Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Cornite de ren???? Unde, unde ca ochii mei nu le-au vazut????

Micul Yannis creste mare

vezi la poze la ana

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si la poze la Prisi, e Miru bagata intr-o soseta si cu cornitele de ren pe cap

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, si al meu 'vorbeste' pe limba lui. Cel mai mult se distreaza cand il invat cum fac diferite animale si incearca si el sa spuna . Azi l-am auzit in premiera spunand un 'ma', trebuie sa il incerc zilele urmatoare sa vad daca repeta.
Betty, e belea catelul ala. Cat e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Moldoveanca, drum bun. Am auzit ca o sa fie vreme frumoasa maine.

Danielle, frumos brad! Gata impodobit... e smecher.

Sim, poti sa te astepti de acum sa spuna vocale, insa nu o sa le lege inca. O sa spuna ma, ga, ta, ghi, etc. Miruna a spus prima data (pe bune) tata la 7 luni jumate. Si era asa de incantata incat nu se mai oprea. Mai ales cand ne-a vazut pe noi topiti. Era de Craciun.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, am vazut si eu catelul ala la Cora, dar am zis ca e cam maricel pentru Vlad. Sunt curioasa cum o sa reactioneze Mario la el. Eu i-am luat niste zdranganele de la babyideal si chicco. Mai greu e cu capritza aia mare. Cred ca tot la ponei ajung si eu, ca si Rox. Nu ca n-ar avea o tona, dar au aparut unii noi si se uita topita la reclame la tele.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Pe antena1 se strang banutzi pt sp Marie Curie (budimex), daca vreti sa contribuiti si voi, mai ales ca nu se stie cand vom avea nevoie... ca doar suntem mamici si vrem ca copilul fiecareia sa fie tratat cat mai bine
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Rox, si al meu 'vorbeste' pe limba lui. Cel mai mult se distreaza cand il invat cum fac diferite animale si incearca si el sa spuna . Azi l-am auzit in premiera spunand un 'ma', trebuie sa il incerc zilele urmatoare sa vad daca repeta.
Betty, e belea catelul ala. Cat e?

82,9 ron

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anaist, Alinus, pentru vestile bune. Doamne ajuta!
Annisia, pentru cantecelele frumoase. Se pare ca-i plac lui Andrei ca e numai ranjet.
Danielle, super bradut si frumusica tare Ebonee.
Moldoveanca, dulcic tare bb,
Rox, eu am in casa doar Hermozon si de-aia intrebam. DIn pacate nu mai am prospectul. Eu nu cred ca am hemoroizi exact, am o jena si cateodata sangereaza. Acum imi dau cu crema de galbenele si astept sa vad daca se simte ceva imbunatatire.

Azi am fost la Baby Sam si am cumparat si eu ptr mos Nicolae, ptr Andrei un puzzle din ala care se face covor pe care sa se joace bb, asta cand va mai creste si i-am mai luat o jucarioara f colorata de la TinyLove , body-uri cu manecutza scurta, de dat pe sub costumase, si cu manecuta lunga, de purtat prin casa, caciulita de la Pippi pentru dupa baita si am mai luat o scufila frumoasa ptr finutza noastra Beatrice, iar pentru verisoara Maia care urmeaza sa se nasca in decembrie, am luat hainute si un ursulet moale si pufos care se leaga de patut si-i canta sa adoarma.
Cam atat, ca de scos afara nu l-am scos pe Andrei ptr ca au fost -2 grade azi. Poate maine se mai incalzeste.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Danielle ce frumos bradut are fetita ta sper sa primeasca mukte cadouase sub el ca de cumintica a fost asta nu se pune problema,nu?

teo

da da,nu am ce zice.este cel mai cuminte bebelush trebe sa vina mosul cu multe daruri

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nana
ana nu e impodobit,are niste conuri in el si niste chestii ca bilutele,asa de decor plus efectul ala de zapada pe capatul crengutelor,de acum trebe sa luam decoratiuni ptr. el
moldoveanca eu mai vreau 2 fetite si apoi poate vreun baietel,nu stiu...parca ma impac mai bine cu fetele abia astept sa impletesc codite si sa pun funditze in par

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput