Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_lucia spune:
Ioana
, mersi de raspuns, asa ma gindeam si eu ca n-are cum sa mai apara ceva not OK dpdv ortopedic dar auzind ca multe dintre voi mergeti la ortoped m-am gindit ca poate ati primit ceva recomandari si pentru consult regulat in acest sens.
Bafta multa cu Miru si Sma la doctor, tinem pumnii sa fie totul bine!
body spune:
La multi ani! pentru toti cu numele de Andrei si Andreea
Am vazut ca s-a tot discutat de catelulsul vorbitor de la fisher price. Va trimit un link pentru a vedea ce face http://www.trilulilu.ro/cssplaza/43949d8d192504. E super haios;l-am comandat si eu pentru Bogdan si sper sa-i placa.

Alina
Tonnia spune:
Karmenutza, si cum s-a rezolvat atunci cu Victor??
Sanatate Catalinei! Ii mai place la gradi??
Mai, fetelor, dar catelusul ala nu e pt copii mai mici? Adica, spune: burtica, mana etc Ce mai face in plus? Mie nu-mi plac jucariile de la F.P. Cu toate astea, am luat-o si eu pe aia cu forme, am luat-o pt Sa. Pt Sa e prea devreme, pt Dinu e prea tarziu. Dar ca sa stiti, are numai 5 forme si 5 numere de la 1 la 5 si niste melodii de toata jeena. Toate jucariile de la F P mi se par inutile, asta-i cuvantul, nu ca nu sunt dragute, dar ca valoare educativa nu-si justifica banii. Pai, burtica si mana aud ei de cand s-au nascut...
karmenutza spune:
Tonnia, cu Victor s-a rezolvat in cateva luni. Vreo 2 luni am mers cu el zi de zi la Inst. de Medicina Sportiva si ii faceau socuri electrice. Ii puneau electrozi pe picior care il tfaceau sa se miste in sensul in care ne trebuia. Socurile erau din ce in ce mai puternice. Cam la 3 - 4 zile se vedea imbunatatire. Si in paralel lua vitamine B complex, Millgama se numeau. Astea le-a luat 4 luni. Si s-a refacut complet. Cand il vedeam saracul cum merge, ma apuca plansul. Nu credeam ca il mai vad vindecat.
Catalinei ii place la gradi, doar ca in ultimele 2 saptamani a lipsit, ca a fost bolnava. De saptamana asta am reinceput sa o duc. Sper sa nu se mai imbolnaveasca.
Catalina
Tonnia spune:
Bai, ce experienta urata cu Victor! si s-a mai pierdut si timpul cu ghipsul ala...
Chiar, mi-a adus body aminte:
La multi ani, Andrei si Andree!!!
jadi spune:
La Multi Ani si sa traiti cu numele pentru cei care se numesc Andreea/Andrei!
Eu i-am luat lui Vlad un joc ca www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Quercetti-1085/4497/Fantacolor-junior-basic.html" target="_blank">asta si a avut rabdare sa faca o plansa, la a doua deja se plictisise dar sper sa faca macar una pe zi ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
kristinutza spune:
la multi ani andree si adrei!!!
uau, karmenutza, ce poveste! si cum merge Victor acum?
aha, ai spus. of, bine ca e bine.
asta a fost inca un exemplu pt mine ca instinctul unei mame poate fi mai bun decat parerea unui medic, fie el chiar si renumit.
diana, si radu exerseaza mai multe feluri de mers, il apuca din cand in cand de zici ca e la ora de gimnastica, face niste figuri de nu-mi vine sa cred. dar in 95% merge normal.
ce bine ca ii place asa de mult lui petrut la gradinita! hehe, iar de curcan ce sa mai spun! are de ce se mandri baiatul
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
catush spune:
LA MULTI ANI !!!!!!
Tutuor copiilor,parintilor,bunicilor...care poarta numele de Andreea si Andrei

dana_lucia spune:
Buna dimineata si "La multi ani!" celor cu nume de Andrei, Andreea!
Tonnia, da catelusul este si pentru virste mai mici, Alberto il are de cind avea 1 an dar inca se mai joaca cu el caci are si cintecele foarte frumoase.
Sa aveti o zi buna si salutari de la noi.
Dana Lucia si
Alberto