*** LA REDOUTE *** (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

miruna, exact! mie mi-au spus ca i-am indus in eroare pe cei de la LR, spunandu-le ca am facut refuz la plata si de aceea nu mi-au mai oferit alta solutie de despagubire. Cum sa-i induc in eroare? Eu chiar am facut cererea pe 12.11!!!!! Si tot eu sunt de vina!

Uitati aici coduri pe alese: http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-La-Redoute.php si e specificat pentru ce produse merg si pe ce perioada sunt valabile. Sper sa gasiti ceea ce cautati...

Paris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AYUMI

Stiti cumva daca onoreaza si comenzi in Japonia?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Da.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

ligeea activeaza-ti Pm-ul.
Nu-i nimic,ne descurcam noi,dar din pacate nu pot intra pe unul din sit-urile cu coduri.
daca vrei am codul pentru uscator de par +celelalte minuni incluse perii,clame,etc.
Daca vrei imi poti spune si ti-l dau.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

MULTUMESC CLAUDIA!

AM 3 coduri diferite pentru PARKA.
Va rog nu stiu de unde aflu ce marime este aceasta parka?
Functioneaza codul dar daca vine prea mare sau prea mica?Poate e misto ,daca nu nu mai conteaza marimea?
Voi stiti?

Monikka

Mergi la inceput

De acolo de unde ai luat codurile trebuie sa iei si masurile corespunzatoare fiecarui cod. Insa, eu stiu ca merge doar parka 44-46, restul nu sunt disponibile. Verifica pe cos, acolo iti aprare marimea si daca e sau nu disponibila.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

codul este 34975 dar trebuie sa ai mai mult e 3 produse cumparate . Nu stiu cum as putea vedea servicul de caei eu n-am prea inteles aiureala asat cu codurile , am primit si 2 coduri ,,personale de reduceri-20 de e si trimitere gratuita , l-am incercat s toate produsele erau mai scumpe cu 50 % asa ca am renuntat la el

pm este miruna1971@yahoo.com , nu stiu de ce nu merge pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

am aviz de "la redoute" tra-la-la-la-la!

Maine iau coletul si revin cu link-uri si impresii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Spune-mi, te rog, Camelia, pentru ce comanda ai aviz? Adica din ce data? Ca mie mi s-au lungit urechile asteptand comanda din 13.11...
Sper sa nu o declar pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Tonia, eu abia azi am primit o comanda din 13 noiembrie. Dar saptamana trecuta am primit comenzile din 15 si 16.
Pentru fetele care intreaba de coduri, iata cateva notate de mine, nu stiu care din ele mai sunt valabile:
64092 - fdp0, merge doar o singura data pe un cont
18503 - cadou set de cesti daca comanzi 3 produse SM
30880 - cadou bijuterie argint
29424 : daca comanzi doua produse de la SM ai si fdp0 , cadou un platou ceramic rosu (31x21 cm) asezat pe un suport metalic - asta e chiar misto, l-am primit eu dar cred ca merge doar daca comanzi ceva de la SM. Eu l-am folosit de doua ori dar l-am primit o singura data
29416 - trusa pt vin, nu stiu la ce folosesc toate piesele dar merge de dat cadou
75906 scade 20 din 30 din produsele nereduse din catalogul A-H, cadou trusa farduri
50423 - cadou un ren
26387 - cadou niste ustensile de bucatarie, e tot un cod SM - sunt OK, dar nu prea stiu la ce folosesc unele din ele. Sunt vreo 6 buc si livrate impreuna cu un suport metalic in care sa le agati

Monica, nu mai am codurile de la parka aia, dar nu conteaza, e oribila, eu am vrut s-o dau cuiva degeaba si am fost refuzata.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

azi am luat coletul din 22!!!! fff multumita, maine pun linkuri.
coletul retrimis nu a aparut nici pana in ziua de azi desi l-au retrimis in data de 31 oct...sa-i strangi de gat nu alta.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput