Viata in Germania (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

OK, pana la urma m-am hotarat la o masina Siemens, care spala 7kg. Cu ocazia asta bag si pilotele din casa la spalat
Si a-propos de mutat, eu am o gramada de cutii de la scutecele lui fie-meu. Iar hainele si chestiile maleabile le bag in saci. Oricum, casa noua e la distanta de 4 minute cu masina de apartamentul unde stam asa ca nu va fi cine stie ce chestie

Mergi la inceput

Tot eu, tot cu o intrebare: cum se spune auf Deutsch la ''taratze'' ? (nu stiu nici macar cum se spune in engleza la taratze ca as fi intrebat prin cunoscuti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Miriluta

Tot eu, tot cu o intrebare: cum se spune auf Deutsch la ''taratze'' ? (nu stiu nici macar cum se spune in engleza la taratze ca as fi intrebat prin cunoscuti)

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Daca nu ma insel se spuneKleie
Felicitari pt alegerea facuta in privinta masinii de spalat.
Eu una sunt f mutumita, plus ca are program scurt de 15 min si are 1400 de turatii.
Nici la noi nu e departe unde ne mutam, suntem la 15 min departare,dar deh nu pot trantii hainele direct in masina.
Andreea am luat saci si am retinut si faza cu potiturile.Merci

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

am gasit intr-un dictionar Kleie si in engleza www.merriam-webster.com/dictionary/bran" target="_blank">bran.

Mergi la inceput

Danke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Pentru fetele care se muta: exista la Posta un serviciu special care iti trimite automat toate scrisorile care vin pe adresa veche , la adresa noua. Asta timp de 6 luni. Se completeaza un formular cu cele doua adrese si se plateste in jur de 16 euro. Pe masura ce primiti scrisorile redirectionate o sa va dati seama pe cine nu ati anuntat de noua adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

neatza la

fetele, am nevoie destul de urgent de un sfat ref. la Taxe si Impozite, Selbständigkeit si alte asemenea. De fapt am doar o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv sa nu mearga multi bani la stat. Stiu ca era aici cineva care se pricepea, dar nu mai stiu cine. Himmel... parca??

revin: dupa 2 amanari de la transportatori si mare dezamagire din partea Andrei, in sfarsit a venit pianul! I-am gasit si loc bun in sufragerie, am si "primit" primul cantecel a marii noastre pianiste si acuma caut carticica pe care tb sa o luam. Dupa ce trec si de socul financiar, am sa ma bucur fara rezerve Glumesc, e bine asa, ne descurcam, noi sa fim sanatosi. Apropo sanatosi, marea pianista, cred ca de emotie , a facut febra, abia ce-si revenisera amandoi:((

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

La multi ani Andrelor si Andreilor!!!

Tinatache, felicitari de noua achizitie, cat ai dat pana la urma, ca si ai mei sunt cantareti si anul asta le cump doar chitara, poate la anul ca sunt prea mici ceva mai mare.

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cristina, eu sint cu conta, impozite si taxe, asa ca te astept cu intrebarile. Felicitari de achizitie si sa il stapaniti sanatosi.

Mai stie cineva cum e Osna si Papadie? Sper ca sint ok.

Tumpi, spor la mutat.

Va doresc fetelor un weekend placut.

Himmelsduft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna fetele!

Am si eu o intrebare:voi ce saltele aveti?Sotul meu m-a tot zapacit de cap cat de important e sa dormi pe niste saltele de calitate(ii dau dreptate,desigur)si am achizionat unele comfortschaum(initial vroiam kaltschaum dar pana la urma le-am ales pe astea)de la Diamona.Ei bine,dupa prima proba,eu m-am trezit cu niste dureri de spate de zici ca m-a batut cinevaOare e de "vina"schimbarea de la cele vechi ccu care mi se obisnuise corpul?Habar n-am.Oricum salteaua e pt dame...Poate ma mai luminati si pe mine.

Voi ati inceput deja sa impodobiti casutele in asteptarea Craciunului?Ca parca m-as apuca si eu.

LA MULTI ANI de ziua patriei mama!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput