Viata in Germania (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nah, nu la toti le da Dumnezeu sansa si intelepciunea sa plece din ro....
Ferice de cei ce au scapat de acel infern....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

alina, oare de ce eram sigura ca ai sa intervii?? ti-e greu sa accepti alte pareri, asta-i clar, dar tot am sa-ti spun ca mult mai multi decat crezi tu au sau au avut sansa sa plece si nu au vrut. Nu-i judec si nu-i condamn pt asta, dar pt felul in care isi bat joc de copiii lor, da. Cand ai sa cresti mare si sa ai copiii tai mai vorbim.

Apropo, pt cei care i-au ajutat pe Ionutz si Teo cu un gand bun, un telefon sau un banutz: teo a fost operat, s-au lipit cele 2 capete de esofag si acum e in recuperare. Despre Ionut inca nu stim nimic, am sunat azi si nu raspunde nimeni:(

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

N-o sa avem ce discuta, caci copiii mei, nascuti si crescuti in RO, oricum vor fi niste ratati .....cel putin dupa logica ta....

In rest, ca de obicei, generalizezi si exagerezi la greu....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

esti previzibila, mai schimba tonul

Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Facem placinte de casa daca e vorba de asa ceva:)
Mamica dulce m-ai intrebat ceva la subiectul de la femina intim despre tanga la copii, raspund aici ca poate faci si tu ca mine si nu mai intri acolo:) Uite nici eu nu am H&M la mine pe insula, insa cind merg la cumparaturi in Hamburg ii iau lui Aldo de la Zara. Hainele pt copii sunt muuuuult mai chic acolo, foarte moderne si preturile cam la fel. De ex o pereche de jeansi pt 4-5 ani e undeva la 24€ in ambele magazine. Ai de unde alege, garnatat! Eu las o groaza de bani acolo pt hainele lui Aldo. Acum o sa vad si cam care e oferta la hainele pt fetite.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vik,
Vezi ca si placintele facute in casa pot dezvolta Acrylaminda daca nu respectam niste tips-uri(sunt trecute acolo).

In ccea ce priveste Zara,sunt total de-acord cu tine,si eu am cumparat fetei mele multe haine de la ei,de-a lungul anilor si diferente de pret vizavi de H&M nu am prea gasit.In schimb,de la ei am luat rochite mai deosebite,bluzite mai faine,tricouri,geci,hanorace.
Pe-aici nu am vazut tanga pt fetite.In Ro exclud din start vizitarea magazinelor cu haine in schimb i-am luat fetitei 2 ii superbeeee de la artizanat.
ti-am trimis pm azi dimineata.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache
Desfranare, asta e singurul cuvant care-mi vine cand ma gandesc la Romania

quote:
dar pt felul in care isi bat joc de copiii lor

quote:
Cand ai sa cresti mare si sa ai copiii tai mai vorbim.

Sa stii ca daca jignesti in stanga si-n dreapta, nu pari mai educata decat esti.
Si nici daca blufezi pe un forum romanesc cat de bine iti cresti TU copiii fata de desfranatii aia din Romania .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:

alina, oare de ce eram sigura ca ai sa intervii?? ti-e greu sa accepti alte pareri, asta-i clar, dar tot am sa-ti spun ca mult mai multi decat crezi tu au sau au avut sansa sa plece si nu au vrut. Nu-i judec si nu-i condamn pt asta, dar pt felul in care isi bat joc de copiii lor, da. Cand ai sa cresti mare si sa ai copiii tai mai vorbim.

Apropo, pt cei care i-au ajutat pe Ionutz si Teo cu un gand bun, un telefon sau un banutz: teo a fost operat, s-au lipit cele 2 capete de esofag si acum e in recuperare. Despre Ionut inca nu stim nimic, am sunat azi si nu raspunde nimeni:(

cristina
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Danke, chiar ma gandeam ce-o fi cu copiii, pe Mariana am sunat-o si eu si nu rapsunde. Doamne ajuta sa fie bine amandoi puii !
Apropo de ce vorbeati mai sus, eu sunt de parere ca o mama isi creste copiii dupa bunu-i plac, indiferent in ce tara traieste. Prietenii lui fi-miu din fata blocului au creasta colorata, unul in portocaliu si altul in verde (nu mereu, da destul de des, si e vorba de copii de 2-4 ani, si nu de perioada carnavalului), asta nu inseamna ca voi pleca din Germania ca sa scap de imbecilitatea asta (ca asa mi se pare), dar nici ca-i voi face veci pururi lui Fabiano o creasta asemenatoare. La fel si cu tanga, daca as fi avut fata, cu siguranta nu i-as fi cumparat, dar nici nu m-ar fi deranjat teribil ca alte fetite poarta. Fiecare parinte cu sistemul lui de educatie, valori, limite, si asta e valabil peste tot in lume. Insa cred ca ccc Cristina a vrut sa spuna altceva, ca e uimita ca sunt mame din Romania pe forum care sunt de acord cu asta, sincer, si pe mine m-a mirat cand am citit.
Alina, mersi de linkul cu Lebkuchen, brrrr, chiar azi imi pusesem pe Einkaufsliste sa-mi fac oarece provizii, mai ales ca o sa avem musafiri. Aiurea treaba, mie imi placeau mult.
In seara asta vine Moshu´!

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Daca intrebarea cu tanga e postata pe un forum nemtesc, pun pariu ca se gasesc si acolo mame care sa fie de acord cu fenomenul.
Si daca prin aburd as trage concluzia ca nemtoaicele is niste desfranate si depravate , sa vezi atunci ce sar unele ca le-am jignit familiile!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

poate intereseaza pe cineva: http://www.kunsttanne.de/
si http://www.eurogreens.de

ma bate gandul sa-mi achizitionez daaaar...nu stiu ...ma mai gandesc!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

ceva despre scolarizare (alternative)si altele... http://www.optikur.de/familie/erziehung/schule/alternative-schulen/

Mergi la inceput