Viata in Germania (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by Alina

Stiu sigur ca o Nicoleta avem printre noi asa ca ii transmit "La multi ani!".

Alina

Nu stiu daca mai sunt alte Nicolete,dar eu m-am simtitMultam frumos

Urez si eu din inima sarbatoritilor zilei de azi sanatate,fericire si mult noroc!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:
Originally posted by vikinga

Cristina bineinteles ca si Alina e binevenita la orice subiect doreste, uite si cu sotzu' am discutii in contradictoriu pe diferite teme si pin'acum nu m-a dat afara din casa si nici eu pe el.

vik, da' sotzu tau nu s-a dus la alte femei sa spuna ca esti proasta
esti buna de politician:)

cristina
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Aaaaaaaaa, asta era ......acu' am inteles de ce batzi shaua sa priceapa calu .....

Dar nu am inteles totusi pe ce te bazezi?

----------------------

Vikinga, sunt de acord sa nu ne contrazicem pe nuantele altora!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alina, Cristina nu va dau flori ca e prea tirziu si p'aici se inchid florariile devreme, chiar asa imi veni o idee de job de seara:)) florareasa lool Mai o muzica, mai un drink, trandafirul cu 5€ si sigur s-o face de un pachet de pampers bacsis si de o vacanta pe an macar la un 5 stele in Turcia. In caz de, se mai ofera vreo colega?Asa ca la ora asta tirzie in seara scot de la rece sticla de champagnie ca e singura bautura care chiar imi place si chiar sade bine la trei fete:)Poze in concurs nu am, cu bebe va trimit pe PM ca-s sfioasa.Mai Laura eu pe tine te-am votat de invidie, daca pot zice una ca asta vai ce slabuta ai fost! Ce chic erai tu acolo in jeansi numai cu burtica in fata. Aveai si curea la jeansi!!! Pai la mine nu se mai exista vre-un model ca sa ma cuprinda Ce sa zic, super! Asa da. Eu am pus 30kg!! Si chiar de sunt inaltuta, tot nasol a fost, pt ca nah si eu ca orice femeie am suferit dupa silueta mea. Mai am 8 kg de dat jos.Revin cu poze pe PM mai tirziu, acum fug la bebe.Noapte bunaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,ce mai faceti?
Voi ce parere aveti de cazurile astea care parca nu se mai termina cu copiii morti? Nu stiu Doamne,dar parca a dat strechea in tara asta. Dupa fetita care a murit acum vreo doua saptamani,cu 7 kile la 5 ani..ieri 5 copii sufocati de mama si in dimineata asta inca un bebelus mort,neglijat de mama. Plus cei 3 copii de ieri calcati de tren si parca mai era un caz. Dumnezeu sa-i ierte,dar parca e prea de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am si eu o intrebare (nu ma trimiteti in oras sa ma uit, ca n-am timp:-():
Ce masura poarta la tricou, fusta, pantalon o fetita de 5 ani si cit poarta la tricou, pantalon un baietel de 2 ani? Stiu ca avem printre noi mamici cu copii de aceste varste.....Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by helbi

Am si eu o intrebare (nu ma trimiteti in oras sa ma uit, ca n-am timp:-():
Ce masura poarta la tricou, fusta, pantalon o fetita de 5 ani si cit poarta la tricou, pantalon un baietel de 2 ani? Stiu ca avem printre noi mamici cu copii de aceste varste.....Multumesc

Andreia

Andreia,
niste marimi standard pentru varsta de:
- 1 an jumatate -2 ani:92
-2-3ani:98
-4-5ani:110
-5-6 ani:116
Acum depinde si de conformatia copilului ,dar ca sa fii sigura ca sunt bune cred ca ai putea alege marimea a doua pt fiecare grupa de varsta.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc mult pt info. Asa as vrea sa iau masura urmatoare, pt ca nu i-am mai vazut de mult si e mai sigur asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Am vazut ca v-ati tot povestit despre Steuer & Co. Poate stie cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns :). Eu am o firma de vreo 3 ani, de anul asta platesc si UmSt. Si de vreo luna am si un minijob. Intrebarea e: se pupa astea doua? Am voie sa am minijob daca sunt selbstständig? Stie cineva?

Ai aflat intre timp?
Daca nu, uite aici: eu stiu ca poti fi selbstständig si sa si muncesti ... chiar norma intreaga. Ar fi problema daca iei Überbrückungsgeld sau alte cele, atunci cred ca ai avea o Grenze ceva - parca 30h/W. e mereu. La Minijob e misto ca, daca e sub 400 Euro mtl., nu-i nici imposabil.
Inseamna ca-ti merge bine de platesti Umsatzsteuer ... felicitari!

Nemtoaicelor, voi ati facut "Licht aus!"?
Ca noi suntem tare dezamagiti de taranii astia de aici ... nimic, dar chiar nimic. Christkindlmarkt-ul era luminat, de-l puteai vedea si de pe luna, cred ... si toti cu luminile aprinse. Niste prosti!
Nu ca as crede in povestile cu clima, dar asa, de dragul de a "face mit" ...

Numai bine!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

irinusha, noi eram in München in centru si nu s-a miscat nimic:((

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cristina, am vazut la tv ca s-au stins beculetele de la brad si au stins si luminile la Christkindlmaktbuden ...
Voi pe unde ati fost?

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput