*** LA REDOUTE *** (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salut!
nu stiu daca v-am mai spus, dar dupa un schimb de 5-6 mailuri cu Christine, mi-a trimis din nou coletul pierdut... bineinteles ca nu mai erau toate e stoc si am facut inlocuiri... sper acum sa il si primesc, l-a trimis pe 28 nov.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit mail de la ING, ca astazi, 3.12.2007 au initiat refuzul la plata. E corect sa faca asta cand eu l-am depus pe 12.11?????????????

Asta pentru ca intre timp EU a trebuit sa-i conving pe cei de la LR sa gaseasca o cale de rambursare. Io-te ca nu s-a putut! Probabil ca-mi voi vedea banii prin februarie

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din ce date se mai primesc comenzi? Eu astept din 22...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am primit mail de la ING, ca astazi, 3.12.2007 au initiat refuzul la plata. E corect sa faca asta cand eu l-am depus pe 12.11?????????????

Asta pentru ca intre timp EU a trebuit sa-i conving pe cei de la LR sa gaseasca o cale de rambursare. Io-te ca nu s-a putut! Probabil ca-mi voi vedea banii prin februarie

Paris

buna clau....hai sa-ti spun eu o faza tare cu cei de la ING....iesi ni s-au virat salariile si cei de la ING prin nu stiu ce minune au dublat toate salariiile pe toate cardurile...bineintels ca acum...sa-si poate repara ei greseala...nu se pot ridica salriile timp de 2 zile...parca am fi noi vinovati de greseala lor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Vand pantofii astia:

http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324125537&documentid=201207&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

cu reducere. Sunt marimea 38 si eu port 37, am gresit cand i-am comandat. Si arata bestial si ar fi tare buni la petrecrerea de Craciun, dar daca am bagat deshtu' aiurea...

Ii vrea cineva?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

quote:

Paris

buna clau....hai sa-ti spun eu o faza tare cu cei de la ING....iesi ni s-au virat salariile si cei de la ING prin nu stiu ce minune au dublat toate salariiile pe toate cardurile...bineintels ca acum...sa-si poate repara ei greseala...nu se pot ridica salriile timp de 2 zile...parca am fi noi vinovati de greseala lor.....

Doamne, ce incompetenti!!! Daca nu as avea cardul de salariu la ei as fugiiii de ING, vazand cu ochii.

Un sfat: nu va faceti carduri la ING, nu va recuperati banii prin ei daca nu vine vre-un colet!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:

quote:
Originally posted by mirunajr

quote:

Paris

Doamne, ce incompetenti!!! Daca nu as avea cardul de salariu la ei as fugiiii de ING, vazand cu ochii.

Un sfat: nu va faceti carduri la ING, nu va recuperati banii prin ei daca nu vine vre-un colet!

Paris

deci se poate si mai rau...la noi e vorba de vreo 200 de persoane care acum isi asteapta salariile din vina lor...si nici macar nu-si cer scuze...cauta nod in papura tot la firma noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Va rog frumos ,vreau sa finalizez o comanda .aveti ceva coduri interesante cu reduceri sau cadouri?
Daca-mi spuneti sa ma uit pe site,am incercat ,mi-am facut cont etc.pot vedea orice ,mai putin Lr mi spune forum protejat.
deci,daca vreti sa ma ajutati si pe mine cu un cod ,bine,daca nu.....tot bine.
Multumesc anticipat dragi redoutiste

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

mda ...aceeasi intrebare am pus-o si eu dar am primit raspuns sa mi le caut singura .
Eu am gasit unul care l-am incercat si da cadou un set de ceai -gri cu nus ce culoare . daca te intereseaza il mai caut si ti-l spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Stiti cumva daca onoreaza si comenzi in Japonia?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput