Viata in Germania (48)
Raspunsuri - Pagina 18
angelinajoli spune:
Pt tinatache:nu am permis de munca,cei de la Arbeitsamt mi-au promis ca dupa ce fac cursul mi-l dau.Sunt constienta ca au facut asta sa scape de mine.Ba mai mult m-au trimis la ARGE sa complectez un Antrag pt Arbeitslosgeld.Am fost, si o tipa de acolo dupa ce s-a flendurat prin birouri cu pass-ul meu mi-a spus ca nu am dreptul sa primesc nici un ban.Cei de la Arbeitsamt mi-au mai spus ,ca daca gasesc pe cineva care totusi vrea sa ma angajeze,atunci se rezolva problema.Pe unde vine locatia asta?Eu locuiesc in Dachau si inca nu am reusit sa gasesc pe harta unde vine Vaterstetten.Si crezi ca m-ar angaja,in situatia in care sunt?
Oricum stau pe tusa,fara bani,fara independenta si cel mai rau pt mine,fara copil!
SARBATORI FERICITE VA DORESC DIN SUFLET LA TOATE! EU VA ADMIR PT CA SUNTE-TI NISTE LUPTATOARE(v-am citit aproape toate mesajele inafara de cele inchise)!
tinatache spune:
angelina, e departe de tine, ti-at conveni doar daca vii cu masina, uita-te aici:
www.maps24.de si da pct. de plecare si destinatia.
eu zic ca si helbi, stabileste-ti prioritatile si actioneaza ca atare. Daca aveti intentii serioase, o casatorie ti-ar inlesni inceputul aici. De sarbatori ce planuri aveti?
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
angelinajoli spune:
Multumesc mult pt harta tinatache.Cu casatoria mai avem de asteptat,pt ca el inca este in divort cu fosta, de un an jumate.Vreau sa merg in Ro de Sarbatori si sper sa reusesc sa-l aduc pe pici aici,ca simt ca innebunesc fara el.Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa trecem peste toate.Pe parcurs va voi povesti mai multe.Va pup!
Daconst spune:
Livia,eu de la Wikipedia am luat toate informatiile despre politica.Vezi ca sunt tare fain structurate.Eu de acolo mi-am facut un rezumat si a fost destul pentru test.oricum sa stii cite ceva despre landul in care esti,ca eu peste astea nu m-am uitat si acolo am greist citeva intrebari.
Bafta!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
tinatache spune:
angelina, imi cer scuze, doar ai spus ca e in divort. Incearca sa gasesti acolo in apropiere un azil de batrani ca sunt o gramada, si intreaa daca nu au nevoie de ajutor. Nu va fi mare lucru, probabil, dar e un inceput.
Sarbatori fericite!
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
aschiutza spune:
Dragelor,
Eu plec poimiine in tara si cum acolo nu prea pup internet va urez de acuma Sarbatori frumoas! Un An Nou frumos si cu multe bucurii!
Fug la bagaje, inca nu sunt gata si miine ajung la miezul noptii acasa .
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
hcclara spune:
Salut fetele!
am intrat sa va doresc "Craciun fericit" si un an nou plin de bucurii si impliniri! Iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
Claudia
misha-germ spune:
intru si eu sa va urez la toate sarbatori fericite si sa aveti un An nou mai bun!
miki-mami de trei muschetari!
tinatache spune:
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii! Si sa dea Domnul ca 2008 sa fie mai bun si mai linistit.
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut