Ce regreti mai mult....
Cind esti in relatie cu cineva, nu stiu cum va evolua ce te raneste mai mult cind relatia nu merge
- sa risti si iti deschizi sufletul, despre ce simti si ce visezi si apoi constati ca te ridiculizeaza
- sau sa investesti material in excursii, petreceri, mese la restaurant, cadouri crezind ca facilitezi accesul la inima persoanei dorite.
Raspunsuri
alessia105 spune:
On topic :
Eu am o vb "fiecare sut in popou , e un pas inainte " ...de unde stii cum stau lucrurile daca nu risti ??? Da ,risti sa fi ranit ( poate a miia oara ) dar fiecare rana e o lectie de viata invatata ...care te face mai puternic si mai intelept ...nimic nu e intamplator..iar materialul ... nu el ne face pe noi ..ci noi pe el ...ce daca cheltui "aiurea" un pic ?!?!
Off topic :
Nu cumva esti alesssia ( cu 3 de s ) ca prea "suni" ca ea ?!?( NU era o acuzatie ...ci o observatie ..no offence)
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
dianocica spune:
tot off topic
quote:eu ma gandeam la intruderisme dar trebuie sa recunosc ca ai fost mai pe aproape
Originally posted by alessia105
Off topic :
Nu cumva esti alesssia ( cu 3 de s ) ca prea "suni" ca ea ?!?( NU era o acuzatie ...ci o observatie ..no offence)
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dulcetica spune:
Mi se pare total gresit sa fii sponsorul ,chiar daca asta ai in exces,ma refer la bani. Eu zic sa te comportiabsolut normal si sa vezi ce rezulta.Prea multa analiza strica!
Clover spune:
Si mie aceasta ofelie mi se pare suspecta cu subiectele ei deschise.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Annie80 spune:
Cei drept e ca , cand "tu" esti intr-o relatie cu cineva, "eu" nu stiu cum va evolua relatia ta. Pot sa-mi dau seama cum va evolua daca eu as fi intr-o realtie, prim metoda simpla "intuitie feminina"
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Tisina spune:
eu ma limitez sa raspund la subiect fara sa ma intereseze daca autoarea este X sau Y.
In primul rand nu cred ca deschiderea larga a portifelului este calea spre inima cuiva. Iar de ranit mai mult cred ca m-ar rani sa imi fie ridiculizate sentimentele (de aici razultand clar ca nu sunt impartasite).
Miramar spune:
Ce inseamna pentru voi ridiculizarea sentimentelor? Eu sincer nu inteleg. Inteleg sa investesti si la un moment dat sa realizezi ca aportul si interesul nu coincide - deloc sau nu in aceeasi masura, dar ridiculizarea sentimentelor? Adica vi s-a intamplat sa va ia cineva peste picior pentru ca il/o iubiti? Nu mi se pare pusa corect problema.
In cazul investitiilor materiale ...da atunci vorbim despre altceva. Tocmai pentru ca sufletul nu-l poti cumpara cu bani, il poti amagi dar nu-l poti cumpara, si-atunci da, evident se poate ajunge la ridiculizare.
Elise spune:
Ce as regreta mai mult?
As regreta ca ar fi putut fi o poveste frumoasa, si n-a fost sa fie.
Atit.
Daca ACORD incredere sau achit nota e pentru ca asa vreau EU.
Nu cumpar nimic.
Deci e imposibil sa regret ca n-am primit ceva la schimb - nici nu astept.
aura_m spune:
Regret ca am lasat-o pe asa zisa buna prietena a mea sa se bage prea mult in viata mea si din cauza asta am stat certata cu mama 3 ani de zile, era sa ma despart de sotul meu, atunci eram doar prieteni, dar bine ca in ultimul ceas m-am trezit si eu si totul a intrat in fagsul normal, toate sunt bune si frumoase.
AURA