genul acesta....copii vostri cam cate lichide consuma pe zi? Noa are o perioada in care bea foarte mult ceai (cel putin 750 ml) ...plus lapte cam 250 ml...si daca mai adaug si apa...inainte nu bea atatea si chiar ma ingrijoreaza fiindca si pishu face foarte des...ma trezeste noaptea de muulte ori sa faca pihu.

de la 3 azinoapte si pana la 11 a facut de 10 ori si nu exagerez....bine...la cate lichide bea cred ca e inevitabil...dar ce sa fac daca cere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Iata ca avem si o sarbatorita! La multi ani Dea! of ce greu trebuie sa fie...dar cu timpul o sa se obisnuiasca poate...explica-i de seara ca mami trebuie sa mearga la serviciu sa castige bani sa cumpere la copii jucarii si bomboane.-noi asta folosim cand tati pleaca la serviciu...nu merge de fiecare data dar uneori pare sa inteleaga.

Multa putere, pentru ca faci asta pentru ei sa aiba tot ce le trebuie, sa le fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Am incercat sa-i explic dar se pare ca nu functioneaza treaba. I-am spus ca ma duc sa-i iau masinute, bobo etc. dar mi-a spus ca nu o vrea decat pe mami.
Nici la baie nu ma lasa sa merg fara el, nicaieri. Nu stiu ce sa fac, ma uit la el si imi dau seama ca sufera foarte tare.
Dea mami de Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Natydea in primul rind un sincer "La multi ani!" si sa ai o seara placuta alaturi de cei dragi! Te inteleg atit de bine, eu in fiecare dimineata, cind Alberto nu merge la gradi, nu pot pleca mai devreme de ora 9 la serviciu caci el stiind ca plec, ma roaga frumos de tot sa luam micul dejun impreuna si sta agatat la propriu de gitul meu asa ca.......plec tare, tare greu. In cele din urma imi face cu mina destul de trist iar cind sun acasa vorbeste cu mine si ma roaga sa ma intorc repede. Cind e zi de gradinita e mai usor caci acolo se ia cu copiii imediat si imi face "doei" fara probleme.
Inaa, legat de catelus si cintecele, cred ca difera durata lor de la o limba la alta,la varianta de catelus care o are Alberto cintecelele nu sunt foarte scurte si are si mici povestioare chiar (le-am ascultat azi din nou dupa multa vreme ca eram chiar curioasa sa compar varianta noastra de catelus cu ce ati scris voi aici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ia sa raspund si la intrebarea legata de cite lichide beau copiii: Alberto bea lapte de doua ori pe zi, dimineata si seara (in jur de 200-250 ml o data), bea apa de obicei dupa mese si suc natural (facut in casa); cantitatile nu as putea sa le spun cu mare exactitate dar cred bea normal ca nu observ ca ar face pisu mai mult in anumite perioade si mai putin in altele. A si inca ceva, Alberto nu bea ceai deloc si cum eu nu ma omor cu asta nu l-am fortat deloc in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Miflore si noi avem aceeasi problema cu bobitele. Si Ioana mananca pere, struguri, morcovi cruzi si degeaba. Cu mierea nu am incercat.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Off, tare ma dau peste cap discutiile astea cu ortopezii Mereu ma intreb daca chiar era imperios necesar ca Teodora mea sa poarte ghetute...dar acum daca tot am apucat pe drumul asta...vom mai vedea pe parcurscert e ca daca e incaltata cu ele calca corect ,iar cand e desculta calca rau de tot, adica cu toata talpa pe interior si picioarele devin un x evident. In fine..Succes Ioana cu fetele la dr!Tonnia, din pacate chiar daca as face poza cu casa de marcat nu se vad accesoriile pt ca inca e ambalta si sigilata, vreau sa-i las ei placerea de a descoperi ce-i in ea. E o casa "no name", am luat-o de la un magazin de cartier si a costat 50 roni, e simpatica...daca vrei iti fac o poza asa cum e...Miflore, si noi avem pb cu constipatia, desi face zilnic, se chinuie de-i ies okii la propriu, la noi o explicatie ar fi ca nu mananca fructe Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Apropos de jucaria fantacolor pe care a pozat-o Jadi, e super, eu i-am luat-o Teodorei mai de mult. Dar hai sa va dau un pont pt cele interesate, pe 'bebelusul tau' e mult mai ieftina, adica vreo 35 roni am dat eu pe ea , so , n-are rost sa le faceti punga groasa la nehalitii aia. Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput