Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 15
oaana spune:
la multi ani !!!tuturor celor cu numele Andrei si Andreea.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
miflore spune:
LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI!!!! Sa aveti o zi frumoasa!

Hmm, Karmenutza, prin ce-ai trecut...
Deci prin socurile alea electrice s-a putut rezolva problema cu toate ca exista intrerupere de nerv? Sau prin socuri s-a creat o continuizare a nervului? Hmmm...
Si mie mi-a placut curcanul!
Diana, adica Petrut a desenat singurel conturul mainii??? ![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!
Sa sarbatoriti frumos!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
codruta_grg spune:
Hellou! i'm back!
Intalnirea cu Mihaela a fost super, in sensul ca parca o cunosteam de o gramada de vreme si mi-ar fi placut sa povestim mai mult si sa va vad si pe celelalte fete si pe copilasi. 
Am rezolvat rapid la ITM , ca am fost prima acolo 
Azi vine socrela la noi si sper sa iasa mult cu Petra pe afara, ca in ultimul timp s-a cam intepenit in casa saracutza. (si astfel sa rezolv si problema ca nu vrea kk sa faca decat la 3 zile si obligata)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
nicole74 spune:
Chiar nu stiti unde gasesc o trambulina cu pereti pentru interior?
Nicole&Ioana Alexandra
Tonnia spune:
Nicole, am cazut de acord ca nu exista trambulina cu pereti pt interior, ce are pereti e cam mare. Uita=te pe toyz, la jucarii de exterior, mai mici nu am vazut cu protectie laterala.
Dar casa de marcat?
karmenutza spune:
Miflore, nervul se reface singurel cu nu stiu cati mm pe luna. Singura problema era sa se refaca cap la cap, sa nu o ia pe alaturi unul de celalalt. (Daca nu se lipeau cap in cap, urma sa faca o operatie sa-i uneasca). Fusese strangulat, intins pana s-a rupt. Pentru o refacere buna si rapida lua pastilele (B-urile) si socurile erau pentru muschiul de deasupra al gambei, care nefiind folosit atata timp se atrofiase. Miscandu-se muschiul, se refaceau si legaturile intre el si nerv. Oricum, era ceva destul de complicat. Si cand i-au facut masuratorile alea a fost dureros, pe mine nu m-au lasat sa intru in cabinet cu el dar el a rezistat eroic. Pentru ca acele respective le introducea drept in nerv si vedea niste grafice pe monitor. Ca sa vada cat e si pana unde exista nerv. I-a facut masuratorile de 3 ori. O data la inceput, cand i-a pus diagnosticul, peste vreo luna, ca sa vada daca si cat a crescut si la sfarsitul tratamentului, cand era 98 % vindecat. Apoi nu a mai fost nevoie ca a fost foarte bine. Sper sa nu mai patim asa ceva vreodata.
Catalina
BiuMil spune:
vin cu raportul de la Kidex... Mare lucru nu am facut, ca Milan a vrut sa stea la spectacol, sa vada cum danseaza fetitele si la masinile eletrice...a pus okii pe una cu doua locuri, cu centuri si tot felul de smecherii, dar am fost foarte ferma
...in rest multe haine, jucarii nu prea...i-am luat in schimb o suuuper harta a lumii cu animale pe ea. Foarte faina! o caciula (??) si alte mici prostioare cum ar fi o patura cu Cars, pe care a vrut-o el...si cu care doarme chiar acum
.
O trusa de doctor patetica...chiar daca vedeti pe undeva ceva cat mai aproape de realiate, va rog sa imi spuneti...din cauza fricii capatate de Milan de cand cu spitalul, am convenit cu Dr. Calapod ca data viitoare sa mergem la control cu stetoscopul si seringa noastra. am tot cautat, dar nu am gasit pe nicaieri...
I-am vazut si pe Ruxi si Matei
...foarte prietenosi copiii...nici nu s-au uitat unul la altul...si mi se pare si normal, ca erau concurenti la standul cu masini![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
innaa spune:
Of Carmen prin ce ai trecut si tu si el....stau acum si ma gandesc ce ma asteapta cu Xena mea...la cat e de nazdravana o sa avem probabil experiente mai putin placute(sper sa nu!!)
Codruta tin pumnii sa iasa cum vrei tu cu soacra....de ce zici ca ai probleme cu Petra? De ce nu vrea sa faca kk? sorry daca ai mai spus si eu nu am fost pe faza...desi eu nu imi amintesc nimic.
Hmm...cat despre catelush...bine ca am vazut ce face...nu stiu daca mai vreau sa ii iau...melodiile tin destul de putin...si cum zicea si Antonia...burtica si mana le stie de ehee...pe mine ma incanta alfabetul si melodiile...melodiile tin fff putin. Of am deja capul varza de la atatea cautari...cred ca o sa ii luam ceva de aici si gata Dar CE??
Puzzel uri nu are sens sa ii mai iau pentru ca nu are rabdare pur si simplu sa se uite la ele macar...ea e mult mai ocupata!![]()
innaa spune:
Bianca si nu era nebunie la kidex? Mi-e groaza si bleah sa merg la cumparaturi luna asta...sunt magazinele arhipline toata lumea pe fuga...sa cmpere cat mai multe...nici nu vreau sa ma gandesc la al meu husbant care n-are rabdare sa mergem la cumparaturi nici daca e magazinul gol...dar asa...plus ca pe Noa nu avem cu cine sa o lasam...o sa fie nebunie![]()
apropos....v-am zis ca venim acasa de Craciun? ...de tot....si din nou![]()
eu sunt zombie si nici cafea nu baui...urmeaza acum...Noelia s-a trezit la 3 si se culca la 11! a facut pishu de vreo zece ori in intervalul asta...a cerut papa bun de alte 4 ori...si s-a uitat la desene. am cedat ca nu mai puteam.